Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motor theorie cursus

HanoDrive helpt je met het behalen van je motor theorie!

Wil jij graag binnenkort lekker zelf met de motor over de weg rijden? Dan is de eerste stap het behalen van je motor theorie examen. Om deze te halen heb je veel kennis nodig over verkeersregels en de motor zelf.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Zonder stress je motor theorie examen maken

  Helaas blijkt in de praktijk dat het behalen van een motor theorie examen vaak lastiger is dan gehoopt. Gelukkig kun je bij rijschool HanoDrive terecht. Wij helpen je graag door middel van een motor theorie cursus. Onze ervaren en professionele docenten leggen de lesstof op een heldere manier uit, zodat je het goed begrijpt en ook goed kunt onthouden. Zo ga jij zonder stress je examen in en heb je dat certificaat binnen de kortste keren op zak! Heb je nog vragen over onze motor theorie cursus? Via het contactformulier hier op de site kun je snel en gemakkelijk je vragen aan ons stellen.

  Snel je motor theorie examen aanvragen

  Wil jij binnenkort het motor theorie examen af gaan leggen? Dan volg je dus ter voorbereiding eerst een motor theorie cursus bij HanoDrive! De theorielessen van HanoDrive zijn leuk en leerzaam en kunnen zowel online als op onze locatie gevolgd worden. Wij raden je aan om je motor theorie examen zo snel mogelijk te behalen. De opgedane kennis kun je namelijk goed gebruiken tijdens je motorrijlessen bij HanoDrive! Twijfel dus niet te lang en schrijf je snel in voor een motor theorie cursus bij HanoDrive!

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  HanoDrive zorgt dat jij snel slaagt voor je theorie examen

  Wist je dat je direct na je proefles je motor theorie examen al door ons kunt laten aanvragen? We raden je aan om ook te kiezen voor onze motor theorie cursus. Veel mensen slagen namelijk niet voor het motor theorie examen. Dat komt doordat ze van tevoren geen cursus gevolgd hebben. Wij van HanoDrive hebben met de leermiddelen van Veka Best een unieke lesmethode ontwikkelt. Veka Best ontwikkelt ook de examenstof voor het CBR. Door onze methode slaagt 99% van onze leerlingen snel voor het motor theorie examen! Dat resultaat behalen we door klassikale lessen te organiseren, om er zeker van te zijn dat jij zelfverzekerd en goed voorbereid aan je theorie examen begint. Wij adviseren je om tegelijkertijd te beginnen met zowel het leren van de theorie als je motorrijlessen in de praktijk. Zo begrijp jij de verkeersregels binnen de kortste keren en zul je ze beter onthouden!

  Neem contact op met HanoDrive voor jouw motor theorie cursus!

  Neem voor al je vragen over motor theorie les, of het aanvragen van je theorie examen gerust contact met ons op. Via het contactformulier hier op de site laat je gemakkelijk een bericht voor ons achter. Wij nemen dan snel contact met je op. Wil je liever met ons bellen? Dat kan! Wij zijn bereikbaar via het nummer 030 227 3369 of per e-mail via info@rijschool-hanodrive.nl. Vraag vandaag nog jouw motor theorie cursus aan bij HanoDrive!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Hier met veel plezier motorrijles gevolgd, Kris en Fred zijn op hun eigen manier top instructeurs!
  Martram24
  Martram24
  2023-11-21
  Wil je ook in 1 keer slagen? dat kan bij HANODRIVE! vandaag mijn AVD motor examen gehaald. Een TOP rijschool met vakbekwame mensen die weten waar ze het voor doen, jou namelijk laten slagen ! Als je je drive zoekt om te slagen vind hem dan bij HANODRIVE!
  soena ramharakh
  soena ramharakh
  2023-11-10
  Vandaag eindelijk mijn motorrijbewijs gehaald. Dankjewel voor alle tips Kris, Fred en Sanne✨️. Zij zal super trots op ons zijn geweest. Deze Rijschool is een echte aanrader.
  vitalis sangoer
  vitalis sangoer
  2023-11-09
  Altijd gezellige en goede rijlessen gehad!
  Sterre Stegink
  Sterre Stegink
  2023-10-25
  Slechte rijschool die HANODRIVE ZEG! -Slechte kleding om aan te trekken. Gescheurd en stinkt! -Spoed is geen spoed Op dag van afrijden krijg je gewoon een factuur voor het rijden op de motor. Ze leren je niets en laten je aankloten. Heb ik letterlijk uit de mond van Kris gehoord tegen zijn collega! Ze willen niets voor je doen, alleen maar dat je extra lessen gaat nemen! Ze reageren heel slecht. Ook krijg je geen feedback na het lessen. Ik was blij toen ik was gezakt voor de AVD. Vervolgens kwam ik bij HALLO MOTO TERECHT. Ersan is de beste coach die er is! Na een paar weken kon ik gelijk afrijden en geslaagd in 1 x. Wat hierboven staat is slecht een klein gedeelte, beter als ie jog even doorzoekt en navraag doet. Andere rijscholen en de motorkledingstore uit vianen zeggen: Als ze je kunnen uitmelken, melken ze je zoveel mogelijk uit. Dit heb ik letterlijk gehoord bij de motorkledingstore, van de meneer dat mij hielp bij mijn motorkleren! ZELFS 1 ster is teveel
  J
  J
  2023-10-19
  Geslaagd voor mijn motorrijbewijs dankzij Fred en Kris. Goede lessen gehad en evaluaties over verbeterpunten! Erg prettige rijschool.
  Fred Diepenbroek
  Fred Diepenbroek
  2023-10-16
  Goede rijschool en goed lesmateriaal. Chris en Fred hartelijk dank voor de goede en wijze lessen. Examen kan snel geregeld worden als je eraan toe bent.
  Patrick Meij
  Patrick Meij
  2023-10-10
  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19