Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Autorijlessen Hanodrive

Autorijschool HanoDrive helpt jou aan je rijbewijs!

Wil je graag je autorijbewijs halen? Wij van HanoDrive zijn dé rijschool waar je moet zijn! Wij verzorgen autorijlessen in blokken van twee uur per keer. Uit onderzoek is gebleken dat dat veel efficiënter werkt dan lessen van één uur. Wil jij graag snel je rijbewijs halen? Kies dan voor een autorijlespakket van HanoDrive!

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  De efficiënte werkwijze van rijschool HanoDrive

  Wanneer je je aanmeldt bij onze rijschool voor jouw autorijlessen krijg je eerst een intake les van twee uur. Tijdens deze rijles maakt één de ervaren instructeurs van onze autorijschool een inschatting van hoeveel autorijlessen je ongeveer nodig gaat hebben om je examen te halen. Ook ga je tijdens je proefles al een aantal examen oefeningen doen, zo krijg je een indruk van hoe een rijexamen er aan toe gaat. Wanneer je bent begonnen met je autorijles bij HanoDrive adviseren wij je om zo snel mogelijk je theorie examen in te plannen. Bij rijschool HanoDrive kun je natuurlijk ook terecht voor je theoriecursus. Zo ga je extra goed voorbereid je theorie examen tegemoet!

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  De voordelen van autorijlessen bij rijschool HanoDrive

  Wanneer je kiest voor rijlessen bij rijschool HanoDrive brengt dat een aantal voordelen met zich mee:

  • Wij staan al 36 jaar bekend als dé rijschool die leerlingen veilig en snel de weg op helpt
  • Omdat wij een eigen oefenterrein voor de deur hebben hoef je nooit lang te reizen voordat je je examenonderdelen kunt gaan oefenen
  • Wanneer je ons belt kun je de volgende dag al terecht voor je eerste rijles!
  • Door onze examengarantie hoef je nooit lang te wachten voor je mag afrijden

  Luxe lesauto’s voor jouw rijlessen

  Bij HanoDrive volg je de rijlessen in een luxe Mercedes A lesauto! Deze auto is van alle gemakken voorzien zoals automatisch inparkeren, parkeersensoren en een hill assistent (hellingproef begeleider). Deze handige snufjes mag je gebruiken tijdens je examen. Wij zorgen ervoor dat je precies weet hoe je ze moet gebruiken. Ben je benieuwd naar de scherpe tarieven van rijschool HanoDrive? Of wil je graag geld besparen door een autorijlespakket af te sluiten? Neem dan eens contact met ons op voor de tarieven van onze autorijlessen

  Bel autorijschool HanoDrive voor jouw rijlessen!

  Wil jij graag binnenkort veilig en zelfverzekerd de weg op met je rijbewijs op zak? Dan ben je bij rijschool HanoDrive aan het juiste adres! Wil je graag nog meer informatie, bijvoorbeeld over onze autorijlespakketten? Of wil je graag een afspraak maken voor een proefles bij onze autorijschool? Vul dan het contactformulier hier op de website in en wij komen snel bij je terug. Liever bellen? Wij zijn bereikbaar op het nummer 030 227 3369 of per e-mail via info@rijschool-hanodrive.nl. Kortom, voor jouw autorijlessen moet je zijn bij HanoDrive!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Hier met veel plezier motorrijles gevolgd, Kris en Fred zijn op hun eigen manier top instructeurs!
  Martram24
  Martram24
  2023-11-21
  Wil je ook in 1 keer slagen? dat kan bij HANODRIVE! vandaag mijn AVD motor examen gehaald. Een TOP rijschool met vakbekwame mensen die weten waar ze het voor doen, jou namelijk laten slagen ! Als je je drive zoekt om te slagen vind hem dan bij HANODRIVE!
  soena ramharakh
  soena ramharakh
  2023-11-10
  Vandaag eindelijk mijn motorrijbewijs gehaald. Dankjewel voor alle tips Kris, Fred en Sanne✨️. Zij zal super trots op ons zijn geweest. Deze Rijschool is een echte aanrader.
  vitalis sangoer
  vitalis sangoer
  2023-11-09
  Altijd gezellige en goede rijlessen gehad!
  Sterre Stegink
  Sterre Stegink
  2023-10-25
  Slechte rijschool die HANODRIVE ZEG! -Slechte kleding om aan te trekken. Gescheurd en stinkt! -Spoed is geen spoed Op dag van afrijden krijg je gewoon een factuur voor het rijden op de motor. Ze leren je niets en laten je aankloten. Heb ik letterlijk uit de mond van Kris gehoord tegen zijn collega! Ze willen niets voor je doen, alleen maar dat je extra lessen gaat nemen! Ze reageren heel slecht. Ook krijg je geen feedback na het lessen. Ik was blij toen ik was gezakt voor de AVD. Vervolgens kwam ik bij HALLO MOTO TERECHT. Ersan is de beste coach die er is! Na een paar weken kon ik gelijk afrijden en geslaagd in 1 x. Wat hierboven staat is slecht een klein gedeelte, beter als ie jog even doorzoekt en navraag doet. Andere rijscholen en de motorkledingstore uit vianen zeggen: Als ze je kunnen uitmelken, melken ze je zoveel mogelijk uit. Dit heb ik letterlijk gehoord bij de motorkledingstore, van de meneer dat mij hielp bij mijn motorkleren! ZELFS 1 ster is teveel
  J
  J
  2023-10-19
  Geslaagd voor mijn motorrijbewijs dankzij Fred en Kris. Goede lessen gehad en evaluaties over verbeterpunten! Erg prettige rijschool.
  Fred Diepenbroek
  Fred Diepenbroek
  2023-10-16
  Goede rijschool en goed lesmateriaal. Chris en Fred hartelijk dank voor de goede en wijze lessen. Examen kan snel geregeld worden als je eraan toe bent.
  Patrick Meij
  Patrick Meij
  2023-10-10
  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19