Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Geldermalsen

HanoDrive in Geldermalsen

Wil jij je aanmelden bij een motorrijschool in de buurt van Geldermalsen, of ben je op zoek naar goede autorijlessen van een betrouwbaar bedrijf? HanoDrive helpt je graag! Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het geven van rijlessen. Al meer dan 6000 leerlingen zijn bij ons geslaagd voor hun rijbewijs. Of je nu wilt slagen voor je auto-, motor- of aanhanger rijbewijs, bij HanoDrive is het allemaal mogelijk!

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Autorijlessen bij HanoDrive

  Wil jij in Geldermalsen beginnen met het nemen van autorijlessen? Dat kan bij HanoDrive. Wij komen je ophalen waar jij dat wilt, of dat nu bij je thuis is in Geldermalsen of op een andere locatie, bijvoorbeeld het station. Om je rijbewijs van het CBR te mogen ontvangen moet je geslaagd zijn voor het theorie en praktijkexamen. Wij van autorijschool HanoDrive begeleiden je, zodat je snel je examen kunt halen. Wanneer je je aangemeld hebt bij ons, plannen we een intakeles in. Deze les duurt ongeveer 2 uur, en is niet alleen voor jou bedoeld om kennis te maken met onze manier van werken, maar ook erg handig voor de instructeurs van HanoDrive. Zij kunnen dan namelijk inschatten hoeveel lessen je nodig hebt om te slagen voor je rijbewijs. Hierdoor weet jij ook al vooraf wat de kosten ongeveer zullen worden.

  Voordelen bij HanoDrive

  Bij HanoDrive kun je genieten van een aantal voordelen. Je kunt heel snel je rijbewijs halen aan onze auto- of motorrijschool in Geldermalsen, je wordt persoonlijk begeleid en je hoeft geen rekening te houden met de wachttijd voor de examens. Maar er zijn nog meer voordelen:

  • HanoDrive is 7 dagen in de week geopend
  • Motorrijschool HanoDrive heeft een eigen oefenterrein
  • Vandaag bellen is vandaag beginnen
  • Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring
  • HanoDrive is transparant over de tarieven
  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Motorrijschool in Geldermalsen

  Wij van motorrijschool HanoDrive in Geldermalsen helpen je graag zo snel mogelijk aan een motorrijbewijs. Wacht niet langer en meld je aan voor rijlessen bij onze motorrijschool. Nadat je je aangemeld hebt bij HanoDrive plannen we graag een intakeles in. Zo leren wij van motorrijschool HanoDrive jou kennen en weet jij precies waar je aan toe bent. Wel zo makkelijk! Wij beschikken over een eigen oefenterrein, waar jij op je gemak en onder onze goede begeleiding kunt oefenen. Dit is in de buurt van Geldermalsen. Je krijgt je motorrijbewijs na een examen dat bestaat uit 3 delen: het theorie examen (ATH), voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD). Wij begeleiden en zorgen ervoor dat je helemaal klaar bent om het CBR examen te halen. Wij beschikken over verschillende motoren die goed zijn voor zowel het A, het A1 als het A2 motorrijbewijs. Wij van motorrijschool HanoDrive helpen je snel aan een motorrijbewijs door middel van ons speciale spoedpakket. Zo haal je extra voordelig en snel je motorrijbewijs bij HanoDrive!

  Theorie in de praktijk

  Met meer dan 30 jaar praktijkervaring weten wij bij auto- en motorrijschool HanoDrive in Geldermalsen inmiddels wat wel en niet werkt. Zo weten we dat er veel zijn die moeite hebben met het slagen voor hun theorie examen. Daarom hebben wij een speciale methode ontwikkeld voor het theorie examen. Hierdoor behalen we een slagingspercentage van maar liefst 99%! Bij deze methode horen onder andere klassikale lessen. HanoDrive geeft je ook als tip mee om de theorie en de praktijk tegelijkertijd te leren. Zo kun je de theorie die je geleerd hebt meteen toepassen tijdens de praktijklessen. Door deze combinatie onthoudt je alle regels namelijk veel beter.

  Het E achter B rijbewijs halen in één dag

  Wij van auto- en motorrijschool HanoDrive bieden je naast het behalen van je auto- of motorrijbewijs ook nog het E achter B rijbewijs aan. Hiermee kun je autorijden met een grote aanhangwagen. Heb jij zo’n rijbewijs nodig voor je werk in Geldermalsen? Dat kan bij HanoDrive! Tijdens een intakeles doen we gelijk een aantal examenoefeningen. Het CBR examen voor het behalen van het aanhanger rijbewijs bestaat uit een aantal theoretische vragen. Na die vragen mag je met een praktijkrit laten zien dat je het autorijden met een aanhangwagen erachter beheerst. Auto- en motorrijschool HanoDrive helpt je in één of twee dagen aan een E achter B rijbewijs, ook in Geldermalsen!

  Interesse? Meld je aan!

  Wil jij zo snel mogelijk beginnen met het halen van je rijbewijs? Wil jij je aanmelden bij een betrouwbare motorrijschool in de buurt van Geldermalsen? En wil jij een rijschool met ervaring? Meld je dan aan voor de rijlessen bij HanoDrive! Je kunt ons bellen op het nummer 030-2273369 of je kunt een mailtje sturen naar info@HanoDrive.nl. Je kunt ook het contactformulier hier op onze website invullen. Wanneer je op zoek bent naar een motorrijschool in Geldermalsen, kies je dus voor HanoDrive!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19
  Vanaf het eerste moment een enorm gezellige rijschool waarbij Fred en Kris mijn aanspreekpunten waren. Ze nemen de tijd voor je zodat je echt met voldoende ervaring de weg op gaat richting je examen. Fred gaf altijd goede tips met de nodige dosis humor. Ik kom absoluut nog eens langs om te horen hoe het met ze gaat.
  Robbert van der Valk
  Robbert van der Valk
  2023-08-14
  Hanodrive is een prima rijschool waar ik mijn motor rijbewijs heb gehaald. Goede lessen en aardige mensen!
  Marten Kok
  Marten Kok
  2023-08-04
  Prima rijschool, nemen de tijd, vriendelijke instructeurs. En als belangrijkste je slaagt ook daadwerkelijk.
  Bommelsuitje Zaltbommel
  Bommelsuitje Zaltbommel
  2023-07-26
  Een geweldige ervaring gehad bij rijschool Hanodrive! Helaas wilde mijn vorige rijschool mij niet meer helpen na het 2x zakken voor AVD en aangezien mijn Theorie en AVB binnen 1.5 maand zouden verlopen zocht ik met spoed iets anders. En zo kwam ik bij het geweldige hanodrive terecht. Er zijn mij dingen tijdens de lessen verteld die ik nog niet eens wist! Vervolgens slaagde ik gelijk voor mijn AVD! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de echt geweldige service! Het echte motorrijden kan nu beginnen!
  Youri Kok
  Youri Kok
  2023-07-23
  Top rijschool! Alles wordt goed geregeld. Instructors zijn heel professioneel. Rijlessen en examen zijn netjes ingepland. Ik raad Rijschool Hanodrive aan!
  KUN SU
  KUN SU
  2023-07-21
  Half februari begonnen aan mijn motor rijbewijs en afgelopen weekend mogen slagen voor het laatste examen. Prettig geholpen en begeleid door Hanodrive. Fijne rijschool! Zoals voor elke rijschool denk ik wel geldt: hou goed in de gaten voor jezelf wanneer je er klaar voor bent en geef dit op tijd aan zodat er richting een examen gewerkt kan worden. Dit komt niet vanzelf. Ondanks dat zou ik er zo weer naartoe gaan👍 Hanodrive bedankt!
  Daniel van Mil
  Daniel van Mil
  2023-07-16
  Goede rijschool met veel aandacht voor de leerling en goede feedback. Prettige instructeurs en ook fijn dat er snel examens ingepland kan worden
  Malika Bensellam-Bouhtala
  Malika Bensellam-Bouhtala
  2023-07-15