Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Nieuwegein

De motorrijschool in Nieuwegein en omgeving

Op zoek naar een goede motorrijschool in Nieuwegein of omgeving? Dan zit je helemaal goed bij HanoDrive. Al meer dan 36 jaar helpen wij mensen met het snel behalen van hun autorijbewijs, motorrijbewijs, E achter B of een auto of motor theorie cursus. Al meer dan 6000 geslaagden zijn je voorgegaan. Voor meer informatie over onze motorrijschool en het behalen van een rijbewijs lees je hier meer informatie. Ook kun je direct contact met ons opnemen voor het afspreken van een eerste rijles of informatie over de kosten van een motor- of autorijlespakket.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijles in Nieuwegein

  Wil je graag motorrijles volgen in Nieuwegein of omgeving bij een goede motorrijschool? Dan ben je aan het juiste adres bij HanoDrive. De ervaren instructeurs van HanoDrive gaan graag met je aan de slag en helpen je binnen zeer korte tijd met het behalen van je motorrijbewijs. We starten het traject met een intakeles. Tijdens de intakeles bekijkt de instructeur hoe snel je de vaardigheden aanleert. Wij vertellen je direct meer over de verschillende basisoefeningen van het motorrijden. Op basis van deze intakeles bepalen we hoeveel motorrijlessen je nodig hebt om je rijbewijs te behalen. Je weet na deze les dus precies waar je aan toe bent. Voor de rijlessen hebben wij verschillende motoren tot onze beschikking. Deze motoren zijn geschikt voor zowel het A, A1 als het A2 rijbewijs. Uiteindelijk leg je drie verschillende examens af voordat je het motorrijbewijs (A rijbewijs) hebt behaalt, namelijk het theorie examen (ATH), voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

  Haal je rijbewijs snel bij HanoDrive

  Wil je binnen zeer korte tijd je rijbewijs halen bij een motorrijschool in Nieuwegein of omgeving? Dan zit je helemaal goed bij HanoDrive. De rijlessen worden met veel plezier gegeven door onze ervaren instructeurs. Zij helpen je bijvoorbeeld met het behalen van je:

  • Motorrijbewijs (A1, A2 of A rijbewijs)
  • Autorijbewijs (B rijbewijs)
  • Aanhanger rijbewijs (E achter B)
  • Motor theorie
  • Auto theorie

  Wil je in Nieuwegein direct je eerste intakeles plannen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Een autorijlespakket bij onze rijschool

  Wanneer je graag je autorijbewijs wil behalen in Utrecht of omgeving, kun je ook terecht bij onze rijschool gevestigd in Vianen. Onze specialisatie is spoedcursussen. Wij zorgen er met de juiste aanpak voor dat je zeer snel je rijbewijs kunt behalen. De autorijlessen beginnen net als motorrijlessen met een intakeles. De instructeur kijkt tijdens de intakeles naar je kennis en vaardigheden. Hij bepaalt op basis van deze les hoeveel autorijlessen je nodig hebt. Als rijschool bieden wij ook een snelcursus om je rijbewijs te behalen. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over deze snelcursus. Om je rijbewijs te kunnen ontvangen, moet je een tweetal examens afleggen, het theorie examen (BTH) en het praktijkexamen (B). Begin zo snel mogelijk met je theorie examen en volg bijvoorbeeld een auto theorie cursus. De kennis die opdoet kun je direct toepassen tijdens de praktijklessen.

  De voordelen van HanoDrive in Nieuwegein

  Maak vandaag nog in Nieuwegein een afspraak bij onze motorrijschool een afspraak voor het behalen van je auto- of motorrijbewijs. Wij bieden je de volgende voordelen:

  • Je kunt vandaag al starten met uw rijles
  • Je kunt zeven dagen in de week les krijgen
  • Wij hebben een eigen oefenterrein voor deur
  • Wij bieden transparante tarieven
  • Wij hebben geen wachttijd voor examens

  Bij ons is een spoedcursus om je rijbewijs te halen ook echt spoed! Je kunt dus vandaag nog beginnen en eventueel de volgende dag afrijden. Voor vragen over onze snelcursus kun je contact met ons opnemen.

  Je aanhanger rijbewijs halen

  Ben je van plan om je aanhanger rijbewijs (E achter B) te halen? Ook dan kun je terecht bij onze motorrijschool in Nieuwegein. Tijdens de lessen leer je van de instructeur met een gesloten tandemasser te rijden. Deze tandemasser heeft de juiste afmetingen naar de richtlijnen van het CBR. Heb je behoefte aan meer informatie over het afleggen van je E achter B examen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Kies voor onze aanbieding motorrijles

  Motorrijschool HanoDrive heeft in Nieuwegein een speciale aanbieding motorrijles. Kies je voor onze aanbieding motorrijles? Dan kun je kiezen voor een spoedpakket of een aantal losse lessen. Bekijk samen met onze instructeur tijdens de intakeles welke aanpak bij je past. Kies je voor de motorrijbewijs spoedcursus? Dan kun je kiezen voor het A, A1 of A2 rijbewijs. Voor meer informatie over onze aanbieding motorrijles en de kosten neem je contact met ons op.

  Benader onze motorrijschool in Nieuwegein

  HanoDrive hanteert voor haar autorijlessen een eigen bewezen concept. Door te handelen naar dit concept hebben onze leerlingen minder lessen nodig dan het landelijk gemiddelde. Maak vandaag nog een afspraak via telefoonnummer 030-2273369 of mail naar info@HanoDrive.nl. De instructeurs van onze motorrijschool in Nieuwegein helpen je graag met het behalen van je autorijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs of theorie examen.

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Hier met veel plezier motorrijles gevolgd, Kris en Fred zijn op hun eigen manier top instructeurs!
  Martram24
  Martram24
  2023-11-21
  Wil je ook in 1 keer slagen? dat kan bij HANODRIVE! vandaag mijn AVD motor examen gehaald. Een TOP rijschool met vakbekwame mensen die weten waar ze het voor doen, jou namelijk laten slagen ! Als je je drive zoekt om te slagen vind hem dan bij HANODRIVE!
  soena ramharakh
  soena ramharakh
  2023-11-10
  Vandaag eindelijk mijn motorrijbewijs gehaald. Dankjewel voor alle tips Kris, Fred en Sanne✨️. Zij zal super trots op ons zijn geweest. Deze Rijschool is een echte aanrader.
  vitalis sangoer
  vitalis sangoer
  2023-11-09
  Altijd gezellige en goede rijlessen gehad!
  Sterre Stegink
  Sterre Stegink
  2023-10-25
  Slechte rijschool die HANODRIVE ZEG! -Slechte kleding om aan te trekken. Gescheurd en stinkt! -Spoed is geen spoed Op dag van afrijden krijg je gewoon een factuur voor het rijden op de motor. Ze leren je niets en laten je aankloten. Heb ik letterlijk uit de mond van Kris gehoord tegen zijn collega! Ze willen niets voor je doen, alleen maar dat je extra lessen gaat nemen! Ze reageren heel slecht. Ook krijg je geen feedback na het lessen. Ik was blij toen ik was gezakt voor de AVD. Vervolgens kwam ik bij HALLO MOTO TERECHT. Ersan is de beste coach die er is! Na een paar weken kon ik gelijk afrijden en geslaagd in 1 x. Wat hierboven staat is slecht een klein gedeelte, beter als ie jog even doorzoekt en navraag doet. Andere rijscholen en de motorkledingstore uit vianen zeggen: Als ze je kunnen uitmelken, melken ze je zoveel mogelijk uit. Dit heb ik letterlijk gehoord bij de motorkledingstore, van de meneer dat mij hielp bij mijn motorkleren! ZELFS 1 ster is teveel
  J
  J
  2023-10-19
  Geslaagd voor mijn motorrijbewijs dankzij Fred en Kris. Goede lessen gehad en evaluaties over verbeterpunten! Erg prettige rijschool.
  Fred Diepenbroek
  Fred Diepenbroek
  2023-10-16
  Goede rijschool en goed lesmateriaal. Chris en Fred hartelijk dank voor de goede en wijze lessen. Examen kan snel geregeld worden als je eraan toe bent.
  Patrick Meij
  Patrick Meij
  2023-10-10
  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19