Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Utrecht

De motorrijschool in Utrecht

Wil je je auto- of motorrijbewijs behalen bij een goede motorrijschool in Utrecht? Maak dan kennis met HanoDrive. Al jaren zijn wij een begrip in Utrecht en omgeving als het gaat om het snel behalen van een rijbewijs. Je kunt bij ons terecht voor je autorijbewijs, motorrijbewijs, E achter B of een auto of motor theorie cursus. Wij hebben al meer dan 6000 geslaagden mogen helpen. Ook voor een snelcursus rijbewijs halen kun je bij ons aankloppen. Wil je meer weten over onze motorrijschool? Lees dan verder. Voor het maken van een afspraak in Utrecht neem je telefonisch contact met ons op. Wij informeren je dan direct over de kosten van het motor- of autorijlespakket.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijles in Utrecht

  Bij onze motorrijschool kun je altijd terecht om een motorrijles te volgen. Onze ervaren instructeurs zijn er op gericht dat je binnen zeer korte tijd je motorrijbewijs of A rijbewijs haalt. De motorrijlessen starten met een intakeles. De verschillende basisoefeningen van het motorrijden worden tijdens deze les met je besproken. Er wordt daarnaast direct een inschatting gemaakt hoeveel motorrijlessen je nodig hebt. Je weet dus aan het eind van deze intakeles precies waar je aan toe bent. Wij maken tijdens de rijlessen gebruik van verschillende motoren die zowel geschikt zijn voor het A, A1 als het A2 rijbewijs. Wil je je motorrijbewijs behalen? Dan moet je 3 verschillende examens afleggen: het theorie examen (ATH), voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

  Je rijbewijs halen bij HanoDrive

  Motorrijschool HanoDrive helpt je graag met het snel behalen van je rijbewijs in Utrecht. De autorijlessen en motorrijlessen worden gegeven door ervaren instructeurs. Zij helpen je bijvoorbeeld met het behalen van het:

  • Motorrijbewijs (A1, A2 of A rijbewijs)
  • Autorijbewijs (B rijbewijs)
  • Aanhanger rijbewijs (E achter B)
  • Motor theorie
  • Auto theorie

  Wil je meer weten over het behalen van een rijbewijs bij onze motorrijschool? Lees dan verder. Natuurlijk kunt je ook direct een afspraak maken voor een intakeles in Utrecht.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Ga voor een autorijlespakket bij onze rijschool

  Ook voor autorrijlessen ben je bij onze motorrijschool in Utrecht aan het juiste adres. Wij hebben ons gespecialiseerd in spoedcursussen. Wanneer je voor een snelcursus rijbewijs gaat, kun je binnen een paar weken de cursus afronden. De autorijlessen beginnen met een intakeles van 2 uur. Ook bij deze intake autorijles bekijken wij direct hoeveel autorijlessen je u nodig hebt om je rijbewijs te halen. Er moet een tweetal examens afgelegd worden, het theorie examen (BTH) en het praktijkexamen (B). Wij raden aan om het theorie examen zo snel mogelijk te halen. De opgedane theoriekennis kun je direct toepassen tijdens de praktijklessen in Utrecht. Wij maken gebruik van Mercedes A Klasse lesauto’s die uitgerust zijn met alle technologische voorzieningen van deze tijd. Wij zorgen er tijdens de lessen ook voor dat je goed leert omgaan met deze technologische voorzieningen.

  De voordelen van HanoDrive in Utrecht

  Wil je graag je auto- of motorrijbewijs halen bij onze motorrijschool in Utrecht? Dan kun je bij ons het volgende verwachten:

  • Persoonlijke les door een zeer ervaren instructeur
  • Transparante tarieven
  • Examengarantie zonder extra kosten (excl. aanbiedingen)
  • Je kunt bij ons binnen enkele dagen afrijden
  • Een groot aanbod examendata en korte wachttijden
  • Een oefenterrein voor de deur

  Kies je bij onze motorrijschool voor een spoedcursus? Dan haal je ook echt met spoed je rijbewijs!. Dat betekent dat wanneer je vandaag belt, je dezelfde dag nog kunt beginnen en eventueel morgen je examen kunt afleggen. Voor meer informatie over het behalen van een rijbewijs of het volgen van een motor theorie cursus neem je contact met ons op.

  Je aanhanger rijbewijs halen

  Wil je je aanhanger rijbewijs (E achter B) halen? Dan zit je ook goed bij onze motorrijschool in Utrecht. Je leert rijden met een gesloten tandemasser die de juiste afmetingen heeft naar de richtlijnen van het CBR. Uiteraard beginnen wij de rijlessen met een intakeles. Tijdens de intakeles bepalen we hoeveel uur je nodig hebt om het examen te halen. Voor je E achter B rijbewijs moet je één examen afleggen. Meer weten over het halen van het aanhanger rijbewijs? Neem dan gerust contact met ons op.

  Kies voor onze aanbieding motorrijles

  Onze motorrijschool biedt ook een speciale aanbieding motorrijles. Met onze aanbieding motorrijles kun je kiezen uit een zogenaamd spoedpakket of een aantal losse lessen. Bespreek samen met onze instructeur welke methode het best bij je past. Kies je in Utrecht voor de motorrijbewijs spoedcursus? Dan kun je kiezen voor het A, A1 of A2 rijbewijs. Voor meer informatie over onze aanbieding motorrijles en de kosten neem je gerust contact met ons op.

  Benader onze motorrijschool in Utrecht

  Onze auto- en motorrijschool heeft een eigen bewezen concept. Door dit concept te hanteren zorgen wij ervoor dat onze leerlingen minder lessen nodig hebben dan het landelijke gemiddelde. Wil je graag een afspraak met ons maken? Bel dan naar 030-2273369 of mail via info@rijschool-hanodrive.nl. De instructeurs van onze motorrijschool in Utrecht zorgen er dan voor dat je zo snel mogelijk je autorijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs of theorie examen kunt behalen.

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19
  Vanaf het eerste moment een enorm gezellige rijschool waarbij Fred en Kris mijn aanspreekpunten waren. Ze nemen de tijd voor je zodat je echt met voldoende ervaring de weg op gaat richting je examen. Fred gaf altijd goede tips met de nodige dosis humor. Ik kom absoluut nog eens langs om te horen hoe het met ze gaat.
  Robbert van der Valk
  Robbert van der Valk
  2023-08-14
  Hanodrive is een prima rijschool waar ik mijn motor rijbewijs heb gehaald. Goede lessen en aardige mensen!
  Marten Kok
  Marten Kok
  2023-08-04
  Prima rijschool, nemen de tijd, vriendelijke instructeurs. En als belangrijkste je slaagt ook daadwerkelijk.
  Bommelsuitje Zaltbommel
  Bommelsuitje Zaltbommel
  2023-07-26
  Een geweldige ervaring gehad bij rijschool Hanodrive! Helaas wilde mijn vorige rijschool mij niet meer helpen na het 2x zakken voor AVD en aangezien mijn Theorie en AVB binnen 1.5 maand zouden verlopen zocht ik met spoed iets anders. En zo kwam ik bij het geweldige hanodrive terecht. Er zijn mij dingen tijdens de lessen verteld die ik nog niet eens wist! Vervolgens slaagde ik gelijk voor mijn AVD! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de echt geweldige service! Het echte motorrijden kan nu beginnen!
  Youri Kok
  Youri Kok
  2023-07-23
  Top rijschool! Alles wordt goed geregeld. Instructors zijn heel professioneel. Rijlessen en examen zijn netjes ingepland. Ik raad Rijschool Hanodrive aan!
  KUN SU
  KUN SU
  2023-07-21
  Half februari begonnen aan mijn motor rijbewijs en afgelopen weekend mogen slagen voor het laatste examen. Prettig geholpen en begeleid door Hanodrive. Fijne rijschool! Zoals voor elke rijschool denk ik wel geldt: hou goed in de gaten voor jezelf wanneer je er klaar voor bent en geef dit op tijd aan zodat er richting een examen gewerkt kan worden. Dit komt niet vanzelf. Ondanks dat zou ik er zo weer naartoe gaan👍 Hanodrive bedankt!
  Daniel van Mil
  Daniel van Mil
  2023-07-16
  Goede rijschool met veel aandacht voor de leerling en goede feedback. Prettige instructeurs en ook fijn dat er snel examens ingepland kan worden
  Malika Bensellam-Bouhtala
  Malika Bensellam-Bouhtala
  2023-07-15