Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Culemborg

Succesvol rijlessen voor alle voertuigen in Culemborg

Ben je in Culemborg van plan om je rijbewijs te gaan halen? Dat kan voor alle voertuigen. Volg daarom je autorijles, motorrijles of aanhangerrijles bij HanoDrive. Wij zijn al 36 jaar een begrip als het gaat om het geven van succesvolle rijlessen met een hoog slagingspercentage. Bij ons is alles erop gericht dat iedereen snel zijn of haar rijbewijs haalt. Bij rijschool HanoDrive kun je terecht voor je autorijbewijs en je aanhangerrijbewijs (E achter B). We zijn uiteraard ook een motorrijschool voor je motorrijbewijs (A, A2 en A1). Uiteraard geven wij ook theorieles volgens onze eigen methode met een slagingspercentage van 99%. Wil jij je motorrijbewijs in Culemborg halen? Je leest hieronder meer over de rijlessen van HanoDrive. Natuurlijk kun je ook direct een afspraak met ons maken voor het inplannen van je rijlessen.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Autorijbewijs halen bij rijschool HanoDrive

  Wil je graag je autorijbewijs halen? Dat kan ook. Bij HanoDrive kun je terecht voor autorijles in blokken van twee uur. Dat doen wij omdat uit de praktijk blijkt dat het veel efficiënter werkt dan een les van slechts één uur. Tijdens de rijles van twee uur is er ook ruim voldoende tijd om examenonderdelen te oefenen. Als je wilt starten met je autorijles in Culemborg krijg je eerst een intake les van 2 uur. Met deze intake les kunnen wij een inschatting maken van hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om je rijbewijs te halen. Ook doen we tijdens de intake alvast een aantal examen oefeningen, zodat je een indruk krijgt van hoe het rijexamen gaat. Als je je autorijles in Culemborg gaat volgen bij autorijschool HanoDrive adviseren wij je om dan ook direct je theorie examen in te plannen. Want ook je theorie examen kun je bij ons halen door het volgen van de theoriecursus. De theoriestof helpt je om de verkeersregels beter toe te passen tijdens je autorijlessen. Autorijlessen in Culemborg volg je in een Mercedes A-lesauto die voorzien is van alle moderne technologische voorzieningen zoals automatisch inparkeren, parkeersensoren en een hill assistent (hellingproef begeleider). Die opties mag je ook gebruiken tijdens het rijexamen. Wij leren je er daarom ook goed mee omgaan.

  Motorrijschool in Culemborg

  Zoek je naar een groter gevoel van vrijheid in het verkeer en wil je graag in Culemborg je motorrijbewijs halen? Bij HanoDrive kun je terecht voor motorrijlessen voor het rijbewijs A, A2 en A1. We starten de motorrijlessen met een 2 uur durende intakeles, zodat we een goede inschatting kunnen maken van hoeveel lessen je mogelijk nodig hebt voordat je examen kunt doen. Let op dat je voor je motorrijbewijs drie examens moet afleggen:

  • Theorie examen (ATH)
  • Voertuigbeheersing (AVB)
  • Verkeersdeelname (AVD)

  Het theorie-examen en voertuigbeheersing kun je meestal meteen na de intakeles laten inplannen. Bovendien nemen wij in meerdere regio’s examens af, waarmee de wachttijden zeer kort zijn. Wil je snel je motorrijbewijs in Culemborg halen? Dat kan bij motorrijschool HanoDrive ook. Hier kun je een spoedcursus voor je motorrijbewijs volgen. Je hebt dan binnen een week je rijbewijs. Vraag uiteraard eerst naar de mogelijkheden van het volgen van de spoedcursus motorrijbewijs in Culemborg.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Volgen van motorrijlessen bij HanoDrive

  De motorrijlessen voor voertuigbeheersing (AVB) geven we bij motorrijschool HanoDrive voor de deur in Vianen. Daar beschikken we over een afgesloten — en dus veilig — oefenterrein. De motorrijlessen voor examen verkeersdeelname (AVD) geven we in de regio waar het rijexamen gepland is (meestal in de regio Utrecht, Gorinchem, Leusden, Eemnes of Tiel). We kunnen daarom ook meestal binnen een week een examenplek voor je reserveren! Om voor een aantrekkelijk tarief snel je rijbewijs bij onze motorrijschool in Culemborg te halen, kun je ook gebruik maken van onze speciale aanbieding: een spoedpakket motorrijlessen. Informeer er gerust naar.

  Aanhangerrijbewijs halen in Culemborg

  Wij zijn niet alleen een motorrijschool in Culembrg. Je kunt bij motorrijschool HanoDrive natuurlijk ook je aanhangerrijbewijs (E achter B) halen. Dit E achter B-examen kun je in één à twee dagen volledig afronden. Daarvoor doen we eerst een intakeles om te bepalen hoeveel uren je nodig hebt om je aanhangerrijbewijs te halen. Daarna bereiden we je helemaal voor op het afleggen van het rijexamen. Het E achter B-examen bestaat uit één examen. Voor het examen moet je eerst een aantal theoretische vragen beantwoorden over de auto-aanhanger-combinatie. Daarna volgt het praktijkexamen door het CBR.

  Contact met motorrijschool HanoDrive in Culemborg

  Wil jij ook rijles nemen in Culemborg voor het halen van je rijbewijs voor de auto, motor of aanhanger? Bij HanoDrive kun je terecht voor alle rijbewijzen, theoriecursussen en theorie examens. Onze gediplomeerde instructeurs loodsen je veilig door het verkeer op weg naar je eigen rijbewijs. We bereiden je uiteraard ook optimaal voor op het praktijkexamen. Wij maken ons hoge slagingspercentage helemaal waar. Proberen? Neem dan contact op met via 030-2273369 of per e-mail via info@HanoDrive.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor je motorrijbewijs, in Culemborg ga je naar motorrijschool HanoDrive.

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19
  Vanaf het eerste moment een enorm gezellige rijschool waarbij Fred en Kris mijn aanspreekpunten waren. Ze nemen de tijd voor je zodat je echt met voldoende ervaring de weg op gaat richting je examen. Fred gaf altijd goede tips met de nodige dosis humor. Ik kom absoluut nog eens langs om te horen hoe het met ze gaat.
  Robbert van der Valk
  Robbert van der Valk
  2023-08-14
  Hanodrive is een prima rijschool waar ik mijn motor rijbewijs heb gehaald. Goede lessen en aardige mensen!
  Marten Kok
  Marten Kok
  2023-08-04
  Prima rijschool, nemen de tijd, vriendelijke instructeurs. En als belangrijkste je slaagt ook daadwerkelijk.
  Bommelsuitje Zaltbommel
  Bommelsuitje Zaltbommel
  2023-07-26
  Een geweldige ervaring gehad bij rijschool Hanodrive! Helaas wilde mijn vorige rijschool mij niet meer helpen na het 2x zakken voor AVD en aangezien mijn Theorie en AVB binnen 1.5 maand zouden verlopen zocht ik met spoed iets anders. En zo kwam ik bij het geweldige hanodrive terecht. Er zijn mij dingen tijdens de lessen verteld die ik nog niet eens wist! Vervolgens slaagde ik gelijk voor mijn AVD! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de echt geweldige service! Het echte motorrijden kan nu beginnen!
  Youri Kok
  Youri Kok
  2023-07-23
  Top rijschool! Alles wordt goed geregeld. Instructors zijn heel professioneel. Rijlessen en examen zijn netjes ingepland. Ik raad Rijschool Hanodrive aan!
  KUN SU
  KUN SU
  2023-07-21
  Half februari begonnen aan mijn motor rijbewijs en afgelopen weekend mogen slagen voor het laatste examen. Prettig geholpen en begeleid door Hanodrive. Fijne rijschool! Zoals voor elke rijschool denk ik wel geldt: hou goed in de gaten voor jezelf wanneer je er klaar voor bent en geef dit op tijd aan zodat er richting een examen gewerkt kan worden. Dit komt niet vanzelf. Ondanks dat zou ik er zo weer naartoe gaan👍 Hanodrive bedankt!
  Daniel van Mil
  Daniel van Mil
  2023-07-16
  Goede rijschool met veel aandacht voor de leerling en goede feedback. Prettige instructeurs en ook fijn dat er snel examens ingepland kan worden
  Malika Bensellam-Bouhtala
  Malika Bensellam-Bouhtala
  2023-07-15