Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Nieuwegein

De motorrijschool in Nieuwegein en omgeving

Op zoek naar een goede motorrijschool in Nieuwegein of omgeving? Dan zit je helemaal goed bij HanoDrive. Al meer dan 36 jaar helpen wij mensen met het snel behalen van hun autorijbewijs, motorrijbewijs, E achter B of een auto of motor theorie cursus. Al meer dan 6000 geslaagden zijn je voorgegaan. Voor meer informatie over onze motorrijschool en het behalen van een rijbewijs lees je hier meer informatie. Ook kun je direct contact met ons opnemen voor het afspreken van een eerste rijles of informatie over de kosten van een motor- of autorijlespakket.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijles in Nieuwegein

  Wil je graag motorrijles volgen in Nieuwegein of omgeving bij een goede motorrijschool? Dan ben je aan het juiste adres bij HanoDrive. De ervaren instructeurs van HanoDrive gaan graag met je aan de slag en helpen je binnen zeer korte tijd met het behalen van je motorrijbewijs. We starten het traject met een intakeles. Tijdens de intakeles bekijkt de instructeur hoe snel je de vaardigheden aanleert. Wij vertellen je direct meer over de verschillende basisoefeningen van het motorrijden. Op basis van deze intakeles bepalen we hoeveel motorrijlessen je nodig hebt om je rijbewijs te behalen. Je weet na deze les dus precies waar je aan toe bent. Voor de rijlessen hebben wij verschillende motoren tot onze beschikking. Deze motoren zijn geschikt voor zowel het A, A1 als het A2 rijbewijs. Uiteindelijk leg je drie verschillende examens af voordat je het motorrijbewijs (A rijbewijs) hebt behaalt, namelijk het theorie examen (ATH), voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

  Haal je rijbewijs snel bij HanoDrive

  Wil je binnen zeer korte tijd je rijbewijs halen bij een motorrijschool in Nieuwegein of omgeving? Dan zit je helemaal goed bij HanoDrive. De rijlessen worden met veel plezier gegeven door onze ervaren instructeurs. Zij helpen je bijvoorbeeld met het behalen van je:

  • Motorrijbewijs (A1, A2 of A rijbewijs)
  • Autorijbewijs (B rijbewijs)
  • Aanhanger rijbewijs (E achter B)
  • Motor theorie
  • Auto theorie

  Wil je in Nieuwegein direct je eerste intakeles plannen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Een autorijlespakket bij onze rijschool

  Wanneer je graag je autorijbewijs wil behalen in Utrecht of omgeving, kun je ook terecht bij onze rijschool gevestigd in Vianen. Onze specialisatie is spoedcursussen. Wij zorgen er met de juiste aanpak voor dat je zeer snel je rijbewijs kunt behalen. De autorijlessen beginnen net als motorrijlessen met een intakeles. De instructeur kijkt tijdens de intakeles naar je kennis en vaardigheden. Hij bepaalt op basis van deze les hoeveel autorijlessen je nodig hebt. Als rijschool bieden wij ook een snelcursus om je rijbewijs te behalen. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over deze snelcursus. Om je rijbewijs te kunnen ontvangen, moet je een tweetal examens afleggen, het theorie examen (BTH) en het praktijkexamen (B). Begin zo snel mogelijk met je theorie examen en volg bijvoorbeeld een auto theorie cursus. De kennis die opdoet kun je direct toepassen tijdens de praktijklessen.

  De voordelen van HanoDrive in Nieuwegein

  Maak vandaag nog in Nieuwegein een afspraak bij onze motorrijschool een afspraak voor het behalen van je auto- of motorrijbewijs. Wij bieden je de volgende voordelen:

  • Je kunt vandaag al starten met uw rijles
  • Je kunt zeven dagen in de week les krijgen
  • Wij hebben een eigen oefenterrein voor deur
  • Wij bieden transparante tarieven
  • Wij hebben geen wachttijd voor examens

  Bij ons is een spoedcursus om je rijbewijs te halen ook echt spoed! Je kunt dus vandaag nog beginnen en eventueel de volgende dag afrijden. Voor vragen over onze snelcursus kun je contact met ons opnemen.

  Je aanhanger rijbewijs halen

  Ben je van plan om je aanhanger rijbewijs (E achter B) te halen? Ook dan kun je terecht bij onze motorrijschool in Nieuwegein. Tijdens de lessen leer je van de instructeur met een gesloten tandemasser te rijden. Deze tandemasser heeft de juiste afmetingen naar de richtlijnen van het CBR. Heb je behoefte aan meer informatie over het afleggen van je E achter B examen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Kies voor onze aanbieding motorrijles

  Motorrijschool HanoDrive heeft in Nieuwegein een speciale aanbieding motorrijles. Kies je voor onze aanbieding motorrijles? Dan kun je kiezen voor een spoedpakket of een aantal losse lessen. Bekijk samen met onze instructeur tijdens de intakeles welke aanpak bij je past. Kies je voor de motorrijbewijs spoedcursus? Dan kun je kiezen voor het A, A1 of A2 rijbewijs. Voor meer informatie over onze aanbieding motorrijles en de kosten neem je contact met ons op.

  Benader onze motorrijschool in Nieuwegein

  HanoDrive hanteert voor haar autorijlessen een eigen bewezen concept. Door te handelen naar dit concept hebben onze leerlingen minder lessen nodig dan het landelijk gemiddelde. Maak vandaag nog een afspraak via telefoonnummer 030-2273369 of mail naar info@HanoDrive.nl. De instructeurs van onze motorrijschool in Nieuwegein helpen je graag met het behalen van je autorijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs of theorie examen.

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19
  Vanaf het eerste moment een enorm gezellige rijschool waarbij Fred en Kris mijn aanspreekpunten waren. Ze nemen de tijd voor je zodat je echt met voldoende ervaring de weg op gaat richting je examen. Fred gaf altijd goede tips met de nodige dosis humor. Ik kom absoluut nog eens langs om te horen hoe het met ze gaat.
  Robbert van der Valk
  Robbert van der Valk
  2023-08-14
  Hanodrive is een prima rijschool waar ik mijn motor rijbewijs heb gehaald. Goede lessen en aardige mensen!
  Marten Kok
  Marten Kok
  2023-08-04
  Prima rijschool, nemen de tijd, vriendelijke instructeurs. En als belangrijkste je slaagt ook daadwerkelijk.
  Bommelsuitje Zaltbommel
  Bommelsuitje Zaltbommel
  2023-07-26
  Een geweldige ervaring gehad bij rijschool Hanodrive! Helaas wilde mijn vorige rijschool mij niet meer helpen na het 2x zakken voor AVD en aangezien mijn Theorie en AVB binnen 1.5 maand zouden verlopen zocht ik met spoed iets anders. En zo kwam ik bij het geweldige hanodrive terecht. Er zijn mij dingen tijdens de lessen verteld die ik nog niet eens wist! Vervolgens slaagde ik gelijk voor mijn AVD! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de echt geweldige service! Het echte motorrijden kan nu beginnen!
  Youri Kok
  Youri Kok
  2023-07-23
  Top rijschool! Alles wordt goed geregeld. Instructors zijn heel professioneel. Rijlessen en examen zijn netjes ingepland. Ik raad Rijschool Hanodrive aan!
  KUN SU
  KUN SU
  2023-07-21
  Half februari begonnen aan mijn motor rijbewijs en afgelopen weekend mogen slagen voor het laatste examen. Prettig geholpen en begeleid door Hanodrive. Fijne rijschool! Zoals voor elke rijschool denk ik wel geldt: hou goed in de gaten voor jezelf wanneer je er klaar voor bent en geef dit op tijd aan zodat er richting een examen gewerkt kan worden. Dit komt niet vanzelf. Ondanks dat zou ik er zo weer naartoe gaan👍 Hanodrive bedankt!
  Daniel van Mil
  Daniel van Mil
  2023-07-16
  Goede rijschool met veel aandacht voor de leerling en goede feedback. Prettige instructeurs en ook fijn dat er snel examens ingepland kan worden
  Malika Bensellam-Bouhtala
  Malika Bensellam-Bouhtala
  2023-07-15