Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Amersfoort

Motorrijschool in Amersfoort

Ben jij op zoek naar een goede motorrijschool in Amersfoort? Dan ben je bij HanoDrive aan het juiste adres! Meer dan 36 jaar geleden zijn wij als familiebedrijf begonnen met het geven van rijlessen. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor het behalen van je autorijbewijs, motorrijbewijs, E achter B of een theorie cursus voor het rijden van een auto of motor. Al meer dan 6000 mensen hebben hun rijbewijs gehaald bij HanoDrive. Ben je op zoek naar een manier om snel een rijbewijs te halen? Kies dan voor een spoedcursus. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden van lessen bij onze motorrijschool te bespreken, en maak een afspraak in Amersfoort.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijlessen in Amersfoort

  Wil jij snel je motorrijbewijs in Amersfoort halen bij motorrijschool HanoDrive? Wanneer je contact met ons opneemt, nemen we eerst het proces met je door. Zo weet je wat je van ons kunt verwachten, en weten wij ook wat jouw doelen zijn. Wil je bijvoorbeeld extra snel je motorrijbewijs halen? Dan kun je bij ons terecht voor een spoedcursus. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je binnen no time je A rijbewijs hebt. Vervolgens is het tijd voor een intakeles. We bespreken dan de verschillende basisoefeningen van het motorrijden. We maken dan meteen een inschatting van hoeveel lessen je nodig zult hebben. Zo is het na afloop van de intakeles helemaal duidelijk waar je aan toe bent. Tijdens de lessen gebruiken we motoren die geschikt zijn voor het halen van het A, A1 en het A2 rijbewijs. Voor het halen van je motorrijbewijs in onze motorrijschool moet je uiteindelijk drie examens afleggen: het theorie examen (ATH), een examen voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

  Je rijbewijs halen bij HanoDrive

  Wanneer je je rijbewijs wilt behalen in Amersfoort, neem je dus even contact op met motorrijschool HanoDrive. Onze ervaren instructeurs helpen je graag verder. Bij ons kun je terecht voor diverse rijlessen. Denk onder andere aan het behalen van:

  • Motorrijbewijs (A1, A2 of A rijbewijs)
  • Autorijbewijs (B rijbewijs)
  • Aanhanger rijbewijs (E achter B)
  • Motor theorie
  • Auto theorie

  Wij voorzien je graag van meer informatie over het behalen van je rijbewijs bij onze motorrijschool. Je kunt ook contact opnemen en direct een afspraak maken voor een proefles in Amersfoort.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  De autorijlespakketten van HanoDrive

  Je kunt niet alleen bij onze motorrijschool terecht voor motorrijlessen in Amersfoort. Ook wanneer je je autorijbewijs wilt halen ben je bij HanoDrive aan het juiste adres. Onze specialisatie ligt in de spoedcursussen. Met een van onze snelcursussen heb je al binnen een paar weken je rijbewijs! Net als de motorrijlessen beginnen ook de autorijlessen met een intake. Deze duurt ongeveer 2 uur. We bespreken wat je van ons kunt verwachten, en wat je wensen zijn. Ook maken we, net als bij het behalen van je motorrijbewijs, een inschatting van hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Voor het behalen van je rijbewijs moet je twee examens afleggen: het theorie examen (BTH) en het praktijkexamen (B). Natuurlijk worden tijdens de lessen in Amersfoort de theoriekennis die je opgedaan hebt meteen toegepast in de praktijk. De lesauto’s die wij gebruiken zijn Mercedes A Klasse lesauto’s. Deze zijn uitgerust met alle technologische voorzieningen die er tegenwoordig zijn. Tijdens de lessen leer je dus ook hoe je hiermee om moet gaan.

  Waarom je in Amersfoort juist kiest voor HanoDrive

  Wil jij in Amersfoort je auto- of motorrijbewijs halen bij motorrijschool HanoDrive? Dan kun je onder andere het volgende verwachten:

  • Persoonlijke lessen door een instructeur met veel ervaring
  • Transparante tarieven
  • Examengarantie zonder extra kosten (exclusief aanbiedingen)
  • Afrijden binnen enkele dagen
  • Een groot aanbod aan examendata, waardoor de wachttijden kort zijn
  • Groot oefenterrein voor de deur

  Ook wanneer je extra snel je rijbewijs wilt halen kun je terecht in onze motorrijschool. Als je ons vandaag belt, kun je ook vandaag nog beginnen met lessen! Neem voor het halen van je rijbewijs, het volgen van theorie cursussen, lessen door ervaren rijinstructeurs, het afleggen van examens en nog veel meer informatie contact met ons op.

  Een aanhanger rijbewijs halen

  Heb je al een autorijbewijs, maar wil je nu je aanhanger rijbewijs (E achter B) halen? Ook dan kun je in Amersfoort terecht bij onze motorrijschool! Wij leren je om te rijden met een gesloten tandemasser. Natuurlijk heeft deze de juiste afmetingen, volledig naar de richtlijnen van het CBR. Ook de lessen voor E achter B beginnen met een intake waar we een inschatting maken hoeveel uur je ongeveer moet lessen. Om het rijbewijs E achter B te halen hoef je, in tegenstelling tot het auto- en motorrijbewijs, slechts een examen af te leggen. Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Amersfoort? Neem gerust contact met ons op!

  Aanbiedingen voor motorrijles

  Wanneer je op zoek bent naar een motorrijschool in Amersfoort, kun je bij HanoDrive profiteren van leuke aanbiedingen. Met onze aanbieding motorrijles stel je zelf een zogenaamd spoedpakket samen, of kies je voor een aantal losse lessen. Samen met onze ervaren instructeur spreek je alle mogelijkheden door, en kies je een methode die helemaal bij jou past. In Amersfoort kun je kiezen voor een spoedcursus voor zowel het A, A1 of A2 rijbewijs. Neem gerust contact op voor meer informatie over deze aanbieding en natuurlijk de kosten.

  Contact met de motorrijschool in Amersfoort

  Wanneer je op zoek bent naar een motorrijschool in Amersfoort, maak je gebruik van het eigen, bewezen concept van HanoDrive. Hierdoor hebben onze leerlingen minder lessen nodig dan het landelijk gemiddelde. Neem contact met ons op door hier op de site het telefoonnummer in te vullen, bel 030-2273369 of mail via info@HanoDrive.nl. Met de hulp van de ervaren rijinstructeurs van onze motorrijschool haal jij in Amersfoort snel je rijbewijs!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19
  Vanaf het eerste moment een enorm gezellige rijschool waarbij Fred en Kris mijn aanspreekpunten waren. Ze nemen de tijd voor je zodat je echt met voldoende ervaring de weg op gaat richting je examen. Fred gaf altijd goede tips met de nodige dosis humor. Ik kom absoluut nog eens langs om te horen hoe het met ze gaat.
  Robbert van der Valk
  Robbert van der Valk
  2023-08-14
  Hanodrive is een prima rijschool waar ik mijn motor rijbewijs heb gehaald. Goede lessen en aardige mensen!
  Marten Kok
  Marten Kok
  2023-08-04
  Prima rijschool, nemen de tijd, vriendelijke instructeurs. En als belangrijkste je slaagt ook daadwerkelijk.
  Bommelsuitje Zaltbommel
  Bommelsuitje Zaltbommel
  2023-07-26
  Een geweldige ervaring gehad bij rijschool Hanodrive! Helaas wilde mijn vorige rijschool mij niet meer helpen na het 2x zakken voor AVD en aangezien mijn Theorie en AVB binnen 1.5 maand zouden verlopen zocht ik met spoed iets anders. En zo kwam ik bij het geweldige hanodrive terecht. Er zijn mij dingen tijdens de lessen verteld die ik nog niet eens wist! Vervolgens slaagde ik gelijk voor mijn AVD! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de echt geweldige service! Het echte motorrijden kan nu beginnen!
  Youri Kok
  Youri Kok
  2023-07-23
  Top rijschool! Alles wordt goed geregeld. Instructors zijn heel professioneel. Rijlessen en examen zijn netjes ingepland. Ik raad Rijschool Hanodrive aan!
  KUN SU
  KUN SU
  2023-07-21
  Half februari begonnen aan mijn motor rijbewijs en afgelopen weekend mogen slagen voor het laatste examen. Prettig geholpen en begeleid door Hanodrive. Fijne rijschool! Zoals voor elke rijschool denk ik wel geldt: hou goed in de gaten voor jezelf wanneer je er klaar voor bent en geef dit op tijd aan zodat er richting een examen gewerkt kan worden. Dit komt niet vanzelf. Ondanks dat zou ik er zo weer naartoe gaan👍 Hanodrive bedankt!
  Daniel van Mil
  Daniel van Mil
  2023-07-16
  Goede rijschool met veel aandacht voor de leerling en goede feedback. Prettige instructeurs en ook fijn dat er snel examens ingepland kan worden
  Malika Bensellam-Bouhtala
  Malika Bensellam-Bouhtala
  2023-07-15