Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Beesd

Succesvol rijlessen voor alle voertuigen in beesd

Ben je van plan om in Beesd je motorijbewijs te gaan halen? Voor het volgen van rijlessen in Beesd kun je terecht bij motorrijschool HanoDrive. Bij ons kun je terecht om autorijles, motorrijles en aanhangerrijles te volgen. Bij HanoDrive zijn wij al 36 jaar een begrip in het geven van veilige en succesvolle rijlessen. Wij hebben dan ook een zeer hoog slagingspercentage. En daar zijn wij trots op. Het is onze missie om iedereen die bij ons begint met rijles zo snel mogelijk een rijbewijs te laten halen. Bij ons kan iedereen aankloppen voor rijlessen voor het halen van zijn of haar autorijbewijs, aanhangerrijbewijs (E achter B) en motorrijbewijs (A, A2 en A1). Wij geven uiteraard ook theorielessen. Theorieles geven we volgens onze eigen succesvolle methode. Wij hebben een slagingspercentage van maar liefst 99%! Wil jij ook je motorrijbewijs in Beesd halen? Op deze pagina geven we je meer informatie over ons aanbod rijlessen bij onze motorrijschool. Wil je meteen een afspraak met ons maken voor het inplannen van een rijles? Neem dan direct contact op met onze motorrijschool in Beesd. Je kunt vandaag nog starten.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Haal eerst je autorijbewijs bij HanoDrive

  Voordat je je motorrijbewijs gaat halen bij motorijschool HanoDrive in Beesd, is het verstandig om je autorijbewijs te halen. Als je kiest voor autorijles bij HanoDrive, krijg je bij ons rijlessen in blokken van twee uur.

  Daar hebben wij een goede reden voor. Uit eigen ervaring weten wij dat lessen van twee uur meer resultaat opleveren dan een autorijles van slechts één uur. Tijdens de rijles van twee uur hebben we ruimschoots de tijd om examenonderdelen met je te oefenen. Als je gaat beginnen met een autorijles in Beesd krijg je bij ons eerst een intakeles van 2 uur. Tijdens de intake krijgen we een goede indruk van je eerste rijvaardigheden en kunnen we een inschatting maken van hoeveel rijlessen je nodig zal hebben voor het halen van je rijbewijs. We doen we ook alvast een paar praktijk examen oefeningen. Zo krijg jij alvast een indruk van hoe het rijexamen in zijn werk gaat.

  Bij HanoDrive adviseren we je altijd om bij de start van je autorijlessen in Beesd meteen ook je theorie examen in te plannen. Bij HanoDrive kun je uiteraard ook het verplichte theorie examen halen. Dat kun je doen door het volgen van onze theoriecursus. De theoriestof helpt je om tijdens de rijlessen de verkeersregels beter te snappen en toe te passen. Wij geven onze autorijlessen in Beesd in een lesauto van de Mercedes A-klasse. Deze lesauto heeft alle moderne technische snufjes, waaronder de automatische parkeerhulp, parkeersensoren en een hill assistent (hellingproef begeleider). Dit zijn opties die je tegenwoordig bij het rijexamen mag gebruiken. Wij leren je hoe je om moet gaan met die snufjes.

  Motorrijbewijs halen in Beesd bij onze motorrijschool

  Heb je zin om met mooi weer lekker te gaan touren met de motor? Waar wacht je dan nog op? Meld je aan bij onze motorrijschool en haal zo snel mogelijk je motorrijbewijs in Beesd. Je kunt vandaag al starten met motorrijlessen bij HanoDrive voor het rijbewijs A, A2 en A1. Hoe haal je je motorrijbewijs bij HanoDrive? Bij onze motorrijschool start je met een 2 uur durende intakeles. Die les geeft ons een goede indruk van je capaciteiten op de motor en hoeveel rijlessen je waarschijnlijk nodig hebt voordat je het rij examen kunt afleggen. Het examen voor het motorrijbewijs bestaat uit drie deelexamens:

  • Theorie examen (ATH)
  • Voertuigbeheersing (AVB)
  • Verkeersdeelname (AVD)

  We kunnen na de intakeles direct het theorie-examen en examen voertuigbeheersing inplannen. Wij nemen namelijk in meerdere regio’s examens af, waardoor er slechts een korte, of zelfs helemaal geen, wachttijd is. Je kunt bij HanoDrive overigens ook supersnel je motorrijbewijs halen met onze spoedcursus motorrijbewijs. Je hebt dan binnen een week je rijbewijs. Vraag gerust naar de mogelijkheden van het volgen van de spoedcursus motorrijbewijs in Beesd.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Volgen van motorrijlessen bij HanoDrive

  Onze motorrijschool in Beesd geeft de motorrijlessen voor voertuigbeheersing (ATH) op onze locatie in Vianen. Daar hebben wij een afgesloten oefenterrein. De motorrijlessen voor het examen verkeersdeelname (AVD) geven we in de regio waar het rijexamen gepland is. Afhankelijk van in welke regio je woont, is dat meestal in de buurt van Utrecht, Gorinchem, Leusden, Eemnes of Tiel. Een examenplek kunnen we dan ook binnen een week voor je reserveren! Vraag overigens bij ons ook naar de spoedpakket aanbieding voor motorrijlessen. Daarmee haal je zeer snel je motorrijbewijs in Beesd tegen een wel zeer aantrekkelijke prijs bij onze motorrijschool.

  Snel je aanhangerrijbewijs halen in Beesd

  Autorijschool HanoDrive is ook het adres waar je terecht kunt voor het halen van je aanhangerrijbewijs (E achter B) in Beesd. Dit rijexamen kun je in één à twee dagen helemaal afronden. Daarvoor volg je bij ons eerst een intakeles, zodat we kunnen inschatten hoeveel uren je nodig hebt om je aanhangerrijbewijs te halen. Daarna bereiden we je voor op het afleggen van het rijexamen. Het aanhanger examen is slechts één examen. Voor de start van dat examen moet je eerst een paar theoretische vragen beantwoorden over de auto-aanhanger-combinatie. Daarna volgt het praktijkexamen.

  Afspraak maken met onze motorrijschool in Beesd

  Wil jij ook rijles nemen in Beesd voor het halen van je rijbewijs voor de auto, motor of aanhanger? HanoDrive is de gerenommeerde rijschool waar je terecht kunt voor alle gangbare rijbewijzen, theoriecursussen en theorie examens. Onze gediplomeerde instructeurs loodsen je veilig door het verkeer voor het halen van je rijbewijs. Ook bereiden we je helemaal voor op het theorie examen. Wij maken ons hoge slagingspercentage helemaal waar. Proberen? Neem dan telefonisch contact op via 030-2273369 of per e-mail via info@HanoDrive.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor je motorrijbewijs in Beesd volg je de kwalitatief hoogstaande motorrijlessen van motorrijschool HanoDrive.

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19
  Vanaf het eerste moment een enorm gezellige rijschool waarbij Fred en Kris mijn aanspreekpunten waren. Ze nemen de tijd voor je zodat je echt met voldoende ervaring de weg op gaat richting je examen. Fred gaf altijd goede tips met de nodige dosis humor. Ik kom absoluut nog eens langs om te horen hoe het met ze gaat.
  Robbert van der Valk
  Robbert van der Valk
  2023-08-14
  Hanodrive is een prima rijschool waar ik mijn motor rijbewijs heb gehaald. Goede lessen en aardige mensen!
  Marten Kok
  Marten Kok
  2023-08-04
  Prima rijschool, nemen de tijd, vriendelijke instructeurs. En als belangrijkste je slaagt ook daadwerkelijk.
  Bommelsuitje Zaltbommel
  Bommelsuitje Zaltbommel
  2023-07-26
  Een geweldige ervaring gehad bij rijschool Hanodrive! Helaas wilde mijn vorige rijschool mij niet meer helpen na het 2x zakken voor AVD en aangezien mijn Theorie en AVB binnen 1.5 maand zouden verlopen zocht ik met spoed iets anders. En zo kwam ik bij het geweldige hanodrive terecht. Er zijn mij dingen tijdens de lessen verteld die ik nog niet eens wist! Vervolgens slaagde ik gelijk voor mijn AVD! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de echt geweldige service! Het echte motorrijden kan nu beginnen!
  Youri Kok
  Youri Kok
  2023-07-23
  Top rijschool! Alles wordt goed geregeld. Instructors zijn heel professioneel. Rijlessen en examen zijn netjes ingepland. Ik raad Rijschool Hanodrive aan!
  KUN SU
  KUN SU
  2023-07-21
  Half februari begonnen aan mijn motor rijbewijs en afgelopen weekend mogen slagen voor het laatste examen. Prettig geholpen en begeleid door Hanodrive. Fijne rijschool! Zoals voor elke rijschool denk ik wel geldt: hou goed in de gaten voor jezelf wanneer je er klaar voor bent en geef dit op tijd aan zodat er richting een examen gewerkt kan worden. Dit komt niet vanzelf. Ondanks dat zou ik er zo weer naartoe gaan👍 Hanodrive bedankt!
  Daniel van Mil
  Daniel van Mil
  2023-07-16
  Goede rijschool met veel aandacht voor de leerling en goede feedback. Prettige instructeurs en ook fijn dat er snel examens ingepland kan worden
  Malika Bensellam-Bouhtala
  Malika Bensellam-Bouhtala
  2023-07-15