Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Aanhanger rijbewijs, E achter B

Je E achter B rijbewijs halen? Het kan bij HanoDrive!

Wil jij graag binnenkort je aanhanger rijbewijs (E achter B) halen? Wil je bijvoorbeeld met een boottrailer of een caravan de weg op? Daarvoor kun je terecht bij rijschool HanoDrive! Tijdens onze lessen leer je van een van onze ervaren instructeurs met een gesloten tandemasser te rijden. Deze tandemasser heeft de juiste afmetingen die voorgeschreven worden in de richtlijnen van het CBR. Wij van HanoDrive helpen je graag veilig en snel aan je aanhanger rijbewijs. Bel ons vandaag nog!

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Wanneer heb je een aanhanger rijbewijs nodig?

  Je hebt het E achter B rijbewijs nodig wanneer het totale gewicht van je voertuig en de aanhanger samen meer is dan 3500 kilo. De maximale massa is dus het ‘leeggewicht’ van het voertuig plus het laadvermogen.

  De werkwijze van HanoDrive

  Wij vertellen je graag hoe het proces van het behalen van je E achter B rijbewijs bij ons in zijn werk gaat. Dit gaat namelijk in een aantal stappen:

  1. Je krijgt eerst een proefles van 2 uur met een van onze professionele en betrouwbare instructeurs
  2. Na de proefles maken wij een inschatting van hoeveel lesuren wij denken dat je nodig gaat hebben
  3. Vervolgens plan je de lessen bij ons
  4. Nu begint de opleiding. Deze duurt vaak relatief kort, omdat je bij ons meerdere uren achter elkaar kunt lessen
  5. Je hoeft voor je aanhanger rijbewijs maar één examen af te leggen. Voor het examen worden er wat theoretische vragen gesteld en daarna ga je een stukje rijden

  Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd, je kunt nu veilig de weg op met je aanhanger!

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1349,-
  Profiteer nu!

  Haal jouw aanhanger rijbewijs door de lessen van HanoDrive!

  Wil jij graag meer weten over het behalen van je E achter B rijbewijs via HanoDrive? Heb je bijvoorbeeld nog vragen over onze scherpe tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen! Via het contactformulier hier op de site laat je gemakkelijk een bericht voor ons achter. Wij komen dan snel bij je terug. Wil je liever bellen? Dat kan! Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 030 227 3369 of per e-mail via info@rijschool-hanodrive.nl. Vraag vandaag nog jouw lessen aan voor het behalen van je E achter B rijbewijs van HanoDrive!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Hier met veel plezier motorrijles gevolgd, Kris en Fred zijn op hun eigen manier top instructeurs!
  Martram24
  Martram24
  2023-11-21
  Wil je ook in 1 keer slagen? dat kan bij HANODRIVE! vandaag mijn AVD motor examen gehaald. Een TOP rijschool met vakbekwame mensen die weten waar ze het voor doen, jou namelijk laten slagen ! Als je je drive zoekt om te slagen vind hem dan bij HANODRIVE!
  soena ramharakh
  soena ramharakh
  2023-11-10
  Vandaag eindelijk mijn motorrijbewijs gehaald. Dankjewel voor alle tips Kris, Fred en Sanne✨️. Zij zal super trots op ons zijn geweest. Deze Rijschool is een echte aanrader.
  vitalis sangoer
  vitalis sangoer
  2023-11-09
  Altijd gezellige en goede rijlessen gehad!
  Sterre Stegink
  Sterre Stegink
  2023-10-25
  Slechte rijschool die HANODRIVE ZEG! -Slechte kleding om aan te trekken. Gescheurd en stinkt! -Spoed is geen spoed Op dag van afrijden krijg je gewoon een factuur voor het rijden op de motor. Ze leren je niets en laten je aankloten. Heb ik letterlijk uit de mond van Kris gehoord tegen zijn collega! Ze willen niets voor je doen, alleen maar dat je extra lessen gaat nemen! Ze reageren heel slecht. Ook krijg je geen feedback na het lessen. Ik was blij toen ik was gezakt voor de AVD. Vervolgens kwam ik bij HALLO MOTO TERECHT. Ersan is de beste coach die er is! Na een paar weken kon ik gelijk afrijden en geslaagd in 1 x. Wat hierboven staat is slecht een klein gedeelte, beter als ie jog even doorzoekt en navraag doet. Andere rijscholen en de motorkledingstore uit vianen zeggen: Als ze je kunnen uitmelken, melken ze je zoveel mogelijk uit. Dit heb ik letterlijk gehoord bij de motorkledingstore, van de meneer dat mij hielp bij mijn motorkleren! ZELFS 1 ster is teveel
  J
  J
  2023-10-19
  Geslaagd voor mijn motorrijbewijs dankzij Fred en Kris. Goede lessen gehad en evaluaties over verbeterpunten! Erg prettige rijschool.
  Fred Diepenbroek
  Fred Diepenbroek
  2023-10-16
  Goede rijschool en goed lesmateriaal. Chris en Fred hartelijk dank voor de goede en wijze lessen. Examen kan snel geregeld worden als je eraan toe bent.
  Patrick Meij
  Patrick Meij
  2023-10-10
  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19