Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Leerdam

Succesvol rijlessen voor auto, motor en aanhanger

Heb je plannen om in Leerdam je motorrijbewijs te gaan halen? Je kunt bij rijschool HanoDrive terecht voor rijlessen voor diverse voertuigen. Volg bij ons je autorijles, motorrijles of aanhangerrijles. Al 36 jaar zijn wij een begrip in het geven van veilige en succesvolle rijlessen met een hoog slagingspercentage. Wij zijn er helemaal op gericht om iedereen zo snel mogelijk een rijbewijs te laten halen. Bij ons kan iedereen aankloppen voor rijlessen voor het halen van zijn of haar autorijbewijs, aanhangerrijbewijs (E achter B) en motorrijbewijs (A, A2 en A1). Theorielessen kun je bij ons uiteraard ook volgen. Theorieles geven we volgens onze eigen beproefde methode. Het slagingspercentage hierbij is maar liefst 99%! Ga jij ook je rijbewijs in Leerdam halen? Op deze pagina lees je meer over onze rijlessen. Wil je meteen een afspraak met ons maken voor het inplannen van je motorrijlessen? Neem dan direct contact met ons op.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Haal je autorijbewijs bij HanoDrive

  Wie graag snel zijn of haar autorijbewijs in Leerdam wil halen, gaat naar HanoDrive. Dat is ook zeer aan te raden wanneer je je motorrijbewijs wilt halen. Bij ons krijg je autorijlessen in blokken van twee uur. Wij weten uit onze eigen praktijk dat lessen van twee uur leerzamer zijn dan een autorijles van één uur. Twee uur rijles geeft onze instructeurs ruimschoots de tijd om examenonderdelen met je te oefenen. Ook onze gewone intakelessen duren twee uur. Zo’n intake is voor ons dé manier om te beoordelen hoe snel jij je rijbewijs kunt halen en hoeveel lessen je daarvoor nodig hebt. We doen dan ook alvast een aantal examen oefeningen. Je weet zo wat je aan het einde van de rit bij het rijexamen te wachten staat. Als je met rijlessen bij ons start, adviseren we je om meteen ook je theorie examen in te plannen. Je kunt bij HanoDrive uiteraard ook de theorielessen volgen voor het verplichte theorie examen. Het volgen van de theoriecursus helpt je tijdens de rijlessen om de verkeersregels beter te snappen en toe te passen. Onze autorijlessen in Beesd geven we in een lesauto van de Mercedes A-klasse. Deze auto is uitgerust met de meest moderne technisch snufjes, waaronder de automatische parkeerhulp, parkeersensoren en een hill assistent (hellingproef begeleider). Deze opties mag je tegenwoordig bij het rijexamen gebruiken. En dan is het natuurlijk handig als wij je leren hoe je ze kunt gebruiken.

  Ook jouw motorrijschool in Leerdam

  Is lekker touren op de motor echt iets voor jou? Haal dan in Leerdam je motorrijbewijs. Bij motorrijschool HanoDrive kun je motorrijlessen volgen voor het rijbewijs A, A2 en A1. Hoe haal je je motorrijbewijs? We starten je motorrijlessen met een 2 uur durende intakeles. Tijdens deze les krijgen wij een goed indruk van je capaciteiten op de motor en hoeveel lessen je eventueel nodig hebt voor het afleggen van je rijexamen en het halen van je rijbewijs. Houd er rekening mee dat het examen voor het motorrijbewijs bestaat uit drie deelexamens:

  • Theorie examen (ATH)
  • Voertuigbeheersing (AVB)
  • Verkeersdeelname (AVD)

  Het theorie-examen en voertuigbeheersing kunnen we bij onze motorrijschool in Leerdam direct na de intakeles al voor je laten inplannen. Wij nemen namelijk in meerdere regio’s examens af, waardoor de wachttijden voor examens zeer kort zijn. Je kunt bij motorrijschool HanoDrive overigens ook in sneltreinvaart je motorrijbewijs halen. Daarvoor kun je onze spoedcursus voor je motorrijbewijs volgen. Je hebt dan binnen een week je rijbewijs. Vraag wel eerst naar de voorwaarden voor het volgen van de spoedcursus motorrijbewijs in Leerdam.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Motorrijlessen volgen bij HanoDrive

  De motorrijlessen voor voertuigbeheersing (AVB) geven we bij motorrijschool HanoDrive in Vianen. Wij beschikken daar over een veilig, afgesloten oefenterrein. De motorrijlessen voor examen verkeersdeelname (AVD) geven we in de regio waar het rijexamen gepland is. Dat is in de meeste gevallen in de omgeving van Utrecht, Gorinchem, Leusden, Eemnes of Tiel. We kunnen dan ook al meestal binnen een week een examenplek voor je reserveren! Je kunt bij ons ook vragen naar onze aanbieding voor een spoedpakket motorrijlessen. Dan heb je zeer snel en voor een aantrekkelijk tarief je motorrijbewijs te pakken. Informeer er gerust naar.

  Haal ook snel je aanhangerrijbewijs in Leerdam

  Wij zijn naast een motorrijschool in Leerdam ook het adres voor het halen van je aanhangerrijbewijs (E achter B) in Leerdam. Dit E achter B-examen kun je in één à twee dagen volledig afronden. Om dat te bewerkstelligen volg je eerst een intakeles. Daarmee kunnen we zien hoeveel uren je mogelijk nodig hebt om je aanhangerrijbewijs te halen. Daarna bereiden we je voor op het afleggen van het rijexamen. Het aanhanger examen bestaat slechts uit één examen. Voordat het examen begint moet je eerst een aantal theoretische vragen beantwoorden over de auto-aanhanger-combinatie. Daarna volgt het praktijkexamen door het CBR.

  Contact met onze motorrijschool in Leerdam

  Wil jij ook rijles nemen in Leerdam voor het halen van je rijbewijs voor de auto, motor of aanhanger. Bij HanoDrive kun je terecht voor alle gangbare rijbewijzen, theoriecursussen en theorie examens. Onze gediplomeerde instructeurs loodsen iedereen veilig door het verkeer voor het halen van een rijbewijs. We bereiden je uiteraard ook optimaal voor op het praktijkexamen. Wij maken ons hoge slagingspercentage helemaal waar. Proberen? Neem dan telefonisch contact op via 030-2273369 of per e-mail via info@HanoDrive.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor je motorrijbewijs in Leerdam volg je de uitstekende rijlessen van motorrijschool HanoDrive.

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19
  Vanaf het eerste moment een enorm gezellige rijschool waarbij Fred en Kris mijn aanspreekpunten waren. Ze nemen de tijd voor je zodat je echt met voldoende ervaring de weg op gaat richting je examen. Fred gaf altijd goede tips met de nodige dosis humor. Ik kom absoluut nog eens langs om te horen hoe het met ze gaat.
  Robbert van der Valk
  Robbert van der Valk
  2023-08-14
  Hanodrive is een prima rijschool waar ik mijn motor rijbewijs heb gehaald. Goede lessen en aardige mensen!
  Marten Kok
  Marten Kok
  2023-08-04
  Prima rijschool, nemen de tijd, vriendelijke instructeurs. En als belangrijkste je slaagt ook daadwerkelijk.
  Bommelsuitje Zaltbommel
  Bommelsuitje Zaltbommel
  2023-07-26
  Een geweldige ervaring gehad bij rijschool Hanodrive! Helaas wilde mijn vorige rijschool mij niet meer helpen na het 2x zakken voor AVD en aangezien mijn Theorie en AVB binnen 1.5 maand zouden verlopen zocht ik met spoed iets anders. En zo kwam ik bij het geweldige hanodrive terecht. Er zijn mij dingen tijdens de lessen verteld die ik nog niet eens wist! Vervolgens slaagde ik gelijk voor mijn AVD! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de echt geweldige service! Het echte motorrijden kan nu beginnen!
  Youri Kok
  Youri Kok
  2023-07-23
  Top rijschool! Alles wordt goed geregeld. Instructors zijn heel professioneel. Rijlessen en examen zijn netjes ingepland. Ik raad Rijschool Hanodrive aan!
  KUN SU
  KUN SU
  2023-07-21
  Half februari begonnen aan mijn motor rijbewijs en afgelopen weekend mogen slagen voor het laatste examen. Prettig geholpen en begeleid door Hanodrive. Fijne rijschool! Zoals voor elke rijschool denk ik wel geldt: hou goed in de gaten voor jezelf wanneer je er klaar voor bent en geef dit op tijd aan zodat er richting een examen gewerkt kan worden. Dit komt niet vanzelf. Ondanks dat zou ik er zo weer naartoe gaan👍 Hanodrive bedankt!
  Daniel van Mil
  Daniel van Mil
  2023-07-16
  Goede rijschool met veel aandacht voor de leerling en goede feedback. Prettige instructeurs en ook fijn dat er snel examens ingepland kan worden
  Malika Bensellam-Bouhtala
  Malika Bensellam-Bouhtala
  2023-07-15