Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijbewijs halen

Neem motorrijles bij HanoDrive!

Wil jij graag binnenkort lekker gaan touren op de motor? Kom dan je motorrijbewijs halen bij HanoDrive! Mede door onze jarenlange ervaring en ons eigen oefenterrein voor de deur zit je bij ons zeker aan het juiste adres voor jouw motorrijbewijs! Wil je deze week nog examen doen? Dat kan! Kies dan voor een van onze spoedpakketten! Benieuwd naar de kosten van motorrijles? Kijk dan op onze site!

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Kies voor een motorrijbewijs pakket van HanoDrive

  Wanneer je besloten hebt dat je je motorrijbewijs wilt gaan halen, heb je natuurlijk geen zin om daar lang op te moeten wachten. Daarom kun je bij HanoDrive vandaag nog beginnen met je eerste motorrijles! Bij ons kun je terecht voor motorrijlessen voor het rijbewijs A, A2 en A1. Wanneer je je aanmeldt bij onze motorrijschool, dan krijg je eerst een 2 uur durende intakeles, zodat we een goede inschatting kunnen maken van hoeveel lessen je mogelijk nodig hebt voordat je examen kunt doen. Voor je motorrijbewijs moet je drie examens afleggen:

  • Theorie examen (ATH)
  • Voertuigbeheersing (AVB)
  • Verkeersdeelname (AVD)

  In de meeste gevallen kun je je theorie-examen en voertuigbeheersing meteen na de intakeles al door ons laten inplannen. Ben je benieuwd naar de kosten van motorrijles bij HanoDrive? Kijk dan eens op onze website, de scherpe tarieven van onze motorrijlessen zullen je verrassen!

  Haal je motorrijbewijs met een spoedcursus

  Wil jij graag snel je motorrijbewijs halen? Kies dan voor de spoedcursus motorrijbewijs van HanoDrive! Door onze motorrijlessen ben jij binnen de kortste keren klaar voor je examen! Omdat wij geen wachttijd hebben voor de examens heb jij binnen een week je motorrijbewijs! Wil jij deze week nog examen doen voor jouw motorrijbewijs? Bel dan naar HanoDrive!

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Bel HanoDrive voor jouw motorrijlessen!

  Bij HanoDrive helpen we je snel en zorgeloos aan je motorrijbewijs! Heb je nog vragen? Of wil je graag een afspraak maken voor een motorrijles met examengarantie? Neem dan snel contact met ons op met via 030 227 3369 of per e-mail via info@rijschool-hanodrive.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Kies dus voor motorrijschool HanoDrive en behaal veilig en snel jouw motorrijbewijs!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19
  Vanaf het eerste moment een enorm gezellige rijschool waarbij Fred en Kris mijn aanspreekpunten waren. Ze nemen de tijd voor je zodat je echt met voldoende ervaring de weg op gaat richting je examen. Fred gaf altijd goede tips met de nodige dosis humor. Ik kom absoluut nog eens langs om te horen hoe het met ze gaat.
  Robbert van der Valk
  Robbert van der Valk
  2023-08-14
  Hanodrive is een prima rijschool waar ik mijn motor rijbewijs heb gehaald. Goede lessen en aardige mensen!
  Marten Kok
  Marten Kok
  2023-08-04
  Prima rijschool, nemen de tijd, vriendelijke instructeurs. En als belangrijkste je slaagt ook daadwerkelijk.
  Bommelsuitje Zaltbommel
  Bommelsuitje Zaltbommel
  2023-07-26
  Een geweldige ervaring gehad bij rijschool Hanodrive! Helaas wilde mijn vorige rijschool mij niet meer helpen na het 2x zakken voor AVD en aangezien mijn Theorie en AVB binnen 1.5 maand zouden verlopen zocht ik met spoed iets anders. En zo kwam ik bij het geweldige hanodrive terecht. Er zijn mij dingen tijdens de lessen verteld die ik nog niet eens wist! Vervolgens slaagde ik gelijk voor mijn AVD! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de echt geweldige service! Het echte motorrijden kan nu beginnen!
  Youri Kok
  Youri Kok
  2023-07-23
  Top rijschool! Alles wordt goed geregeld. Instructors zijn heel professioneel. Rijlessen en examen zijn netjes ingepland. Ik raad Rijschool Hanodrive aan!
  KUN SU
  KUN SU
  2023-07-21
  Half februari begonnen aan mijn motor rijbewijs en afgelopen weekend mogen slagen voor het laatste examen. Prettig geholpen en begeleid door Hanodrive. Fijne rijschool! Zoals voor elke rijschool denk ik wel geldt: hou goed in de gaten voor jezelf wanneer je er klaar voor bent en geef dit op tijd aan zodat er richting een examen gewerkt kan worden. Dit komt niet vanzelf. Ondanks dat zou ik er zo weer naartoe gaan👍 Hanodrive bedankt!
  Daniel van Mil
  Daniel van Mil
  2023-07-16
  Goede rijschool met veel aandacht voor de leerling en goede feedback. Prettige instructeurs en ook fijn dat er snel examens ingepland kan worden
  Malika Bensellam-Bouhtala
  Malika Bensellam-Bouhtala
  2023-07-15