Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Amersfoort

Motorrijschool in Amersfoort

Ben jij op zoek naar een goede motorrijschool in Amersfoort? Dan ben je bij HanoDrive aan het juiste adres! Meer dan 36 jaar geleden zijn wij als familiebedrijf begonnen met het geven van rijlessen. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor het behalen van je autorijbewijs, motorrijbewijs, E achter B of een theorie cursus voor het rijden van een auto of motor. Al meer dan 6000 mensen hebben hun rijbewijs gehaald bij HanoDrive. Ben je op zoek naar een manier om snel een rijbewijs te halen? Kies dan voor een spoedcursus. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden van lessen bij onze motorrijschool te bespreken, en maak een afspraak in Amersfoort.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijlessen in Amersfoort

  Wil jij snel je motorrijbewijs in Amersfoort halen bij motorrijschool HanoDrive? Wanneer je contact met ons opneemt, nemen we eerst het proces met je door. Zo weet je wat je van ons kunt verwachten, en weten wij ook wat jouw doelen zijn. Wil je bijvoorbeeld extra snel je motorrijbewijs halen? Dan kun je bij ons terecht voor een spoedcursus. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je binnen no time je A rijbewijs hebt. Vervolgens is het tijd voor een intakeles. We bespreken dan de verschillende basisoefeningen van het motorrijden. We maken dan meteen een inschatting van hoeveel lessen je nodig zult hebben. Zo is het na afloop van de intakeles helemaal duidelijk waar je aan toe bent. Tijdens de lessen gebruiken we motoren die geschikt zijn voor het halen van het A, A1 en het A2 rijbewijs. Voor het halen van je motorrijbewijs in onze motorrijschool moet je uiteindelijk drie examens afleggen: het theorie examen (ATH), een examen voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

  Je rijbewijs halen bij HanoDrive

  Wanneer je je rijbewijs wilt behalen in Amersfoort, neem je dus even contact op met motorrijschool HanoDrive. Onze ervaren instructeurs helpen je graag verder. Bij ons kun je terecht voor diverse rijlessen. Denk onder andere aan het behalen van:

  • Motorrijbewijs (A1, A2 of A rijbewijs)
  • Autorijbewijs (B rijbewijs)
  • Aanhanger rijbewijs (E achter B)
  • Motor theorie
  • Auto theorie

  Wij voorzien je graag van meer informatie over het behalen van je rijbewijs bij onze motorrijschool. Je kunt ook contact opnemen en direct een afspraak maken voor een proefles in Amersfoort.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  De autorijlespakketten van HanoDrive

  Je kunt niet alleen bij onze motorrijschool terecht voor motorrijlessen in Amersfoort. Ook wanneer je je autorijbewijs wilt halen ben je bij HanoDrive aan het juiste adres. Onze specialisatie ligt in de spoedcursussen. Met een van onze snelcursussen heb je al binnen een paar weken je rijbewijs! Net als de motorrijlessen beginnen ook de autorijlessen met een intake. Deze duurt ongeveer 2 uur. We bespreken wat je van ons kunt verwachten, en wat je wensen zijn. Ook maken we, net als bij het behalen van je motorrijbewijs, een inschatting van hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Voor het behalen van je rijbewijs moet je twee examens afleggen: het theorie examen (BTH) en het praktijkexamen (B). Natuurlijk worden tijdens de lessen in Amersfoort de theoriekennis die je opgedaan hebt meteen toegepast in de praktijk. De lesauto’s die wij gebruiken zijn Mercedes A Klasse lesauto’s. Deze zijn uitgerust met alle technologische voorzieningen die er tegenwoordig zijn. Tijdens de lessen leer je dus ook hoe je hiermee om moet gaan.

  Waarom je in Amersfoort juist kiest voor HanoDrive

  Wil jij in Amersfoort je auto- of motorrijbewijs halen bij motorrijschool HanoDrive? Dan kun je onder andere het volgende verwachten:

  • Persoonlijke lessen door een instructeur met veel ervaring
  • Transparante tarieven
  • Examengarantie zonder extra kosten (exclusief aanbiedingen)
  • Afrijden binnen enkele dagen
  • Een groot aanbod aan examendata, waardoor de wachttijden kort zijn
  • Groot oefenterrein voor de deur

  Ook wanneer je extra snel je rijbewijs wilt halen kun je terecht in onze motorrijschool. Als je ons vandaag belt, kun je ook vandaag nog beginnen met lessen! Neem voor het halen van je rijbewijs, het volgen van theorie cursussen, lessen door ervaren rijinstructeurs, het afleggen van examens en nog veel meer informatie contact met ons op.

  Een aanhanger rijbewijs halen

  Heb je al een autorijbewijs, maar wil je nu je aanhanger rijbewijs (E achter B) halen? Ook dan kun je in Amersfoort terecht bij onze motorrijschool! Wij leren je om te rijden met een gesloten tandemasser. Natuurlijk heeft deze de juiste afmetingen, volledig naar de richtlijnen van het CBR. Ook de lessen voor E achter B beginnen met een intake waar we een inschatting maken hoeveel uur je ongeveer moet lessen. Om het rijbewijs E achter B te halen hoef je, in tegenstelling tot het auto- en motorrijbewijs, slechts een examen af te leggen. Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Amersfoort? Neem gerust contact met ons op!

  Aanbiedingen voor motorrijles

  Wanneer je op zoek bent naar een motorrijschool in Amersfoort, kun je bij HanoDrive profiteren van leuke aanbiedingen. Met onze aanbieding motorrijles stel je zelf een zogenaamd spoedpakket samen, of kies je voor een aantal losse lessen. Samen met onze ervaren instructeur spreek je alle mogelijkheden door, en kies je een methode die helemaal bij jou past. In Amersfoort kun je kiezen voor een spoedcursus voor zowel het A, A1 of A2 rijbewijs. Neem gerust contact op voor meer informatie over deze aanbieding en natuurlijk de kosten.

  Contact met de motorrijschool in Amersfoort

  Wanneer je op zoek bent naar een motorrijschool in Amersfoort, maak je gebruik van het eigen, bewezen concept van HanoDrive. Hierdoor hebben onze leerlingen minder lessen nodig dan het landelijk gemiddelde. Neem contact met ons op door hier op de site het telefoonnummer in te vullen, bel 030-2273369 of mail via info@HanoDrive.nl. Met de hulp van de ervaren rijinstructeurs van onze motorrijschool haal jij in Amersfoort snel je rijbewijs!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Hier met veel plezier motorrijles gevolgd, Kris en Fred zijn op hun eigen manier top instructeurs!
  Martram24
  Martram24
  2023-11-21
  Wil je ook in 1 keer slagen? dat kan bij HANODRIVE! vandaag mijn AVD motor examen gehaald. Een TOP rijschool met vakbekwame mensen die weten waar ze het voor doen, jou namelijk laten slagen ! Als je je drive zoekt om te slagen vind hem dan bij HANODRIVE!
  soena ramharakh
  soena ramharakh
  2023-11-10
  Vandaag eindelijk mijn motorrijbewijs gehaald. Dankjewel voor alle tips Kris, Fred en Sanne✨️. Zij zal super trots op ons zijn geweest. Deze Rijschool is een echte aanrader.
  vitalis sangoer
  vitalis sangoer
  2023-11-09
  Altijd gezellige en goede rijlessen gehad!
  Sterre Stegink
  Sterre Stegink
  2023-10-25
  Slechte rijschool die HANODRIVE ZEG! -Slechte kleding om aan te trekken. Gescheurd en stinkt! -Spoed is geen spoed Op dag van afrijden krijg je gewoon een factuur voor het rijden op de motor. Ze leren je niets en laten je aankloten. Heb ik letterlijk uit de mond van Kris gehoord tegen zijn collega! Ze willen niets voor je doen, alleen maar dat je extra lessen gaat nemen! Ze reageren heel slecht. Ook krijg je geen feedback na het lessen. Ik was blij toen ik was gezakt voor de AVD. Vervolgens kwam ik bij HALLO MOTO TERECHT. Ersan is de beste coach die er is! Na een paar weken kon ik gelijk afrijden en geslaagd in 1 x. Wat hierboven staat is slecht een klein gedeelte, beter als ie jog even doorzoekt en navraag doet. Andere rijscholen en de motorkledingstore uit vianen zeggen: Als ze je kunnen uitmelken, melken ze je zoveel mogelijk uit. Dit heb ik letterlijk gehoord bij de motorkledingstore, van de meneer dat mij hielp bij mijn motorkleren! ZELFS 1 ster is teveel
  J
  J
  2023-10-19
  Geslaagd voor mijn motorrijbewijs dankzij Fred en Kris. Goede lessen gehad en evaluaties over verbeterpunten! Erg prettige rijschool.
  Fred Diepenbroek
  Fred Diepenbroek
  2023-10-16
  Goede rijschool en goed lesmateriaal. Chris en Fred hartelijk dank voor de goede en wijze lessen. Examen kan snel geregeld worden als je eraan toe bent.
  Patrick Meij
  Patrick Meij
  2023-10-10
  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19