Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Gorinchem

HanoDrive in Gorinchem

Woon je in Gorinchem en wordt het hoog tijd dat je rijles gaat volgen? HanoDrive biedt de oplossing! Bij onze motorrijschool ben je verzekerd van goede begeleiding en hoge slagingskansen. Dit komt doordat onze instructeurs veel ervaring hebben en omdat wij onze eigen lesmethode hanteren, die al meer dan 6000 mensen aan een auto- of motorrijbewijs geholpen heeft. Met meer dan 30 jaar ervaring is HanoDrive dé betrouwbare motorrijschool in Gorinchem! Wil je vandaag nog beginnen met rijlessen? Bel en maak een afspraak met een van onze instructeurs voor een intakeles!

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Autorijles in Gorinchem

  Wil jij zo snel mogelijk je autorijbewijs halen in de buurt van Gorinchem? Dan moet jij bij HanoDrive zijn! Met ons eigen concept zorgen wij ervoor dat jij in korte tijd je rijbewijs op zak hebt. Zoals je weet krijg je je rijbewijs nadat het CBR je theorie- en je praktijktoets als voldoende heeft beoordeeld. Wij van HanoDrive geven je in Gorinchem professionele begeleiding, zodat je in één keer kunt slagen voor je rijbewijs. Je kunt een afspraak met ons maken door het onderstaande telefoonnummer te bellen. Je kunt ook mailen of je gegevens achterlaten in het contactformulier. Als je je hebt aangemeld plannen wij van HanoDrive graag een intakeles met je in. Tijdens deze les wordt de basis alvast doorgenomen. Zo kan de instructeur een inschatting maken over hoeveel lessen je nodig zult hebben. Bovendien maak jij op die manier kennis met onze werkwijze. Ook krijg je alvast een indicatie van de kosten. Wij van motorrijschool HanoDrive zien er naar uit om je te ontmoeten bij een intakeles in Gorinchem!

  Voordelen bij HanoDrive

  Wie in Gorinchem lest bij motorrijschool HanoDrive, geniet van zeer veel voordelen. Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 30 jaar, waardoor wij veel ervaring hebben op het gebied van rijlessen. Onze instructeurs werken op een professionele wijze en geven persoonlijke begeleiding. Wij zetten nog een aantal voordelen van HanoDrive op een rij:

  • Met ons spoedpakket heb je binnen no-time je motorrijbewijs op zak
  • HanoDrive is 7 dagen per week geopend
  • Vandaag bellen is vandaag beginnen
  • Geen wachttijd voor examens
  • HanoDrive is transparant over de tarieven
  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Binnen één dag je E achter B rijbewijs

  Wanneer je al een autorijbewijs behaalt hebt, kun je in één of twee dagen in het bezit zijn van nog een extra rijbewijs. Motorrijschool HanoDrive helpt je graag aan een E achter B rijbewijs. Met dit rijbewijs mag je met grote aanhangers achter je auto rijden. Heb jij zo’n rijbewijs nodig en woon je in de buurt van Gorinchem? HanoDrive helpt jou graag! Binnen één of twee dagen heb jij genoeg kennis en ervaring om het CBR examen te doen. Het CBR examen bestaat uit een paar theoretische vragen en een rit met de auto en een aanhanger, waarmee jij laat zijn dat je het rijden met een aanhanger beheerst. Woon je in de buurt van Gorinchem en heb je dit rijbewijs nodig? Motorrijschool HanoDrive begeleidt je graag ter voorbereiding op het CBR examen!

  Motorrijschool Gorinchem

  Wil jij in het bezit zijn van een motor en zoek je alleen nog een motorrijschool die jou helpt om het bijbehorende rijbewijs te halen? HanoDrive kan je helpen! Bij onze motorrijschool beschikken we over motors die goed zijn voor het A, het A1 en het A2 examen. Wil jij graag bij ons komen lessen? Dat kan! Neem gerust eens contact met ons op. Wij plannen graag een intakeles in. Zo kun jij ons leren kennen en weten wij hoeveel lessen jij nodig hebt voor je examen kunt doen voor je rijbewijs. Het examen bestaat uit 3 delen: een theorie examen (ATH), voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD). Wij van motorrijschool HanoDrive zien ernaar uit om je voor te bereiden op alle drie de onderdelen. Dit doen wij op ons eigen oefenterrein. Met de hulp van motorrijschool HanoDrive heb jij snel je motorrijbewijs op zak!

  Onze ervaringen

  Met al meer dan 30 jaar ervaring weten wij inmiddels wat er wel en niet werkt. Zo weten wij dat het theorie examen een struikelblok kan zijn. Daarom hebben wij een speciale methode ontwikkeld, met een slagingspercentage van maar liefst 99% voor het theorie examen. Die methode wordt gehanteerd door middel van klassikale lessen. Dit doen wij in samenwerking met Veka Best. En wil je nog een tip van ons voordat je begint met rijlessen? Neem dan tegelijkertijd praktijk en theorie lessen. Wij van HanoDrive geloven dat de combinatie van theorie en praktijk goed werkt. Zo kun je de verkeersregels die je uit de theorie leert, gelijk in de praktijk toepassen als je aan het rijden bent in Gorinchem.

  Afspraak maken? Neem contact op!

  Wil je meteen een afspraak maken met motorrijschool HanoDrive? Woon je in Gorinchem en wil je vandaag nog opgehaald worden voor je eerste autorijles? Neem dan snel contact op met HanoDrive! Je kunt ons bellen op het nummer 030-2273369 en mailen naar info@HanoDrive.nl. Je kunt ook ons contactformulier hier op de website invullen. Wij van motorrijschool HanoDrive hopen je snel te zien voor een intakeles in Gorinchem!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19
  Vanaf het eerste moment een enorm gezellige rijschool waarbij Fred en Kris mijn aanspreekpunten waren. Ze nemen de tijd voor je zodat je echt met voldoende ervaring de weg op gaat richting je examen. Fred gaf altijd goede tips met de nodige dosis humor. Ik kom absoluut nog eens langs om te horen hoe het met ze gaat.
  Robbert van der Valk
  Robbert van der Valk
  2023-08-14
  Hanodrive is een prima rijschool waar ik mijn motor rijbewijs heb gehaald. Goede lessen en aardige mensen!
  Marten Kok
  Marten Kok
  2023-08-04
  Prima rijschool, nemen de tijd, vriendelijke instructeurs. En als belangrijkste je slaagt ook daadwerkelijk.
  Bommelsuitje Zaltbommel
  Bommelsuitje Zaltbommel
  2023-07-26
  Een geweldige ervaring gehad bij rijschool Hanodrive! Helaas wilde mijn vorige rijschool mij niet meer helpen na het 2x zakken voor AVD en aangezien mijn Theorie en AVB binnen 1.5 maand zouden verlopen zocht ik met spoed iets anders. En zo kwam ik bij het geweldige hanodrive terecht. Er zijn mij dingen tijdens de lessen verteld die ik nog niet eens wist! Vervolgens slaagde ik gelijk voor mijn AVD! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de echt geweldige service! Het echte motorrijden kan nu beginnen!
  Youri Kok
  Youri Kok
  2023-07-23
  Top rijschool! Alles wordt goed geregeld. Instructors zijn heel professioneel. Rijlessen en examen zijn netjes ingepland. Ik raad Rijschool Hanodrive aan!
  KUN SU
  KUN SU
  2023-07-21
  Half februari begonnen aan mijn motor rijbewijs en afgelopen weekend mogen slagen voor het laatste examen. Prettig geholpen en begeleid door Hanodrive. Fijne rijschool! Zoals voor elke rijschool denk ik wel geldt: hou goed in de gaten voor jezelf wanneer je er klaar voor bent en geef dit op tijd aan zodat er richting een examen gewerkt kan worden. Dit komt niet vanzelf. Ondanks dat zou ik er zo weer naartoe gaan👍 Hanodrive bedankt!
  Daniel van Mil
  Daniel van Mil
  2023-07-16
  Goede rijschool met veel aandacht voor de leerling en goede feedback. Prettige instructeurs en ook fijn dat er snel examens ingepland kan worden
  Malika Bensellam-Bouhtala
  Malika Bensellam-Bouhtala
  2023-07-15