Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Gouda

De motorrijschool voor Gouda

Wanneer je op zoek bent naar een goede motorrijschool in Gouda, ben je bij HanoDrive op de juiste plek! In de meer dan 36 jaar die wij actief zijn als motorrijschool hebben we een eigen, bewezen concept ontwikkeld waardoor leerlingen sneller slagen dan het landelijk gemiddelde. Al meer dan 6000 mensen profiteerden van ons concept en haalden hun rijbewijs bij ons! Wil jij ook je auto-, aanhanger of natuurlijk motorrijbewijs halen bij motorrijschool HanoDrive? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden van rijlessen door de ervaren instructeurs van onze motorrijschool in Gouda te bespreken

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijles in Gouda

  Wil jij in Gouda je motorrijbewijs halen? Dan kun je dus terecht bij HanoDrive. Wanneer je contact met ons opneemt, nemen we eerst alle informatie door. Zo weet je van tevoren al precies wat je kunt verwachten. Wil jij je motorrijbewijs extra snel halen? Dan kun je kiezen voor een van onze spoedcursussen. De eerste les bij HanoDrive is een intakeles. We nemen dan de basis van het motorrijden met je door. Ook maken we een inschatting van hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Bij onze motorrijschool kun je in Zeist zowel terecht voor je A, A1 of A2 rijbewijs. Het verschil zit hem in het vermogen van de motor waarmee je mag rijden. Na de lessen moet je drie examens afleggen om je motorrijbewijs te halen: het theorie examen (ATH), voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

  Rijlessen volgen bij HanoDrive

  Wanneer je je rijbewijs wilt halen bij een motorrijschool in Gouda, moet je bij HanoDrive zijn! Onze instructeurs helpen je door middel van rijlessen volgens ons eigen concept, bijvoorbeeld bij het behalen van:

  • Motorrijbewijs (A1, A2 of A rijbewijs)
  • Autorijbewijs (B rijbewijs)
  • Aanhanger rijbewijs (E achter B)
  • Motor theorie
  • Auto theorie

  Neem gerust contact met ons op, we vertellen graag meer over hoe wij ervoor zorgen dat jij je rijbewijs snel haalt bij motorrijschool HanoDrive. Ook kunnen we een afspraak met je inplannen voor een proefles.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  HanoDrive, ook voor autorijbewijs

  Je kunt niet alleen terecht bij motorrijschool HanoDrive voor motorrijlessen. Ook je autorijbewijs behaal je met onze hulp! We zijn gespecialiseerd in het geven van spoedcursussen, waarmee je al binnen enkele weken je rijbewijs kunt halen. Een autorijles begint met een intake van ongeveer 2 uur . Hierbij wordt, net als bij onze motorrijlessen, de basis besproken en een inschatting gemaakt van het aantal lessen dat je nodig zult hebben. Wanneer je er klaar voor bent, doe je twee examens: een theorie- (BTH) en een praktijkexamen (B). Alle theoriekennis die je opgedaan hebt passen we in de praktijklessen in Gouda natuurlijk toe. De lesauto’s die we gebruiken bij HanoDrive zijn comfortabele Mercedes A Klasse. Deze auto’s zijn uitgerust met de nieuwste technologische voorzieningen, waar je tijdens de lessen mee om leert gaan.

  Kies voor HanoDrive voor rijles in Gouda

  Kies je ervoor om je rijbewijs in Gouda te halen bij motorrijschool HanoDrive, dan kun je onder andere het volgende verwachten:

  • Persoonlijke lessen door een instructeur met jarenlange ervaring
  • Transparante tarieven
  • Examengarantie zonder extra kosten (exclusief aanbiedingen)
  • Afrijden binnen enkele dagen
  • Groot oefenterrein voor de deur

  Uiteraard kun je bij ons ook kiezen voor een spoedcursus om je rijbewijs extra snel te halen bij motorrijschool HanoDrive! Bel, en begin vandaag nog met lessen in Gouda. Voor meer informatie over het halen van je rijbewijs, het volgen van theorie cursussen, lessen door ervaren rijinstructeurs en het afleggen van examens, neem je contact op met HanoDrive.

  Aanhanger rijbewijs halen

  Wanneer je al een autorijbewijs hebt, kun je ook bij HanoDrive terecht om met een aanhanger te leren rijden. De instructeurs van onze motorrijschool geven in Gouda namelijk lessen voor E achter B. Wanneer je contact opneemt gaat dat weer volgens hetzelfde proces: een intake waar de basis besproken wordt en een inschatting hoeveel lesuren je nodig gaat hebben. Ook deze cursus wordt afgesloten met een examen. Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Gouda? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie.

  Aanbiedingen van motorrijschool HanoDrive

  Wanneer je bij een motorrijschool in Gouda wilt profiteren van leuke aanbiedingen, moet je ook bij HanoDrive zijn! Wij hebben speciale aanbiedingen voor motorrijlessen. Stel zelf een zogenaamd spoedpakket samen, of kies voor een aantal korte lessen. Samen met een van onze instructeurs bespreek je welke methode het beste bij jou past. In Gouda kun je terecht voor spoedcursussen voor zowel het A, A1 of A2 rijbewijs. Neem contact met ons op, en we bespreken graag de aanbieding en natuurlijk de exacte kosten met je.

  Contact met de motorrijschool in Gouda

  Ben je op zoek naar een motorrijschool in Gouda, en wil je beginnen met lessen bij HanoDrive? Neem dan gerust contact met ons op! Dat kan via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 030-2273369 of mailen naar info@HanoDrive.nl. De ervaren rijinstructeurs van motorrijschool HanoDrive zorgen dat jij in Gouda snel je rijbewijs haalt!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19
  Vanaf het eerste moment een enorm gezellige rijschool waarbij Fred en Kris mijn aanspreekpunten waren. Ze nemen de tijd voor je zodat je echt met voldoende ervaring de weg op gaat richting je examen. Fred gaf altijd goede tips met de nodige dosis humor. Ik kom absoluut nog eens langs om te horen hoe het met ze gaat.
  Robbert van der Valk
  Robbert van der Valk
  2023-08-14
  Hanodrive is een prima rijschool waar ik mijn motor rijbewijs heb gehaald. Goede lessen en aardige mensen!
  Marten Kok
  Marten Kok
  2023-08-04
  Prima rijschool, nemen de tijd, vriendelijke instructeurs. En als belangrijkste je slaagt ook daadwerkelijk.
  Bommelsuitje Zaltbommel
  Bommelsuitje Zaltbommel
  2023-07-26
  Een geweldige ervaring gehad bij rijschool Hanodrive! Helaas wilde mijn vorige rijschool mij niet meer helpen na het 2x zakken voor AVD en aangezien mijn Theorie en AVB binnen 1.5 maand zouden verlopen zocht ik met spoed iets anders. En zo kwam ik bij het geweldige hanodrive terecht. Er zijn mij dingen tijdens de lessen verteld die ik nog niet eens wist! Vervolgens slaagde ik gelijk voor mijn AVD! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de echt geweldige service! Het echte motorrijden kan nu beginnen!
  Youri Kok
  Youri Kok
  2023-07-23
  Top rijschool! Alles wordt goed geregeld. Instructors zijn heel professioneel. Rijlessen en examen zijn netjes ingepland. Ik raad Rijschool Hanodrive aan!
  KUN SU
  KUN SU
  2023-07-21
  Half februari begonnen aan mijn motor rijbewijs en afgelopen weekend mogen slagen voor het laatste examen. Prettig geholpen en begeleid door Hanodrive. Fijne rijschool! Zoals voor elke rijschool denk ik wel geldt: hou goed in de gaten voor jezelf wanneer je er klaar voor bent en geef dit op tijd aan zodat er richting een examen gewerkt kan worden. Dit komt niet vanzelf. Ondanks dat zou ik er zo weer naartoe gaan👍 Hanodrive bedankt!
  Daniel van Mil
  Daniel van Mil
  2023-07-16
  Goede rijschool met veel aandacht voor de leerling en goede feedback. Prettige instructeurs en ook fijn dat er snel examens ingepland kan worden
  Malika Bensellam-Bouhtala
  Malika Bensellam-Bouhtala
  2023-07-15