Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Houten

De motorrijschool in Houten

Zoek je een goede motorrijschool in regio Houten? Maak dan kennis met HanoDrive. Al ruim 36 jaar kun je bij ons terecht voor het behalen van je rijbewijs. Dat kan zijn je motorrijbewijs, autorijbewijs, E achter B of een auto of motor theorie cursus. Bij onze motorrijschool is het allemaal mogelijk. Wil je in zeer korte tijd uw rijbewijs halen? Dan kun je bij ons ook een spoedcursus voor je rijbewijs doen. Lees verder als je meer te weten wilt komen over het behalen van je rijbewijs bij onze motorrijschool in Houten. Of neem telefonisch of per mail contact met ons op om een afspraak te maken voor je eerste autorijles.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijles in Houten

  Wanneer je in Houten graag snel je motorrijbewijs wilt halen, ben je bij HanoDrive aan het juiste adres. Met de motorrijlessen van onze ervaren instructeurs kun je heel snel uw examens voor het motorrijbewijs afleggen. Voordat je daadwerkelijk met de motorrijlessen begint, vindt eerst een intakeles plaats. Tijdens de intakeles kijken we direct naar je kennis en vaardigheden. Op basis van de intakeles bepalen we ook hoeveel motorrijlessen je waarschijnlijk nodig hebt. Je weet dan direct waar je aan toe bent. Als motorrijschool beschikken we over verschillende motoren die zowel voor het A, A1 als het A2 rijbewijs geschikt zijn. Om het motorrijbewijs te halen, moet je drie verschillende examens afleggen, namelijk het theorie examen (ATH), voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

  Haal je rijbewijs snel bij HanoDrive

  Bij motorrijschool is het mogelijk om zeer snel uw rijbewijs te halen. Onze rijlessen worden gegeven in Vianen en omgeving. Onze ervaren instructeurs gaan graag met je aan de slag en helpen je met het behalen van je:

  • Motorrijbewijs (A1, a2 of A rijbewijs)
  • Autorijbewijs (B rijbewijs)
  • Aanhanger rijbewijs (E achter B)
  • Motor theorie
  • Auto theorie

  Bel onze motorrijschool en maak direct een afspraak voor uw eerste intakeles in Houten.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Een autorijlespakket bij onze rijschool

  Wil je in Houten graag uw autorijbewijs halen? Dan kunt u ook bij onze rijschool terecht. Onze autorijschool is gevestigd in Vianen, maar de rijlessen worden gegeven in heel regio Utrecht. Naast reguliere rijlessen kun je ook bij ons aankloppen voor een spoedcursus rijbewijs halen. We beginnen, net als bij de motorrijlessen, met een intakeles. De instructeur kijkt hoe snel je de vaardigheden oppikt en op basis van de les bepaalt hoeveel rijlessen je nodig heeft. Voor het behalen van je autorijbewijs dient u twee examens af te leggen, het theorie examen (BTH) en het praktijkexamen (B). Wij raden aan om snel aan een auto theorie cursus te beginnen. De opgedane kennis kun je direct toepassen tijdens de praktijklessen in Houten.

  De voordelen van HanoDrive in Houten

  Onze motorrijschool gaat graag met je in Houten aan de slag met rijlessen, zodat je zo snel mogelijk je rijbewijs kunt behalen. Bij ons kun je het volgende verwachten:

  • Je kunt vandaag al starten met uw rijles
  • Je kunt zeven dagen in de week les krijgen
  • Wij hebben een eigen oefenterrein voor deur
  • Wij bieden transparante tarieven
  • Wij hebben geen wachttijd voor examens

  Kies je voor een spoedcursus bij onze rijschool? Dan kun je vaak nog dezelfde dag beginnen en kun je eventueel de volgende dag al je examen halen. Neem snel contact met ons op als je meer te weten wilt komen over onze snelcursus.

  Kies voor onze aanbieding motorrijles

  HanoDrive biedt ook een speciale aanbieding motorrijles. Bij de aanbieding motorrijles kun u je kiezen uit een spoedpakket of een aantal losse lessen. Overleg tijdens de intakeles met de instructeur welke aanpak het best bij je past. Denk je dat de motorrijbewijs spoedcursus het beste bij je past? Dan kun je ook nog kiezen uit rijlessen voor een A, A1 of A2 rijbewijs. Wilt je meer weten over onze aanbieding motorrijles en de kosten? Neem dan contact met ons op.

  Je aanhanger rijbewijs halen

  Je kunt ook bij onze rijschool in Houten aankloppen wanneer je het aanhanger rijbewijs (E achter B) wil halen. De lessen vinden plaats op ons eigen terrein in Vianen. Je oefent met een gesloten tandemasser die de juiste afmetingen heeft naar de richtlijnen van het CBR. Wil je meer weten over het E achter B examen bij onze motorrijschool? Neem dan gerust contact met ons op.

  Benader onze motorrijschool in Houten

  HanoDrive heeft een eigen bewezen concept waardoor onze leerlingen minder lessen nodig hebben dan het landelijk gemiddelde. Wil je in Houten meer te weten komen over dit concept? Of wil je direct een afspraak met ons maken? Bel ons dan via 030-2273369 of mail naar info@rijschool-hanodrive.nl. De instructeurs van onze motorrijschool in Houten helpen je graag met het behalen van je autorijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs of theorie examen.

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19
  Vanaf het eerste moment een enorm gezellige rijschool waarbij Fred en Kris mijn aanspreekpunten waren. Ze nemen de tijd voor je zodat je echt met voldoende ervaring de weg op gaat richting je examen. Fred gaf altijd goede tips met de nodige dosis humor. Ik kom absoluut nog eens langs om te horen hoe het met ze gaat.
  Robbert van der Valk
  Robbert van der Valk
  2023-08-14
  Hanodrive is een prima rijschool waar ik mijn motor rijbewijs heb gehaald. Goede lessen en aardige mensen!
  Marten Kok
  Marten Kok
  2023-08-04
  Prima rijschool, nemen de tijd, vriendelijke instructeurs. En als belangrijkste je slaagt ook daadwerkelijk.
  Bommelsuitje Zaltbommel
  Bommelsuitje Zaltbommel
  2023-07-26
  Een geweldige ervaring gehad bij rijschool Hanodrive! Helaas wilde mijn vorige rijschool mij niet meer helpen na het 2x zakken voor AVD en aangezien mijn Theorie en AVB binnen 1.5 maand zouden verlopen zocht ik met spoed iets anders. En zo kwam ik bij het geweldige hanodrive terecht. Er zijn mij dingen tijdens de lessen verteld die ik nog niet eens wist! Vervolgens slaagde ik gelijk voor mijn AVD! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de echt geweldige service! Het echte motorrijden kan nu beginnen!
  Youri Kok
  Youri Kok
  2023-07-23
  Top rijschool! Alles wordt goed geregeld. Instructors zijn heel professioneel. Rijlessen en examen zijn netjes ingepland. Ik raad Rijschool Hanodrive aan!
  KUN SU
  KUN SU
  2023-07-21
  Half februari begonnen aan mijn motor rijbewijs en afgelopen weekend mogen slagen voor het laatste examen. Prettig geholpen en begeleid door Hanodrive. Fijne rijschool! Zoals voor elke rijschool denk ik wel geldt: hou goed in de gaten voor jezelf wanneer je er klaar voor bent en geef dit op tijd aan zodat er richting een examen gewerkt kan worden. Dit komt niet vanzelf. Ondanks dat zou ik er zo weer naartoe gaan👍 Hanodrive bedankt!
  Daniel van Mil
  Daniel van Mil
  2023-07-16
  Goede rijschool met veel aandacht voor de leerling en goede feedback. Prettige instructeurs en ook fijn dat er snel examens ingepland kan worden
  Malika Bensellam-Bouhtala
  Malika Bensellam-Bouhtala
  2023-07-15