Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Auto theorie cursus

Wil jij graag je auto theorie behalen? HanoDrive helpt je!

Wanneer je op wilt gaan voor je rijexamen zul je eerst je theorie examen moeten halen. Natuurlijk is het belangrijk dat je alle verkeersregels goed kent. Maar om je theorie examen te halen moet je nog veel meer weten. Weet jij hoe diep het profiel van je winterbanden moet zijn? Vanaf welke leeftijd iemand verantwoordelijk wordt gehouden wanneer hij of zij geen veiligheidsgordel draagt? Of aan welke symbool op je dashboard je kunt zien dat je olie bijna op is? Door een auto theorie cursus te volgen bij HanoDrive begin jij goed voorbereid aan je theorie examen!

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Snel je theorie examen aanvragen

  Wil jij binnenkort het theorie examen af gaan leggen voor de auto of de motor? Volg dan eerst een theoriecursus bij HanoDrive! De theorielessen van HanoDrive zijn leuk en leerzaam, en kunnen zowel online als op onze locatie gevolgd worden. Wij maken de lesstof inzichtelijk en leggen alles duidelijk uit zodat je het goed kunt onthouden. Wij raden je aan om je theorie examen zo snel mogelijk te behalen. De opgedane kennis kun je namelijk weer in de praktijk toepassen tijdens de rijlessen bij HanoDrive!

  Kies voor de unieke lesmethode van HanoDrive!

  Direct na je proefles kun jij al je theorie examen door ons laten aanvragen! Wij weten dat heel veel mensen helaas niet meteen slagen voor het theorie examen. Wij hebben daarom onze eigen methode ontwikkeld met de leermiddelen van Veka Best. Veka Best ontwikkelt ook de examenstof voor het CBR. Door onze unieke methode slagen 99% van onze leerlingen voor het theorie examen! Dit resultaat behalen we onder andere door klassikale lessen te organiseren, om er zeker van te zijn dat jij goed voorbereid je examen in gaat. Wij adviseren je om tegelijkertijd te beginnen met het leren van de theorie en je rijlessen in de praktijk. Dit helpt je om alle verkeersregels veel sneller te begrijpen en gemakkelijker te onthouden!

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Bel HanoDrive voor je auto theorie cursus!

  Neem voor al je vragen over theorieles of het aanvragen van je theorie examen gerust contact met ons op. Wij helpen je graag! Heb je nog andere vragen? Bijvoorbeeld over onze scherpe tarieven? Neem snel en gemakkelijk contact met ons op door het formulier hier op de website in te vullen. Liever bellen? Wij zijn bereikbaar op het nummer 030 227 3369 of per e-mail via info@rijschool-hanodrive.nl. Twijfel niet en vraag vandaag nog jouw auto theorie cursus aan bij HanoDrive!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Hier met veel plezier motorrijles gevolgd, Kris en Fred zijn op hun eigen manier top instructeurs!
  Martram24
  Martram24
  2023-11-21
  Wil je ook in 1 keer slagen? dat kan bij HANODRIVE! vandaag mijn AVD motor examen gehaald. Een TOP rijschool met vakbekwame mensen die weten waar ze het voor doen, jou namelijk laten slagen ! Als je je drive zoekt om te slagen vind hem dan bij HANODRIVE!
  soena ramharakh
  soena ramharakh
  2023-11-10
  Vandaag eindelijk mijn motorrijbewijs gehaald. Dankjewel voor alle tips Kris, Fred en Sanne✨️. Zij zal super trots op ons zijn geweest. Deze Rijschool is een echte aanrader.
  vitalis sangoer
  vitalis sangoer
  2023-11-09
  Altijd gezellige en goede rijlessen gehad!
  Sterre Stegink
  Sterre Stegink
  2023-10-25
  Slechte rijschool die HANODRIVE ZEG! -Slechte kleding om aan te trekken. Gescheurd en stinkt! -Spoed is geen spoed Op dag van afrijden krijg je gewoon een factuur voor het rijden op de motor. Ze leren je niets en laten je aankloten. Heb ik letterlijk uit de mond van Kris gehoord tegen zijn collega! Ze willen niets voor je doen, alleen maar dat je extra lessen gaat nemen! Ze reageren heel slecht. Ook krijg je geen feedback na het lessen. Ik was blij toen ik was gezakt voor de AVD. Vervolgens kwam ik bij HALLO MOTO TERECHT. Ersan is de beste coach die er is! Na een paar weken kon ik gelijk afrijden en geslaagd in 1 x. Wat hierboven staat is slecht een klein gedeelte, beter als ie jog even doorzoekt en navraag doet. Andere rijscholen en de motorkledingstore uit vianen zeggen: Als ze je kunnen uitmelken, melken ze je zoveel mogelijk uit. Dit heb ik letterlijk gehoord bij de motorkledingstore, van de meneer dat mij hielp bij mijn motorkleren! ZELFS 1 ster is teveel
  J
  J
  2023-10-19
  Geslaagd voor mijn motorrijbewijs dankzij Fred en Kris. Goede lessen gehad en evaluaties over verbeterpunten! Erg prettige rijschool.
  Fred Diepenbroek
  Fred Diepenbroek
  2023-10-16
  Goede rijschool en goed lesmateriaal. Chris en Fred hartelijk dank voor de goede en wijze lessen. Examen kan snel geregeld worden als je eraan toe bent.
  Patrick Meij
  Patrick Meij
  2023-10-10
  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19