Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Vianen

De motorrijschool in Vianen

Ben je op zoek naar een goede motorrijschool in Vianen of omgeving? Dan ben je bij HanoDrive aan het juiste adres! Al meer dan 36 jaar staan wij als familiebedrijf voor iedereen klaar. Wij helpen je onder andere met het behalen van het autorijbewijs, motorrijbewijs, E achter B of een auto of motor theorie cursus. Al meer dan 6000 geslaagden gingen je voor. Wil je binnen zeer korte tijd je rijbewijs halen? Dan kun je ook bij ons terecht voor een spoedcursus. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken of lees verder voor meer informatie over onze motorrijschool in Vianen en de kosten van een rijbewijs.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijles in Vianen

  Wil je een motorrijles volgen? Dan kan bij onze motorrijschool. De motorrijlessen in Vianen worden verzorgd door ervaren instructeurs. Zij zijn er op gericht dat je zo snel mogelijk je motorrijbewijs of A rijbewijs behaalt. De motorrijles begint met een 2 uur durende intakeles. Op basis van deze intakeles maken wij inschatting hoeveel motorrijlessen je nodig hebt. Je weet dan direct waar je aan toe bent. Samen met de instructeur doe je verschillende examen oefeningen. Je krijgt op deze manier gelijk de basis mee. Onze motoren zijn geschikt voor zowel het A, A1 als A2 rijbewijs. Om je motorrijbewijs te behalen moet je 3 examens afleggen: het theorie examen (ATH), voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

  Haal je rijbewijs bij HanoDrive

  Wil jij je rijbewijs halen in Vianen? Dan kun je terecht bij HanoDrive. Onze ervaren instructeurs gaan graag met je aan de slag. Zij helpen je met het behalen van het:

  • Motorrijbewijs (A1, a2 of A rijbewijs)
  • Autorijbewijs (B rijbewijs)
  • Aanhanger rijbewijs (E achter B)
  • Motor theorie
  • Auto theorie

  Lees snel verder voor meer informatie over het behalen van je rijbewijs bij onze motorrijschool in Vianen. Direct een afspraak maken of vragen over de kosten van een rijbewijs? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Kies een autorijlespakket bij onze rijschool

  Wil je in Vianen je autorijbewijs halen? Onze rijschool geeft autorijlessen in regio Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in spoedcursussen waarbij je in een paar weken je volledige opleiding afrond. Bij onze autorijschool beginnen we met een intake-rijles van 2 uur. Net als bij het motorrijbewijs bepalen wij op basis van deze intakeles hoeveel rijlessen je nodig hebt. Voordat je het autorijbewijs kunt behalen, moet je een tweetal examen afleggen, het theorie examen (BTH) en het praktijkexamen (B). Plan het theorie examen zo spoedig mogelijk in. Kennis van de theorie helpt je ook tijdens de praktijklessen in Vianen en omgeving. Onze lesauto’s zijn Mercedes A Klasse. Auto’s die voorzien zijn van alle technologische voorzieningen van deze tijd. Tijdens de lessen leer je ook omgaan met deze technologische voorzieningen.

  De voordelen van HanoDrive in Vianen

  Bent je van plan om bij onze motorrijsschool in Vianen je rijbewijs te halen? Dan kun je het volgende verwachten:

  • Persoonlijke les door een zeer ervaren instructeur
  • Transparante tarieven
  • Examengarantie zonder extra kosten (excl. aanbiedingen
  • Je kunt bij ons binnen enkele dagen afrijden
  • Een groot aanbod examendata en korte wachttijden
  • Een oefenterrein voor de deur

  Bij onze motorrijschool is een spoedcursus ook echt spoed. Dat betekent dat wanneer je vandaag belt, je dezelfde dag nog kunt beginnen en eventueel morgen je examen kunt afleggen. Meer weten over onze voordelen? Neem dan contact met ons op!

  Je aanhanger rijbewijs halen

  Ook voor het behalen van je aanhanger rijbewijs (E achter B) kun je terecht bij onze rijschool in Vianen. De aanhanger rijlessen worden gegeven met een gesloten tandemasser met de juiste afmetingen volgens de richtlijnen van het CBR. We beginnen de aanhanger rijlessen met een intakeles van een uur. We bepalen op deze manier hoeveel uur je nodig hebt om het examen te halen. Om het E achter B rijbewijs te behalen moet je één examen afleggen.

  Kies voor onze aanbieding motorrijles

  Wil je binnen zeer korte tijd je motorrijbewijs halen in Vianen? Dat kan bij onze motorrijschool met de zogenaamde motor aanbieding. Dit is een spoedcursus waarbij je snel en zonder wachttijd voor je motorexamen kunt slagen. Je kunt kiezen voor het spoedpakket voor het A, A1 of A2 rijbewijs of een aantal losse lossen. Wil je meer te weten komen over onze aanbieding motorrijles en de kosten? Neem dan gerust contact met ons op.

  Benader onze motorrijschool in Vianen

  HanoDrive hanteert een bewezen eigen concept. Met dit concept zorgen wij al meer dan 36 jaar dat onze leerlingen minder lessen nodig hebben dan het landelijke gemiddelde. Maak vandaag nog een afspraak bij onze motorrijschool in Vianen door te bellen naar 030-2273369 of mail via info@rijschool-hanodrive.nl. De instructeurs motorrijschool in Vianen helpen je dan zo snel mogelijk met het behalen van uw autorijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs of theorie examen.

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19
  Vanaf het eerste moment een enorm gezellige rijschool waarbij Fred en Kris mijn aanspreekpunten waren. Ze nemen de tijd voor je zodat je echt met voldoende ervaring de weg op gaat richting je examen. Fred gaf altijd goede tips met de nodige dosis humor. Ik kom absoluut nog eens langs om te horen hoe het met ze gaat.
  Robbert van der Valk
  Robbert van der Valk
  2023-08-14
  Hanodrive is een prima rijschool waar ik mijn motor rijbewijs heb gehaald. Goede lessen en aardige mensen!
  Marten Kok
  Marten Kok
  2023-08-04
  Prima rijschool, nemen de tijd, vriendelijke instructeurs. En als belangrijkste je slaagt ook daadwerkelijk.
  Bommelsuitje Zaltbommel
  Bommelsuitje Zaltbommel
  2023-07-26
  Een geweldige ervaring gehad bij rijschool Hanodrive! Helaas wilde mijn vorige rijschool mij niet meer helpen na het 2x zakken voor AVD en aangezien mijn Theorie en AVB binnen 1.5 maand zouden verlopen zocht ik met spoed iets anders. En zo kwam ik bij het geweldige hanodrive terecht. Er zijn mij dingen tijdens de lessen verteld die ik nog niet eens wist! Vervolgens slaagde ik gelijk voor mijn AVD! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de echt geweldige service! Het echte motorrijden kan nu beginnen!
  Youri Kok
  Youri Kok
  2023-07-23
  Top rijschool! Alles wordt goed geregeld. Instructors zijn heel professioneel. Rijlessen en examen zijn netjes ingepland. Ik raad Rijschool Hanodrive aan!
  KUN SU
  KUN SU
  2023-07-21
  Half februari begonnen aan mijn motor rijbewijs en afgelopen weekend mogen slagen voor het laatste examen. Prettig geholpen en begeleid door Hanodrive. Fijne rijschool! Zoals voor elke rijschool denk ik wel geldt: hou goed in de gaten voor jezelf wanneer je er klaar voor bent en geef dit op tijd aan zodat er richting een examen gewerkt kan worden. Dit komt niet vanzelf. Ondanks dat zou ik er zo weer naartoe gaan👍 Hanodrive bedankt!
  Daniel van Mil
  Daniel van Mil
  2023-07-16
  Goede rijschool met veel aandacht voor de leerling en goede feedback. Prettige instructeurs en ook fijn dat er snel examens ingepland kan worden
  Malika Bensellam-Bouhtala
  Malika Bensellam-Bouhtala
  2023-07-15