Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Aanbieding motorrijbewijs

Voordelig je motorrijbewijs halen

Wil jij snel je motorrijbewijs halen? Bij HanoDrive hebben we altijd een interessante aanbieding voor het voordelig halen van je motorrijbewijs in huis. Ben je op zoek naar een goede motorrijschool waar je tegen een zeer voordelig tarief kunt motorrijlessen, en daarmee dus ook je rijbewijs kunt halen? Dan kun je altijd terecht bij HanoDrive! Wij zijn al meer dan 36 jaar actief als rijschool, en hebben in die tijd ons eigen, bewezen concept ontwikkeld. Met dit concept slagen leerlingen bewezen sneller dan het landelijk gemiddelde! En slagen doe je bij ons gegarandeerd als je gebruik maakt van onze aanbieding voor je motorrijbewijs. Je leest er hieronder meer over. Maar je kunt natuurlijk ook meteen contact met ons opnemen voor meer informatie over onze aanbieding.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijlessen volgen bij HanoDrive

  Bij HanoDrive kun je snel, voordelig en veilig je motorrijbewijs halen. De motorrijlessen voor voertuigbeheersing (AVB) geven we bij HanoDrive dicht bij onze locatie in Utrecht. Daar beschikken we over een afgezet— en dus veilig — oefenterrein. Als je je motorrijbewijs wilt halen bij HanoDrive, dan kunnen we je beloven dat we voor de motorexamens vrijwel geen of helemaal geen wachttijden hebben. De motorrijlessen voor examen verkeersdeelname (AVD) geven we in de regio waar het rijexamen gepland is (meestal in de regio Utrecht, Gorinchem, Leusden, Eemnes of Tiel). We kunnen daarom ook meestal binnen een week een examenplek voor je reserveren! Wat dat betreft hebben we heel veel voor je in de aanbieding als het gaat om motorrijlessen.

  Aanbieding motorrijlessen en motorrijbewijs bij HanoDrive

  Wat houdt de aanbieding motorrijlessen en het behalen van je motorrijbewijs bij HanoDrive in?

  • 8 uur AVB les
  • 8 uur AVD les
  • 1 X AVB examen (deel 1)
  • 1 X AVB examen (deel 2)
  • Inclusief Examengarantie*

  Examengarantie geldt alleen bij een motor spoedopleiding en houdt in dat er voor een of beide praktijkexamens, AVB en AVD, een extra examen door HanoDrive beschikbaar wordt gesteld als je de eerste keer zakt nadat je de aanbevolen lesuren hebt gevolgd. Je moet bovendien in het bezit zijn van het autorijbewijs B.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Maak gebruik van de HanoDrive aanbieding motorrijbewijs

  Wil jij ook gebruik maken van onze interessante aanbieding voor het motorrijbewijs? Dan weet je zeker dat je binnen zeer korte tijd op zo’n snelle tweewieler kunt stappen. Wil je meer weten over onze spoedcursussen motorrijlessen en onze aanbieding? Neem dan snel contact met ons op met via 030-2273369 of per e-mail via info@rijschool-hanodrive.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor een voordelige aanbieding voor het halen van je motorrijbewijs ga je natuurlijk naar rijschool HanoDrive!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19
  Vanaf het eerste moment een enorm gezellige rijschool waarbij Fred en Kris mijn aanspreekpunten waren. Ze nemen de tijd voor je zodat je echt met voldoende ervaring de weg op gaat richting je examen. Fred gaf altijd goede tips met de nodige dosis humor. Ik kom absoluut nog eens langs om te horen hoe het met ze gaat.
  Robbert van der Valk
  Robbert van der Valk
  2023-08-14
  Hanodrive is een prima rijschool waar ik mijn motor rijbewijs heb gehaald. Goede lessen en aardige mensen!
  Marten Kok
  Marten Kok
  2023-08-04
  Prima rijschool, nemen de tijd, vriendelijke instructeurs. En als belangrijkste je slaagt ook daadwerkelijk.
  Bommelsuitje Zaltbommel
  Bommelsuitje Zaltbommel
  2023-07-26
  Een geweldige ervaring gehad bij rijschool Hanodrive! Helaas wilde mijn vorige rijschool mij niet meer helpen na het 2x zakken voor AVD en aangezien mijn Theorie en AVB binnen 1.5 maand zouden verlopen zocht ik met spoed iets anders. En zo kwam ik bij het geweldige hanodrive terecht. Er zijn mij dingen tijdens de lessen verteld die ik nog niet eens wist! Vervolgens slaagde ik gelijk voor mijn AVD! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de echt geweldige service! Het echte motorrijden kan nu beginnen!
  Youri Kok
  Youri Kok
  2023-07-23
  Top rijschool! Alles wordt goed geregeld. Instructors zijn heel professioneel. Rijlessen en examen zijn netjes ingepland. Ik raad Rijschool Hanodrive aan!
  KUN SU
  KUN SU
  2023-07-21
  Half februari begonnen aan mijn motor rijbewijs en afgelopen weekend mogen slagen voor het laatste examen. Prettig geholpen en begeleid door Hanodrive. Fijne rijschool! Zoals voor elke rijschool denk ik wel geldt: hou goed in de gaten voor jezelf wanneer je er klaar voor bent en geef dit op tijd aan zodat er richting een examen gewerkt kan worden. Dit komt niet vanzelf. Ondanks dat zou ik er zo weer naartoe gaan👍 Hanodrive bedankt!
  Daniel van Mil
  Daniel van Mil
  2023-07-16
  Goede rijschool met veel aandacht voor de leerling en goede feedback. Prettige instructeurs en ook fijn dat er snel examens ingepland kan worden
  Malika Bensellam-Bouhtala
  Malika Bensellam-Bouhtala
  2023-07-15