Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Aanhanger rijbewijs, E achter B

Je E achter B rijbewijs halen? Het kan bij HanoDrive!

Wil jij graag binnenkort je aanhanger rijbewijs (E achter B) halen? Wil je bijvoorbeeld met een boottrailer of een caravan de weg op? Daarvoor kun je terecht bij rijschool HanoDrive! Tijdens onze lessen leer je van een van onze ervaren instructeurs met een gesloten tandemasser te rijden. Deze tandemasser heeft de juiste afmetingen die voorgeschreven worden in de richtlijnen van het CBR. Wij van HanoDrive helpen je graag veilig en snel aan je aanhanger rijbewijs. Bel ons vandaag nog!

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Wanneer heb je een aanhanger rijbewijs nodig?

  Je hebt het E achter B rijbewijs nodig wanneer het totale gewicht van je voertuig en de aanhanger samen meer is dan 3500 kilo. De maximale massa is dus het ‘leeggewicht’ van het voertuig plus het laadvermogen.

  De werkwijze van HanoDrive

  Wij vertellen je graag hoe het proces van het behalen van je E achter B rijbewijs bij ons in zijn werk gaat. Dit gaat namelijk in een aantal stappen:

  1. Je krijgt eerst een proefles van 2 uur met een van onze professionele en betrouwbare instructeurs
  2. Na de proefles maken wij een inschatting van hoeveel lesuren wij denken dat je nodig gaat hebben
  3. Vervolgens plan je de lessen bij ons
  4. Nu begint de opleiding. Deze duurt vaak relatief kort, omdat je bij ons meerdere uren achter elkaar kunt lessen
  5. Je hoeft voor je aanhanger rijbewijs maar één examen af te leggen. Voor het examen worden er wat theoretische vragen gesteld en daarna ga je een stukje rijden

  Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd, je kunt nu veilig de weg op met je aanhanger!

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1349,-
  Profiteer nu!

  Haal jouw aanhanger rijbewijs door de lessen van HanoDrive!

  Wil jij graag meer weten over het behalen van je E achter B rijbewijs via HanoDrive? Heb je bijvoorbeeld nog vragen over onze scherpe tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen! Via het contactformulier hier op de site laat je gemakkelijk een bericht voor ons achter. Wij komen dan snel bij je terug. Wil je liever bellen? Dat kan! Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 030 227 3369 of per e-mail via info@rijschool-hanodrive.nl. Vraag vandaag nog jouw lessen aan voor het behalen van je E achter B rijbewijs van HanoDrive!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19
  Vanaf het eerste moment een enorm gezellige rijschool waarbij Fred en Kris mijn aanspreekpunten waren. Ze nemen de tijd voor je zodat je echt met voldoende ervaring de weg op gaat richting je examen. Fred gaf altijd goede tips met de nodige dosis humor. Ik kom absoluut nog eens langs om te horen hoe het met ze gaat.
  Robbert van der Valk
  Robbert van der Valk
  2023-08-14
  Hanodrive is een prima rijschool waar ik mijn motor rijbewijs heb gehaald. Goede lessen en aardige mensen!
  Marten Kok
  Marten Kok
  2023-08-04
  Prima rijschool, nemen de tijd, vriendelijke instructeurs. En als belangrijkste je slaagt ook daadwerkelijk.
  Bommelsuitje Zaltbommel
  Bommelsuitje Zaltbommel
  2023-07-26
  Een geweldige ervaring gehad bij rijschool Hanodrive! Helaas wilde mijn vorige rijschool mij niet meer helpen na het 2x zakken voor AVD en aangezien mijn Theorie en AVB binnen 1.5 maand zouden verlopen zocht ik met spoed iets anders. En zo kwam ik bij het geweldige hanodrive terecht. Er zijn mij dingen tijdens de lessen verteld die ik nog niet eens wist! Vervolgens slaagde ik gelijk voor mijn AVD! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de echt geweldige service! Het echte motorrijden kan nu beginnen!
  Youri Kok
  Youri Kok
  2023-07-23
  Top rijschool! Alles wordt goed geregeld. Instructors zijn heel professioneel. Rijlessen en examen zijn netjes ingepland. Ik raad Rijschool Hanodrive aan!
  KUN SU
  KUN SU
  2023-07-21
  Half februari begonnen aan mijn motor rijbewijs en afgelopen weekend mogen slagen voor het laatste examen. Prettig geholpen en begeleid door Hanodrive. Fijne rijschool! Zoals voor elke rijschool denk ik wel geldt: hou goed in de gaten voor jezelf wanneer je er klaar voor bent en geef dit op tijd aan zodat er richting een examen gewerkt kan worden. Dit komt niet vanzelf. Ondanks dat zou ik er zo weer naartoe gaan👍 Hanodrive bedankt!
  Daniel van Mil
  Daniel van Mil
  2023-07-16
  Goede rijschool met veel aandacht voor de leerling en goede feedback. Prettige instructeurs en ook fijn dat er snel examens ingepland kan worden
  Malika Bensellam-Bouhtala
  Malika Bensellam-Bouhtala
  2023-07-15