Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Autorijlessen Hanodrive

Autorijschool HanoDrive helpt jou aan je rijbewijs!

Wil je graag je autorijbewijs halen? Wij van HanoDrive zijn dé rijschool waar je moet zijn! Wij verzorgen autorijlessen in blokken van twee uur per keer. Uit onderzoek is gebleken dat dat veel efficiënter werkt dan lessen van één uur. Wil jij graag snel je rijbewijs halen? Kies dan voor een autorijlespakket van HanoDrive!

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  De efficiënte werkwijze van rijschool HanoDrive

  Wanneer je je aanmeldt bij onze rijschool voor jouw autorijlessen krijg je eerst een intake les van twee uur. Tijdens deze rijles maakt één de ervaren instructeurs van onze autorijschool een inschatting van hoeveel autorijlessen je ongeveer nodig gaat hebben om je examen te halen. Ook ga je tijdens je proefles al een aantal examen oefeningen doen, zo krijg je een indruk van hoe een rijexamen er aan toe gaat. Wanneer je bent begonnen met je autorijles bij HanoDrive adviseren wij je om zo snel mogelijk je theorie examen in te plannen. Bij rijschool HanoDrive kun je natuurlijk ook terecht voor je theoriecursus. Zo ga je extra goed voorbereid je theorie examen tegemoet!

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  De voordelen van autorijlessen bij rijschool HanoDrive

  Wanneer je kiest voor rijlessen bij rijschool HanoDrive brengt dat een aantal voordelen met zich mee:

  • Wij staan al 36 jaar bekend als dé rijschool die leerlingen veilig en snel de weg op helpt
  • Omdat wij een eigen oefenterrein voor de deur hebben hoef je nooit lang te reizen voordat je je examenonderdelen kunt gaan oefenen
  • Wanneer je ons belt kun je de volgende dag al terecht voor je eerste rijles!
  • Door onze examengarantie hoef je nooit lang te wachten voor je mag afrijden

  Luxe lesauto’s voor jouw rijlessen

  Bij HanoDrive volg je de rijlessen in een luxe Mercedes A lesauto! Deze auto is van alle gemakken voorzien zoals automatisch inparkeren, parkeersensoren en een hill assistent (hellingproef begeleider). Deze handige snufjes mag je gebruiken tijdens je examen. Wij zorgen ervoor dat je precies weet hoe je ze moet gebruiken. Ben je benieuwd naar de scherpe tarieven van rijschool HanoDrive? Of wil je graag geld besparen door een autorijlespakket af te sluiten? Neem dan eens contact met ons op voor de tarieven van onze autorijlessen

  Bel autorijschool HanoDrive voor jouw rijlessen!

  Wil jij graag binnenkort veilig en zelfverzekerd de weg op met je rijbewijs op zak? Dan ben je bij rijschool HanoDrive aan het juiste adres! Wil je graag nog meer informatie, bijvoorbeeld over onze autorijlespakketten? Of wil je graag een afspraak maken voor een proefles bij onze autorijschool? Vul dan het contactformulier hier op de website in en wij komen snel bij je terug. Liever bellen? Wij zijn bereikbaar op het nummer 030 227 3369 of per e-mail via info@rijschool-hanodrive.nl. Kortom, voor jouw autorijlessen moet je zijn bij HanoDrive!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19
  Vanaf het eerste moment een enorm gezellige rijschool waarbij Fred en Kris mijn aanspreekpunten waren. Ze nemen de tijd voor je zodat je echt met voldoende ervaring de weg op gaat richting je examen. Fred gaf altijd goede tips met de nodige dosis humor. Ik kom absoluut nog eens langs om te horen hoe het met ze gaat.
  Robbert van der Valk
  Robbert van der Valk
  2023-08-14
  Hanodrive is een prima rijschool waar ik mijn motor rijbewijs heb gehaald. Goede lessen en aardige mensen!
  Marten Kok
  Marten Kok
  2023-08-04
  Prima rijschool, nemen de tijd, vriendelijke instructeurs. En als belangrijkste je slaagt ook daadwerkelijk.
  Bommelsuitje Zaltbommel
  Bommelsuitje Zaltbommel
  2023-07-26
  Een geweldige ervaring gehad bij rijschool Hanodrive! Helaas wilde mijn vorige rijschool mij niet meer helpen na het 2x zakken voor AVD en aangezien mijn Theorie en AVB binnen 1.5 maand zouden verlopen zocht ik met spoed iets anders. En zo kwam ik bij het geweldige hanodrive terecht. Er zijn mij dingen tijdens de lessen verteld die ik nog niet eens wist! Vervolgens slaagde ik gelijk voor mijn AVD! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de echt geweldige service! Het echte motorrijden kan nu beginnen!
  Youri Kok
  Youri Kok
  2023-07-23
  Top rijschool! Alles wordt goed geregeld. Instructors zijn heel professioneel. Rijlessen en examen zijn netjes ingepland. Ik raad Rijschool Hanodrive aan!
  KUN SU
  KUN SU
  2023-07-21
  Half februari begonnen aan mijn motor rijbewijs en afgelopen weekend mogen slagen voor het laatste examen. Prettig geholpen en begeleid door Hanodrive. Fijne rijschool! Zoals voor elke rijschool denk ik wel geldt: hou goed in de gaten voor jezelf wanneer je er klaar voor bent en geef dit op tijd aan zodat er richting een examen gewerkt kan worden. Dit komt niet vanzelf. Ondanks dat zou ik er zo weer naartoe gaan👍 Hanodrive bedankt!
  Daniel van Mil
  Daniel van Mil
  2023-07-16
  Goede rijschool met veel aandacht voor de leerling en goede feedback. Prettige instructeurs en ook fijn dat er snel examens ingepland kan worden
  Malika Bensellam-Bouhtala
  Malika Bensellam-Bouhtala
  2023-07-15