Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Utrecht

De motorrijschool in Utrecht

Wil je je auto- of motorrijbewijs behalen bij een goede motorrijschool in Utrecht? Maak dan kennis met HanoDrive. Al jaren zijn wij een begrip in Utrecht en omgeving als het gaat om het snel behalen van een rijbewijs. Je kunt bij ons terecht voor je autorijbewijs, motorrijbewijs, E achter B of een auto of motor theorie cursus. Wij hebben al meer dan 6000 geslaagden mogen helpen. Ook voor een snelcursus rijbewijs halen kun je bij ons aankloppen. Wil je meer weten over onze motorrijschool? Lees dan verder. Voor het maken van een afspraak in Utrecht neem je telefonisch contact met ons op. Wij informeren je dan direct over de kosten van het motor- of autorijlespakket.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijles in Utrecht

  Bij onze motorrijschool kun je altijd terecht om een motorrijles te volgen. Onze ervaren instructeurs zijn er op gericht dat je binnen zeer korte tijd je motorrijbewijs of A rijbewijs haalt. De motorrijlessen starten met een intakeles. De verschillende basisoefeningen van het motorrijden worden tijdens deze les met je besproken. Er wordt daarnaast direct een inschatting gemaakt hoeveel motorrijlessen je nodig hebt. Je weet dus aan het eind van deze intakeles precies waar je aan toe bent. Wij maken tijdens de rijlessen gebruik van verschillende motoren die zowel geschikt zijn voor het A, A1 als het A2 rijbewijs. Wil je je motorrijbewijs behalen? Dan moet je 3 verschillende examens afleggen: het theorie examen (ATH), voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

  Je rijbewijs halen bij HanoDrive

  Motorrijschool HanoDrive helpt je graag met het snel behalen van je rijbewijs in Utrecht. De autorijlessen en motorrijlessen worden gegeven door ervaren instructeurs. Zij helpen je bijvoorbeeld met het behalen van het:

  • Motorrijbewijs (A1, A2 of A rijbewijs)
  • Autorijbewijs (B rijbewijs)
  • Aanhanger rijbewijs (E achter B)
  • Motor theorie
  • Auto theorie

  Wil je meer weten over het behalen van een rijbewijs bij onze motorrijschool? Lees dan verder. Natuurlijk kunt je ook direct een afspraak maken voor een intakeles in Utrecht.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Ga voor een autorijlespakket bij onze rijschool

  Ook voor autorrijlessen ben je bij onze motorrijschool in Utrecht aan het juiste adres. Wij hebben ons gespecialiseerd in spoedcursussen. Wanneer je voor een snelcursus rijbewijs gaat, kun je binnen een paar weken de cursus afronden. De autorijlessen beginnen met een intakeles van 2 uur. Ook bij deze intake autorijles bekijken wij direct hoeveel autorijlessen je u nodig hebt om je rijbewijs te halen. Er moet een tweetal examens afgelegd worden, het theorie examen (BTH) en het praktijkexamen (B). Wij raden aan om het theorie examen zo snel mogelijk te halen. De opgedane theoriekennis kun je direct toepassen tijdens de praktijklessen in Utrecht. Wij maken gebruik van Mercedes A Klasse lesauto’s die uitgerust zijn met alle technologische voorzieningen van deze tijd. Wij zorgen er tijdens de lessen ook voor dat je goed leert omgaan met deze technologische voorzieningen.

  De voordelen van HanoDrive in Utrecht

  Wil je graag je auto- of motorrijbewijs halen bij onze motorrijschool in Utrecht? Dan kun je bij ons het volgende verwachten:

  • Persoonlijke les door een zeer ervaren instructeur
  • Transparante tarieven
  • Examengarantie zonder extra kosten (excl. aanbiedingen)
  • Je kunt bij ons binnen enkele dagen afrijden
  • Een groot aanbod examendata en korte wachttijden
  • Een oefenterrein voor de deur

  Kies je bij onze motorrijschool voor een spoedcursus? Dan haal je ook echt met spoed je rijbewijs!. Dat betekent dat wanneer je vandaag belt, je dezelfde dag nog kunt beginnen en eventueel morgen je examen kunt afleggen. Voor meer informatie over het behalen van een rijbewijs of het volgen van een motor theorie cursus neem je contact met ons op.

  Je aanhanger rijbewijs halen

  Wil je je aanhanger rijbewijs (E achter B) halen? Dan zit je ook goed bij onze motorrijschool in Utrecht. Je leert rijden met een gesloten tandemasser die de juiste afmetingen heeft naar de richtlijnen van het CBR. Uiteraard beginnen wij de rijlessen met een intakeles. Tijdens de intakeles bepalen we hoeveel uur je nodig hebt om het examen te halen. Voor je E achter B rijbewijs moet je één examen afleggen. Meer weten over het halen van het aanhanger rijbewijs? Neem dan gerust contact met ons op.

  Kies voor onze aanbieding motorrijles

  Onze motorrijschool biedt ook een speciale aanbieding motorrijles. Met onze aanbieding motorrijles kun je kiezen uit een zogenaamd spoedpakket of een aantal losse lessen. Bespreek samen met onze instructeur welke methode het best bij je past. Kies je in Utrecht voor de motorrijbewijs spoedcursus? Dan kun je kiezen voor het A, A1 of A2 rijbewijs. Voor meer informatie over onze aanbieding motorrijles en de kosten neem je gerust contact met ons op.

  Benader onze motorrijschool in Utrecht

  Onze auto- en motorrijschool heeft een eigen bewezen concept. Door dit concept te hanteren zorgen wij ervoor dat onze leerlingen minder lessen nodig hebben dan het landelijke gemiddelde. Wil je graag een afspraak met ons maken? Bel dan naar 030-2273369 of mail via info@rijschool-hanodrive.nl. De instructeurs van onze motorrijschool in Utrecht zorgen er dan voor dat je zo snel mogelijk je autorijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs of theorie examen kunt behalen.

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Hier met veel plezier motorrijles gevolgd, Kris en Fred zijn op hun eigen manier top instructeurs!
  Martram24
  Martram24
  2023-11-21
  Wil je ook in 1 keer slagen? dat kan bij HANODRIVE! vandaag mijn AVD motor examen gehaald. Een TOP rijschool met vakbekwame mensen die weten waar ze het voor doen, jou namelijk laten slagen ! Als je je drive zoekt om te slagen vind hem dan bij HANODRIVE!
  soena ramharakh
  soena ramharakh
  2023-11-10
  Vandaag eindelijk mijn motorrijbewijs gehaald. Dankjewel voor alle tips Kris, Fred en Sanne✨️. Zij zal super trots op ons zijn geweest. Deze Rijschool is een echte aanrader.
  vitalis sangoer
  vitalis sangoer
  2023-11-09
  Altijd gezellige en goede rijlessen gehad!
  Sterre Stegink
  Sterre Stegink
  2023-10-25
  Slechte rijschool die HANODRIVE ZEG! -Slechte kleding om aan te trekken. Gescheurd en stinkt! -Spoed is geen spoed Op dag van afrijden krijg je gewoon een factuur voor het rijden op de motor. Ze leren je niets en laten je aankloten. Heb ik letterlijk uit de mond van Kris gehoord tegen zijn collega! Ze willen niets voor je doen, alleen maar dat je extra lessen gaat nemen! Ze reageren heel slecht. Ook krijg je geen feedback na het lessen. Ik was blij toen ik was gezakt voor de AVD. Vervolgens kwam ik bij HALLO MOTO TERECHT. Ersan is de beste coach die er is! Na een paar weken kon ik gelijk afrijden en geslaagd in 1 x. Wat hierboven staat is slecht een klein gedeelte, beter als ie jog even doorzoekt en navraag doet. Andere rijscholen en de motorkledingstore uit vianen zeggen: Als ze je kunnen uitmelken, melken ze je zoveel mogelijk uit. Dit heb ik letterlijk gehoord bij de motorkledingstore, van de meneer dat mij hielp bij mijn motorkleren! ZELFS 1 ster is teveel
  J
  J
  2023-10-19
  Geslaagd voor mijn motorrijbewijs dankzij Fred en Kris. Goede lessen gehad en evaluaties over verbeterpunten! Erg prettige rijschool.
  Fred Diepenbroek
  Fred Diepenbroek
  2023-10-16
  Goede rijschool en goed lesmateriaal. Chris en Fred hartelijk dank voor de goede en wijze lessen. Examen kan snel geregeld worden als je eraan toe bent.
  Patrick Meij
  Patrick Meij
  2023-10-10
  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19