Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijbewijs halen

Neem motorrijles bij HanoDrive!

Wil jij graag binnenkort lekker gaan touren op de motor? Kom dan je motorrijbewijs halen bij HanoDrive! Mede door onze jarenlange ervaring en ons eigen oefenterrein voor de deur zit je bij ons zeker aan het juiste adres voor jouw motorrijbewijs! Wil je deze week nog examen doen? Dat kan! Kies dan voor een van onze spoedpakketten! Benieuwd naar de kosten van motorrijles? Kijk dan op onze site!

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Kies voor een motorrijbewijs pakket van HanoDrive

  Wanneer je besloten hebt dat je je motorrijbewijs wilt gaan halen, heb je natuurlijk geen zin om daar lang op te moeten wachten. Daarom kun je bij HanoDrive vandaag nog beginnen met je eerste motorrijles! Bij ons kun je terecht voor motorrijlessen voor het rijbewijs A, A2 en A1. Wanneer je je aanmeldt bij onze motorrijschool, dan krijg je eerst een 2 uur durende intakeles, zodat we een goede inschatting kunnen maken van hoeveel lessen je mogelijk nodig hebt voordat je examen kunt doen. Voor je motorrijbewijs moet je drie examens afleggen:

  • Theorie examen (ATH)
  • Voertuigbeheersing (AVB)
  • Verkeersdeelname (AVD)

  In de meeste gevallen kun je je theorie-examen en voertuigbeheersing meteen na de intakeles al door ons laten inplannen. Ben je benieuwd naar de kosten van motorrijles bij HanoDrive? Kijk dan eens op onze website, de scherpe tarieven van onze motorrijlessen zullen je verrassen!

  Haal je motorrijbewijs met een spoedcursus

  Wil jij graag snel je motorrijbewijs halen? Kies dan voor de spoedcursus motorrijbewijs van HanoDrive! Door onze motorrijlessen ben jij binnen de kortste keren klaar voor je examen! Omdat wij geen wachttijd hebben voor de examens heb jij binnen een week je motorrijbewijs! Wil jij deze week nog examen doen voor jouw motorrijbewijs? Bel dan naar HanoDrive!

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Bel HanoDrive voor jouw motorrijlessen!

  Bij HanoDrive helpen we je snel en zorgeloos aan je motorrijbewijs! Heb je nog vragen? Of wil je graag een afspraak maken voor een motorrijles met examengarantie? Neem dan snel contact met ons op met via 030 227 3369 of per e-mail via info@rijschool-hanodrive.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Kies dus voor motorrijschool HanoDrive en behaal veilig en snel jouw motorrijbewijs!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Hier met veel plezier motorrijles gevolgd, Kris en Fred zijn op hun eigen manier top instructeurs!
  Martram24
  Martram24
  2023-11-21
  Wil je ook in 1 keer slagen? dat kan bij HANODRIVE! vandaag mijn AVD motor examen gehaald. Een TOP rijschool met vakbekwame mensen die weten waar ze het voor doen, jou namelijk laten slagen ! Als je je drive zoekt om te slagen vind hem dan bij HANODRIVE!
  soena ramharakh
  soena ramharakh
  2023-11-10
  Vandaag eindelijk mijn motorrijbewijs gehaald. Dankjewel voor alle tips Kris, Fred en Sanne✨️. Zij zal super trots op ons zijn geweest. Deze Rijschool is een echte aanrader.
  vitalis sangoer
  vitalis sangoer
  2023-11-09
  Altijd gezellige en goede rijlessen gehad!
  Sterre Stegink
  Sterre Stegink
  2023-10-25
  Slechte rijschool die HANODRIVE ZEG! -Slechte kleding om aan te trekken. Gescheurd en stinkt! -Spoed is geen spoed Op dag van afrijden krijg je gewoon een factuur voor het rijden op de motor. Ze leren je niets en laten je aankloten. Heb ik letterlijk uit de mond van Kris gehoord tegen zijn collega! Ze willen niets voor je doen, alleen maar dat je extra lessen gaat nemen! Ze reageren heel slecht. Ook krijg je geen feedback na het lessen. Ik was blij toen ik was gezakt voor de AVD. Vervolgens kwam ik bij HALLO MOTO TERECHT. Ersan is de beste coach die er is! Na een paar weken kon ik gelijk afrijden en geslaagd in 1 x. Wat hierboven staat is slecht een klein gedeelte, beter als ie jog even doorzoekt en navraag doet. Andere rijscholen en de motorkledingstore uit vianen zeggen: Als ze je kunnen uitmelken, melken ze je zoveel mogelijk uit. Dit heb ik letterlijk gehoord bij de motorkledingstore, van de meneer dat mij hielp bij mijn motorkleren! ZELFS 1 ster is teveel
  J
  J
  2023-10-19
  Geslaagd voor mijn motorrijbewijs dankzij Fred en Kris. Goede lessen gehad en evaluaties over verbeterpunten! Erg prettige rijschool.
  Fred Diepenbroek
  Fred Diepenbroek
  2023-10-16
  Goede rijschool en goed lesmateriaal. Chris en Fred hartelijk dank voor de goede en wijze lessen. Examen kan snel geregeld worden als je eraan toe bent.
  Patrick Meij
  Patrick Meij
  2023-10-10
  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19