Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Tiel

Motorrijschool HanoDrive in Tiel

Ben jij op zoek naar een goede motorrijschool in Tiel? Of wil jij autorijlessen in Tiel en omgeving? Dan is HanoDrive iets voor jou! Er zijn bij ons familiebedrijf al meer dan 6000 mensen geslaagd. Dat komt door ons eigen concept, dat al meer dan 30 jaar bestaat. Onze leerlingen slagen daarom ook sneller dan het landelijk gemiddelde. Wij van motorrijschool HanoDrive vinden het belangrijk dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Dus ben je op zoek naar een goede en betrouwbare auto- of motorrijschool in de buurt van Tiel? Dan ben je bij HanoDrive aan het juiste adres. Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer, om een afspraak in te plannen.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Autorijles bij HanoDrive

  Ben jij op zoek naar autorijlessen in de buurt van Tiel? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij van HanoDrive geven autorijlessen in Utrecht en omgeving, ook in Tiel! Kun jij niet wachten tot je zelf kunt autorijden? Bij HanoDrive heb jij snel je rijbewijs op zak. Als je je rijbewijs wilt halen moet je een theoretisch en een praktisch examen voldoende afronden. Wij helpen jou daar graag mee! Bij HanoDrive hebben we veel ervaring met het geven van autorijles. Wij hebben onze eigen methode ontwikkeld, waarmee 99% van onze leerlingen slaagt voor de toets. Dat doen we door klassikale lessen te organiseren, om er zeker van te zijn dat jij goed voorbereid bent. Wil jij beginnen met het plannen van autorijlessen? Wij adviseren je om tegelijkertijd te beginnen met het leren van de theorie. Zo combineer je de praktijk en de theorie en dat helpt je om bijvoorbeeld alle verkeersregels sneller te begrijpen!

  Waarom HanoDrive?

  Bij HanoDrive ben je ervan verzekerd dat je je rijbewijs snel haalt. Dat komt onder andere door de intakelessen die wij plannen met mensen die bij onze auto- of motorrijschool willen beginnen met lessen. Tijdens de intakelessen kunnen wij vaststellen hoeveel lessen jij nodig hebt. Er zijn nog meer voordelen als je begint met lessen bij onze rijschool HanoDrive in de omgeving van Tiel:

  • HanoDrive is 7 dagen geopend en hebben ruime openingstijden
  • HanoDrive is transparant over de tarieven
  • Onze motorrijschool beschikt over een eigen oefenbaan
  • onze ervaren instructeurs hebben een persoonlijke manier van lesgeven
  • Bij HanoDrive in Tiel kun je binnen enkele dagen afrijden

  HanoDrive staat al meer dan 30 jaar bekend om zijn goede en persoonlijke lessen. Die lessen worden gegeven door ervaren instructeurs. Je bent van harte welkom bij auto- en motorrijschool HanoDrive in Tiel.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Motorrijschool HanoDrive

  Ben jij op zoek naar een goede motorrijschool in de buurt van Tiel? Dan zit je goed! Onze motorrijschool verzekert je van een A, een A1 of een A2 motorrijbewijs. Je haalt je motorrijbewijs als je drie verschillende examens hebt gehaald. Motorrijschool HanoDrive helpt je graag in de voorbereiding van de volgende examens:

  1. Theorie examen (ATH)
  2. Voertuigbeheersing(AVB)
  3. Verkeersdeelname (AVD)

  Als je je bij onze motorrijschool in Tiel aanmeldt, doe we eerst een intakeles van twee uur. Daarin kun jij je wensen aangeven en kunnen de instructeurs van onze motorrijschool HanoDrive kijken hoeveel lessen jij nodig hebt om te slagen voor je motorrijbewijs. Wil jij gebruik maken van onze aanbieding? Kies dan voor het zogenoemde spoedpakket. Bij motorrijschool HanoDrive bieden wij jou aan om zo snel mogelijk een rijbewijs te halen. Je kunt uiteraard ook gebruik maken van de losse lessen die onze motorrijschool aanbiedt.

  Ook voor rijbewijs E ga je naar HanoDrive!

  Ben je geslaagd voor je autorijbewijs en wil je nog verder met rijbewijs E? Of heb jij je E rijbewijs nodig voor je werk? Ook dan kan HanoDrive je helpen! Na een intakeles kun je gelijk beginnen met examenoefeningen. CBR toetst je uiteindelijk in 1 examen. Eerst worden er vragen gesteld, daarna maak je nog een de examenrit. Jij kunt binnen twee dagen in het bezit zijn van een E rijbewijs als je je nu aanmeldt bij rijschool HanoDrive!

  Interesse? Neem contact op!

  Wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Motorrijschool HanoDrive helpt je graag! Bij ons ben je gegarandeerd snel in het bezit van een of meerdere rijbewijzen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wil je je aanmelden voor rijlessen bij HanoDrive? Dat kan via het contactformulier op onze website. Je kunt ons ook bellen op het nummer 030-2273369 of je kunt een mailtje sturen naar info@HanoDrive.nl. Als je op zoek bent naar een goede auto- of motorrijschool in de buurt van Tiel, HanoDrive helpt je graag!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19
  Vanaf het eerste moment een enorm gezellige rijschool waarbij Fred en Kris mijn aanspreekpunten waren. Ze nemen de tijd voor je zodat je echt met voldoende ervaring de weg op gaat richting je examen. Fred gaf altijd goede tips met de nodige dosis humor. Ik kom absoluut nog eens langs om te horen hoe het met ze gaat.
  Robbert van der Valk
  Robbert van der Valk
  2023-08-14
  Hanodrive is een prima rijschool waar ik mijn motor rijbewijs heb gehaald. Goede lessen en aardige mensen!
  Marten Kok
  Marten Kok
  2023-08-04
  Prima rijschool, nemen de tijd, vriendelijke instructeurs. En als belangrijkste je slaagt ook daadwerkelijk.
  Bommelsuitje Zaltbommel
  Bommelsuitje Zaltbommel
  2023-07-26
  Een geweldige ervaring gehad bij rijschool Hanodrive! Helaas wilde mijn vorige rijschool mij niet meer helpen na het 2x zakken voor AVD en aangezien mijn Theorie en AVB binnen 1.5 maand zouden verlopen zocht ik met spoed iets anders. En zo kwam ik bij het geweldige hanodrive terecht. Er zijn mij dingen tijdens de lessen verteld die ik nog niet eens wist! Vervolgens slaagde ik gelijk voor mijn AVD! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de echt geweldige service! Het echte motorrijden kan nu beginnen!
  Youri Kok
  Youri Kok
  2023-07-23
  Top rijschool! Alles wordt goed geregeld. Instructors zijn heel professioneel. Rijlessen en examen zijn netjes ingepland. Ik raad Rijschool Hanodrive aan!
  KUN SU
  KUN SU
  2023-07-21
  Half februari begonnen aan mijn motor rijbewijs en afgelopen weekend mogen slagen voor het laatste examen. Prettig geholpen en begeleid door Hanodrive. Fijne rijschool! Zoals voor elke rijschool denk ik wel geldt: hou goed in de gaten voor jezelf wanneer je er klaar voor bent en geef dit op tijd aan zodat er richting een examen gewerkt kan worden. Dit komt niet vanzelf. Ondanks dat zou ik er zo weer naartoe gaan👍 Hanodrive bedankt!
  Daniel van Mil
  Daniel van Mil
  2023-07-16
  Goede rijschool met veel aandacht voor de leerling en goede feedback. Prettige instructeurs en ook fijn dat er snel examens ingepland kan worden
  Malika Bensellam-Bouhtala
  Malika Bensellam-Bouhtala
  2023-07-15