Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Auto theorie cursus

Wil jij graag je auto theorie behalen? HanoDrive helpt je!

Wanneer je op wilt gaan voor je rijexamen zul je eerst je theorie examen moeten halen. Natuurlijk is het belangrijk dat je alle verkeersregels goed kent. Maar om je theorie examen te halen moet je nog veel meer weten. Weet jij hoe diep het profiel van je winterbanden moet zijn? Vanaf welke leeftijd iemand verantwoordelijk wordt gehouden wanneer hij of zij geen veiligheidsgordel draagt? Of aan welke symbool op je dashboard je kunt zien dat je olie bijna op is? Door een auto theorie cursus te volgen bij HanoDrive begin jij goed voorbereid aan je theorie examen!

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Snel je theorie examen aanvragen

  Wil jij binnenkort het theorie examen af gaan leggen voor de auto of de motor? Volg dan eerst een theoriecursus bij HanoDrive! De theorielessen van HanoDrive zijn leuk en leerzaam, en kunnen zowel online als op onze locatie gevolgd worden. Wij maken de lesstof inzichtelijk en leggen alles duidelijk uit zodat je het goed kunt onthouden. Wij raden je aan om je theorie examen zo snel mogelijk te behalen. De opgedane kennis kun je namelijk weer in de praktijk toepassen tijdens de rijlessen bij HanoDrive!

  Kies voor de unieke lesmethode van HanoDrive!

  Direct na je proefles kun jij al je theorie examen door ons laten aanvragen! Wij weten dat heel veel mensen helaas niet meteen slagen voor het theorie examen. Wij hebben daarom onze eigen methode ontwikkeld met de leermiddelen van Veka Best. Veka Best ontwikkelt ook de examenstof voor het CBR. Door onze unieke methode slagen 99% van onze leerlingen voor het theorie examen! Dit resultaat behalen we onder andere door klassikale lessen te organiseren, om er zeker van te zijn dat jij goed voorbereid je examen in gaat. Wij adviseren je om tegelijkertijd te beginnen met het leren van de theorie en je rijlessen in de praktijk. Dit helpt je om alle verkeersregels veel sneller te begrijpen en gemakkelijker te onthouden!

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Bel HanoDrive voor je auto theorie cursus!

  Neem voor al je vragen over theorieles of het aanvragen van je theorie examen gerust contact met ons op. Wij helpen je graag! Heb je nog andere vragen? Bijvoorbeeld over onze scherpe tarieven? Neem snel en gemakkelijk contact met ons op door het formulier hier op de website in te vullen. Liever bellen? Wij zijn bereikbaar op het nummer 030 227 3369 of per e-mail via info@rijschool-hanodrive.nl. Twijfel niet en vraag vandaag nog jouw auto theorie cursus aan bij HanoDrive!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19
  Vanaf het eerste moment een enorm gezellige rijschool waarbij Fred en Kris mijn aanspreekpunten waren. Ze nemen de tijd voor je zodat je echt met voldoende ervaring de weg op gaat richting je examen. Fred gaf altijd goede tips met de nodige dosis humor. Ik kom absoluut nog eens langs om te horen hoe het met ze gaat.
  Robbert van der Valk
  Robbert van der Valk
  2023-08-14
  Hanodrive is een prima rijschool waar ik mijn motor rijbewijs heb gehaald. Goede lessen en aardige mensen!
  Marten Kok
  Marten Kok
  2023-08-04
  Prima rijschool, nemen de tijd, vriendelijke instructeurs. En als belangrijkste je slaagt ook daadwerkelijk.
  Bommelsuitje Zaltbommel
  Bommelsuitje Zaltbommel
  2023-07-26
  Een geweldige ervaring gehad bij rijschool Hanodrive! Helaas wilde mijn vorige rijschool mij niet meer helpen na het 2x zakken voor AVD en aangezien mijn Theorie en AVB binnen 1.5 maand zouden verlopen zocht ik met spoed iets anders. En zo kwam ik bij het geweldige hanodrive terecht. Er zijn mij dingen tijdens de lessen verteld die ik nog niet eens wist! Vervolgens slaagde ik gelijk voor mijn AVD! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de echt geweldige service! Het echte motorrijden kan nu beginnen!
  Youri Kok
  Youri Kok
  2023-07-23
  Top rijschool! Alles wordt goed geregeld. Instructors zijn heel professioneel. Rijlessen en examen zijn netjes ingepland. Ik raad Rijschool Hanodrive aan!
  KUN SU
  KUN SU
  2023-07-21
  Half februari begonnen aan mijn motor rijbewijs en afgelopen weekend mogen slagen voor het laatste examen. Prettig geholpen en begeleid door Hanodrive. Fijne rijschool! Zoals voor elke rijschool denk ik wel geldt: hou goed in de gaten voor jezelf wanneer je er klaar voor bent en geef dit op tijd aan zodat er richting een examen gewerkt kan worden. Dit komt niet vanzelf. Ondanks dat zou ik er zo weer naartoe gaan👍 Hanodrive bedankt!
  Daniel van Mil
  Daniel van Mil
  2023-07-16
  Goede rijschool met veel aandacht voor de leerling en goede feedback. Prettige instructeurs en ook fijn dat er snel examens ingepland kan worden
  Malika Bensellam-Bouhtala
  Malika Bensellam-Bouhtala
  2023-07-15