Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Aanbieding motorrijbewijs

Voordelig je motorrijbewijs halen

Wil jij snel je motorrijbewijs halen? Bij HanoDrive hebben we altijd een interessante aanbieding voor het voordelig halen van je motorrijbewijs in huis. Ben je op zoek naar een goede motorrijschool waar je tegen een zeer voordelig tarief kunt motorrijlessen, en daarmee dus ook je rijbewijs kunt halen? Dan kun je altijd terecht bij HanoDrive! Wij zijn al meer dan 36 jaar actief als rijschool, en hebben in die tijd ons eigen, bewezen concept ontwikkeld. Met dit concept slagen leerlingen bewezen sneller dan het landelijk gemiddelde! En slagen doe je bij ons gegarandeerd als je gebruik maakt van onze aanbieding voor je motorrijbewijs. Je leest er hieronder meer over. Maar je kunt natuurlijk ook meteen contact met ons opnemen voor meer informatie over onze aanbieding.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijlessen volgen bij HanoDrive

  Bij HanoDrive kun je snel, voordelig en veilig je motorrijbewijs halen. De motorrijlessen voor voertuigbeheersing (AVB) geven we bij HanoDrive dicht bij onze locatie in Utrecht. Daar beschikken we over een afgezet— en dus veilig — oefenterrein. Als je je motorrijbewijs wilt halen bij HanoDrive, dan kunnen we je beloven dat we voor de motorexamens vrijwel geen of helemaal geen wachttijden hebben. De motorrijlessen voor examen verkeersdeelname (AVD) geven we in de regio waar het rijexamen gepland is (meestal in de regio Utrecht, Gorinchem, Leusden, Eemnes of Tiel). We kunnen daarom ook meestal binnen een week een examenplek voor je reserveren! Wat dat betreft hebben we heel veel voor je in de aanbieding als het gaat om motorrijlessen.

  Aanbieding motorrijlessen en motorrijbewijs bij HanoDrive

  Wat houdt de aanbieding motorrijlessen en het behalen van je motorrijbewijs bij HanoDrive in?

  • 8 uur AVB les
  • 8 uur AVD les
  • 1 X AVB examen (deel 1)
  • 1 X AVB examen (deel 2)
  • Inclusief Examengarantie*

  Examengarantie geldt alleen bij een motor spoedopleiding en houdt in dat er voor een of beide praktijkexamens, AVB en AVD, een extra examen door HanoDrive beschikbaar wordt gesteld als je de eerste keer zakt nadat je de aanbevolen lesuren hebt gevolgd. Je moet bovendien in het bezit zijn van het autorijbewijs B.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Maak gebruik van de HanoDrive aanbieding motorrijbewijs

  Wil jij ook gebruik maken van onze interessante aanbieding voor het motorrijbewijs? Dan weet je zeker dat je binnen zeer korte tijd op zo’n snelle tweewieler kunt stappen. Wil je meer weten over onze spoedcursussen motorrijlessen en onze aanbieding? Neem dan snel contact met ons op met via 030-2273369 of per e-mail via info@rijschool-hanodrive.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor een voordelige aanbieding voor het halen van je motorrijbewijs ga je natuurlijk naar rijschool HanoDrive!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Hier met veel plezier motorrijles gevolgd, Kris en Fred zijn op hun eigen manier top instructeurs!
  Martram24
  Martram24
  2023-11-21
  Wil je ook in 1 keer slagen? dat kan bij HANODRIVE! vandaag mijn AVD motor examen gehaald. Een TOP rijschool met vakbekwame mensen die weten waar ze het voor doen, jou namelijk laten slagen ! Als je je drive zoekt om te slagen vind hem dan bij HANODRIVE!
  soena ramharakh
  soena ramharakh
  2023-11-10
  Vandaag eindelijk mijn motorrijbewijs gehaald. Dankjewel voor alle tips Kris, Fred en Sanne✨️. Zij zal super trots op ons zijn geweest. Deze Rijschool is een echte aanrader.
  vitalis sangoer
  vitalis sangoer
  2023-11-09
  Altijd gezellige en goede rijlessen gehad!
  Sterre Stegink
  Sterre Stegink
  2023-10-25
  Slechte rijschool die HANODRIVE ZEG! -Slechte kleding om aan te trekken. Gescheurd en stinkt! -Spoed is geen spoed Op dag van afrijden krijg je gewoon een factuur voor het rijden op de motor. Ze leren je niets en laten je aankloten. Heb ik letterlijk uit de mond van Kris gehoord tegen zijn collega! Ze willen niets voor je doen, alleen maar dat je extra lessen gaat nemen! Ze reageren heel slecht. Ook krijg je geen feedback na het lessen. Ik was blij toen ik was gezakt voor de AVD. Vervolgens kwam ik bij HALLO MOTO TERECHT. Ersan is de beste coach die er is! Na een paar weken kon ik gelijk afrijden en geslaagd in 1 x. Wat hierboven staat is slecht een klein gedeelte, beter als ie jog even doorzoekt en navraag doet. Andere rijscholen en de motorkledingstore uit vianen zeggen: Als ze je kunnen uitmelken, melken ze je zoveel mogelijk uit. Dit heb ik letterlijk gehoord bij de motorkledingstore, van de meneer dat mij hielp bij mijn motorkleren! ZELFS 1 ster is teveel
  J
  J
  2023-10-19
  Geslaagd voor mijn motorrijbewijs dankzij Fred en Kris. Goede lessen gehad en evaluaties over verbeterpunten! Erg prettige rijschool.
  Fred Diepenbroek
  Fred Diepenbroek
  2023-10-16
  Goede rijschool en goed lesmateriaal. Chris en Fred hartelijk dank voor de goede en wijze lessen. Examen kan snel geregeld worden als je eraan toe bent.
  Patrick Meij
  Patrick Meij
  2023-10-10
  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19