Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Gorinchem

HanoDrive in Gorinchem

Woon je in Gorinchem en wordt het hoog tijd dat je rijles gaat volgen? HanoDrive biedt de oplossing! Bij onze motorrijschool ben je verzekerd van goede begeleiding en hoge slagingskansen. Dit komt doordat onze instructeurs veel ervaring hebben en omdat wij onze eigen lesmethode hanteren, die al meer dan 6000 mensen aan een auto- of motorrijbewijs geholpen heeft. Met meer dan 30 jaar ervaring is HanoDrive dé betrouwbare motorrijschool in Gorinchem! Wil je vandaag nog beginnen met rijlessen? Bel en maak een afspraak met een van onze instructeurs voor een intakeles!

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Autorijles in Gorinchem

  Wil jij zo snel mogelijk je autorijbewijs halen in de buurt van Gorinchem? Dan moet jij bij HanoDrive zijn! Met ons eigen concept zorgen wij ervoor dat jij in korte tijd je rijbewijs op zak hebt. Zoals je weet krijg je je rijbewijs nadat het CBR je theorie- en je praktijktoets als voldoende heeft beoordeeld. Wij van HanoDrive geven je in Gorinchem professionele begeleiding, zodat je in één keer kunt slagen voor je rijbewijs. Je kunt een afspraak met ons maken door het onderstaande telefoonnummer te bellen. Je kunt ook mailen of je gegevens achterlaten in het contactformulier. Als je je hebt aangemeld plannen wij van HanoDrive graag een intakeles met je in. Tijdens deze les wordt de basis alvast doorgenomen. Zo kan de instructeur een inschatting maken over hoeveel lessen je nodig zult hebben. Bovendien maak jij op die manier kennis met onze werkwijze. Ook krijg je alvast een indicatie van de kosten. Wij van motorrijschool HanoDrive zien er naar uit om je te ontmoeten bij een intakeles in Gorinchem!

  Voordelen bij HanoDrive

  Wie in Gorinchem lest bij motorrijschool HanoDrive, geniet van zeer veel voordelen. Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 30 jaar, waardoor wij veel ervaring hebben op het gebied van rijlessen. Onze instructeurs werken op een professionele wijze en geven persoonlijke begeleiding. Wij zetten nog een aantal voordelen van HanoDrive op een rij:

  • Met ons spoedpakket heb je binnen no-time je motorrijbewijs op zak
  • HanoDrive is 7 dagen per week geopend
  • Vandaag bellen is vandaag beginnen
  • Geen wachttijd voor examens
  • HanoDrive is transparant over de tarieven
  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Binnen één dag je E achter B rijbewijs

  Wanneer je al een autorijbewijs behaalt hebt, kun je in één of twee dagen in het bezit zijn van nog een extra rijbewijs. Motorrijschool HanoDrive helpt je graag aan een E achter B rijbewijs. Met dit rijbewijs mag je met grote aanhangers achter je auto rijden. Heb jij zo’n rijbewijs nodig en woon je in de buurt van Gorinchem? HanoDrive helpt jou graag! Binnen één of twee dagen heb jij genoeg kennis en ervaring om het CBR examen te doen. Het CBR examen bestaat uit een paar theoretische vragen en een rit met de auto en een aanhanger, waarmee jij laat zijn dat je het rijden met een aanhanger beheerst. Woon je in de buurt van Gorinchem en heb je dit rijbewijs nodig? Motorrijschool HanoDrive begeleidt je graag ter voorbereiding op het CBR examen!

  Motorrijschool Gorinchem

  Wil jij in het bezit zijn van een motor en zoek je alleen nog een motorrijschool die jou helpt om het bijbehorende rijbewijs te halen? HanoDrive kan je helpen! Bij onze motorrijschool beschikken we over motors die goed zijn voor het A, het A1 en het A2 examen. Wil jij graag bij ons komen lessen? Dat kan! Neem gerust eens contact met ons op. Wij plannen graag een intakeles in. Zo kun jij ons leren kennen en weten wij hoeveel lessen jij nodig hebt voor je examen kunt doen voor je rijbewijs. Het examen bestaat uit 3 delen: een theorie examen (ATH), voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD). Wij van motorrijschool HanoDrive zien ernaar uit om je voor te bereiden op alle drie de onderdelen. Dit doen wij op ons eigen oefenterrein. Met de hulp van motorrijschool HanoDrive heb jij snel je motorrijbewijs op zak!

  Onze ervaringen

  Met al meer dan 30 jaar ervaring weten wij inmiddels wat er wel en niet werkt. Zo weten wij dat het theorie examen een struikelblok kan zijn. Daarom hebben wij een speciale methode ontwikkeld, met een slagingspercentage van maar liefst 99% voor het theorie examen. Die methode wordt gehanteerd door middel van klassikale lessen. Dit doen wij in samenwerking met Veka Best. En wil je nog een tip van ons voordat je begint met rijlessen? Neem dan tegelijkertijd praktijk en theorie lessen. Wij van HanoDrive geloven dat de combinatie van theorie en praktijk goed werkt. Zo kun je de verkeersregels die je uit de theorie leert, gelijk in de praktijk toepassen als je aan het rijden bent in Gorinchem.

  Afspraak maken? Neem contact op!

  Wil je meteen een afspraak maken met motorrijschool HanoDrive? Woon je in Gorinchem en wil je vandaag nog opgehaald worden voor je eerste autorijles? Neem dan snel contact op met HanoDrive! Je kunt ons bellen op het nummer 030-2273369 en mailen naar info@HanoDrive.nl. Je kunt ook ons contactformulier hier op de website invullen. Wij van motorrijschool HanoDrive hopen je snel te zien voor een intakeles in Gorinchem!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Hier met veel plezier motorrijles gevolgd, Kris en Fred zijn op hun eigen manier top instructeurs!
  Martram24
  Martram24
  2023-11-21
  Wil je ook in 1 keer slagen? dat kan bij HANODRIVE! vandaag mijn AVD motor examen gehaald. Een TOP rijschool met vakbekwame mensen die weten waar ze het voor doen, jou namelijk laten slagen ! Als je je drive zoekt om te slagen vind hem dan bij HANODRIVE!
  soena ramharakh
  soena ramharakh
  2023-11-10
  Vandaag eindelijk mijn motorrijbewijs gehaald. Dankjewel voor alle tips Kris, Fred en Sanne✨️. Zij zal super trots op ons zijn geweest. Deze Rijschool is een echte aanrader.
  vitalis sangoer
  vitalis sangoer
  2023-11-09
  Altijd gezellige en goede rijlessen gehad!
  Sterre Stegink
  Sterre Stegink
  2023-10-25
  Slechte rijschool die HANODRIVE ZEG! -Slechte kleding om aan te trekken. Gescheurd en stinkt! -Spoed is geen spoed Op dag van afrijden krijg je gewoon een factuur voor het rijden op de motor. Ze leren je niets en laten je aankloten. Heb ik letterlijk uit de mond van Kris gehoord tegen zijn collega! Ze willen niets voor je doen, alleen maar dat je extra lessen gaat nemen! Ze reageren heel slecht. Ook krijg je geen feedback na het lessen. Ik was blij toen ik was gezakt voor de AVD. Vervolgens kwam ik bij HALLO MOTO TERECHT. Ersan is de beste coach die er is! Na een paar weken kon ik gelijk afrijden en geslaagd in 1 x. Wat hierboven staat is slecht een klein gedeelte, beter als ie jog even doorzoekt en navraag doet. Andere rijscholen en de motorkledingstore uit vianen zeggen: Als ze je kunnen uitmelken, melken ze je zoveel mogelijk uit. Dit heb ik letterlijk gehoord bij de motorkledingstore, van de meneer dat mij hielp bij mijn motorkleren! ZELFS 1 ster is teveel
  J
  J
  2023-10-19
  Geslaagd voor mijn motorrijbewijs dankzij Fred en Kris. Goede lessen gehad en evaluaties over verbeterpunten! Erg prettige rijschool.
  Fred Diepenbroek
  Fred Diepenbroek
  2023-10-16
  Goede rijschool en goed lesmateriaal. Chris en Fred hartelijk dank voor de goede en wijze lessen. Examen kan snel geregeld worden als je eraan toe bent.
  Patrick Meij
  Patrick Meij
  2023-10-10
  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19