Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Gouda

De motorrijschool voor Gouda

Wanneer je op zoek bent naar een goede motorrijschool in Gouda, ben je bij HanoDrive op de juiste plek! In de meer dan 36 jaar die wij actief zijn als motorrijschool hebben we een eigen, bewezen concept ontwikkeld waardoor leerlingen sneller slagen dan het landelijk gemiddelde. Al meer dan 6000 mensen profiteerden van ons concept en haalden hun rijbewijs bij ons! Wil jij ook je auto-, aanhanger of natuurlijk motorrijbewijs halen bij motorrijschool HanoDrive? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden van rijlessen door de ervaren instructeurs van onze motorrijschool in Gouda te bespreken

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijles in Gouda

  Wil jij in Gouda je motorrijbewijs halen? Dan kun je dus terecht bij HanoDrive. Wanneer je contact met ons opneemt, nemen we eerst alle informatie door. Zo weet je van tevoren al precies wat je kunt verwachten. Wil jij je motorrijbewijs extra snel halen? Dan kun je kiezen voor een van onze spoedcursussen. De eerste les bij HanoDrive is een intakeles. We nemen dan de basis van het motorrijden met je door. Ook maken we een inschatting van hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Bij onze motorrijschool kun je in Zeist zowel terecht voor je A, A1 of A2 rijbewijs. Het verschil zit hem in het vermogen van de motor waarmee je mag rijden. Na de lessen moet je drie examens afleggen om je motorrijbewijs te halen: het theorie examen (ATH), voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

  Rijlessen volgen bij HanoDrive

  Wanneer je je rijbewijs wilt halen bij een motorrijschool in Gouda, moet je bij HanoDrive zijn! Onze instructeurs helpen je door middel van rijlessen volgens ons eigen concept, bijvoorbeeld bij het behalen van:

  • Motorrijbewijs (A1, A2 of A rijbewijs)
  • Autorijbewijs (B rijbewijs)
  • Aanhanger rijbewijs (E achter B)
  • Motor theorie
  • Auto theorie

  Neem gerust contact met ons op, we vertellen graag meer over hoe wij ervoor zorgen dat jij je rijbewijs snel haalt bij motorrijschool HanoDrive. Ook kunnen we een afspraak met je inplannen voor een proefles.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  HanoDrive, ook voor autorijbewijs

  Je kunt niet alleen terecht bij motorrijschool HanoDrive voor motorrijlessen. Ook je autorijbewijs behaal je met onze hulp! We zijn gespecialiseerd in het geven van spoedcursussen, waarmee je al binnen enkele weken je rijbewijs kunt halen. Een autorijles begint met een intake van ongeveer 2 uur . Hierbij wordt, net als bij onze motorrijlessen, de basis besproken en een inschatting gemaakt van het aantal lessen dat je nodig zult hebben. Wanneer je er klaar voor bent, doe je twee examens: een theorie- (BTH) en een praktijkexamen (B). Alle theoriekennis die je opgedaan hebt passen we in de praktijklessen in Gouda natuurlijk toe. De lesauto’s die we gebruiken bij HanoDrive zijn comfortabele Mercedes A Klasse. Deze auto’s zijn uitgerust met de nieuwste technologische voorzieningen, waar je tijdens de lessen mee om leert gaan.

  Kies voor HanoDrive voor rijles in Gouda

  Kies je ervoor om je rijbewijs in Gouda te halen bij motorrijschool HanoDrive, dan kun je onder andere het volgende verwachten:

  • Persoonlijke lessen door een instructeur met jarenlange ervaring
  • Transparante tarieven
  • Examengarantie zonder extra kosten (exclusief aanbiedingen)
  • Afrijden binnen enkele dagen
  • Groot oefenterrein voor de deur

  Uiteraard kun je bij ons ook kiezen voor een spoedcursus om je rijbewijs extra snel te halen bij motorrijschool HanoDrive! Bel, en begin vandaag nog met lessen in Gouda. Voor meer informatie over het halen van je rijbewijs, het volgen van theorie cursussen, lessen door ervaren rijinstructeurs en het afleggen van examens, neem je contact op met HanoDrive.

  Aanhanger rijbewijs halen

  Wanneer je al een autorijbewijs hebt, kun je ook bij HanoDrive terecht om met een aanhanger te leren rijden. De instructeurs van onze motorrijschool geven in Gouda namelijk lessen voor E achter B. Wanneer je contact opneemt gaat dat weer volgens hetzelfde proces: een intake waar de basis besproken wordt en een inschatting hoeveel lesuren je nodig gaat hebben. Ook deze cursus wordt afgesloten met een examen. Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Gouda? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie.

  Aanbiedingen van motorrijschool HanoDrive

  Wanneer je bij een motorrijschool in Gouda wilt profiteren van leuke aanbiedingen, moet je ook bij HanoDrive zijn! Wij hebben speciale aanbiedingen voor motorrijlessen. Stel zelf een zogenaamd spoedpakket samen, of kies voor een aantal korte lessen. Samen met een van onze instructeurs bespreek je welke methode het beste bij jou past. In Gouda kun je terecht voor spoedcursussen voor zowel het A, A1 of A2 rijbewijs. Neem contact met ons op, en we bespreken graag de aanbieding en natuurlijk de exacte kosten met je.

  Contact met de motorrijschool in Gouda

  Ben je op zoek naar een motorrijschool in Gouda, en wil je beginnen met lessen bij HanoDrive? Neem dan gerust contact met ons op! Dat kan via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 030-2273369 of mailen naar info@HanoDrive.nl. De ervaren rijinstructeurs van motorrijschool HanoDrive zorgen dat jij in Gouda snel je rijbewijs haalt!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Hier met veel plezier motorrijles gevolgd, Kris en Fred zijn op hun eigen manier top instructeurs!
  Martram24
  Martram24
  2023-11-21
  Wil je ook in 1 keer slagen? dat kan bij HANODRIVE! vandaag mijn AVD motor examen gehaald. Een TOP rijschool met vakbekwame mensen die weten waar ze het voor doen, jou namelijk laten slagen ! Als je je drive zoekt om te slagen vind hem dan bij HANODRIVE!
  soena ramharakh
  soena ramharakh
  2023-11-10
  Vandaag eindelijk mijn motorrijbewijs gehaald. Dankjewel voor alle tips Kris, Fred en Sanne✨️. Zij zal super trots op ons zijn geweest. Deze Rijschool is een echte aanrader.
  vitalis sangoer
  vitalis sangoer
  2023-11-09
  Altijd gezellige en goede rijlessen gehad!
  Sterre Stegink
  Sterre Stegink
  2023-10-25
  Slechte rijschool die HANODRIVE ZEG! -Slechte kleding om aan te trekken. Gescheurd en stinkt! -Spoed is geen spoed Op dag van afrijden krijg je gewoon een factuur voor het rijden op de motor. Ze leren je niets en laten je aankloten. Heb ik letterlijk uit de mond van Kris gehoord tegen zijn collega! Ze willen niets voor je doen, alleen maar dat je extra lessen gaat nemen! Ze reageren heel slecht. Ook krijg je geen feedback na het lessen. Ik was blij toen ik was gezakt voor de AVD. Vervolgens kwam ik bij HALLO MOTO TERECHT. Ersan is de beste coach die er is! Na een paar weken kon ik gelijk afrijden en geslaagd in 1 x. Wat hierboven staat is slecht een klein gedeelte, beter als ie jog even doorzoekt en navraag doet. Andere rijscholen en de motorkledingstore uit vianen zeggen: Als ze je kunnen uitmelken, melken ze je zoveel mogelijk uit. Dit heb ik letterlijk gehoord bij de motorkledingstore, van de meneer dat mij hielp bij mijn motorkleren! ZELFS 1 ster is teveel
  J
  J
  2023-10-19
  Geslaagd voor mijn motorrijbewijs dankzij Fred en Kris. Goede lessen gehad en evaluaties over verbeterpunten! Erg prettige rijschool.
  Fred Diepenbroek
  Fred Diepenbroek
  2023-10-16
  Goede rijschool en goed lesmateriaal. Chris en Fred hartelijk dank voor de goede en wijze lessen. Examen kan snel geregeld worden als je eraan toe bent.
  Patrick Meij
  Patrick Meij
  2023-10-10
  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19