Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Vianen

De motorrijschool in Vianen

Ben je op zoek naar een goede motorrijschool in Vianen of omgeving? Dan ben je bij HanoDrive aan het juiste adres! Al meer dan 36 jaar staan wij als familiebedrijf voor iedereen klaar. Wij helpen je onder andere met het behalen van het autorijbewijs, motorrijbewijs, E achter B of een auto of motor theorie cursus. Al meer dan 6000 geslaagden gingen je voor. Wil je binnen zeer korte tijd je rijbewijs halen? Dan kun je ook bij ons terecht voor een spoedcursus. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken of lees verder voor meer informatie over onze motorrijschool in Vianen en de kosten van een rijbewijs.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijles in Vianen

  Wil je een motorrijles volgen? Dan kan bij onze motorrijschool. De motorrijlessen in Vianen worden verzorgd door ervaren instructeurs. Zij zijn er op gericht dat je zo snel mogelijk je motorrijbewijs of A rijbewijs behaalt. De motorrijles begint met een 2 uur durende intakeles. Op basis van deze intakeles maken wij inschatting hoeveel motorrijlessen je nodig hebt. Je weet dan direct waar je aan toe bent. Samen met de instructeur doe je verschillende examen oefeningen. Je krijgt op deze manier gelijk de basis mee. Onze motoren zijn geschikt voor zowel het A, A1 als A2 rijbewijs. Om je motorrijbewijs te behalen moet je 3 examens afleggen: het theorie examen (ATH), voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

  Haal je rijbewijs bij HanoDrive

  Wil jij je rijbewijs halen in Vianen? Dan kun je terecht bij HanoDrive. Onze ervaren instructeurs gaan graag met je aan de slag. Zij helpen je met het behalen van het:

  • Motorrijbewijs (A1, a2 of A rijbewijs)
  • Autorijbewijs (B rijbewijs)
  • Aanhanger rijbewijs (E achter B)
  • Motor theorie
  • Auto theorie

  Lees snel verder voor meer informatie over het behalen van je rijbewijs bij onze motorrijschool in Vianen. Direct een afspraak maken of vragen over de kosten van een rijbewijs? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Kies een autorijlespakket bij onze rijschool

  Wil je in Vianen je autorijbewijs halen? Onze rijschool geeft autorijlessen in regio Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in spoedcursussen waarbij je in een paar weken je volledige opleiding afrond. Bij onze autorijschool beginnen we met een intake-rijles van 2 uur. Net als bij het motorrijbewijs bepalen wij op basis van deze intakeles hoeveel rijlessen je nodig hebt. Voordat je het autorijbewijs kunt behalen, moet je een tweetal examen afleggen, het theorie examen (BTH) en het praktijkexamen (B). Plan het theorie examen zo spoedig mogelijk in. Kennis van de theorie helpt je ook tijdens de praktijklessen in Vianen en omgeving. Onze lesauto’s zijn Mercedes A Klasse. Auto’s die voorzien zijn van alle technologische voorzieningen van deze tijd. Tijdens de lessen leer je ook omgaan met deze technologische voorzieningen.

  De voordelen van HanoDrive in Vianen

  Bent je van plan om bij onze motorrijsschool in Vianen je rijbewijs te halen? Dan kun je het volgende verwachten:

  • Persoonlijke les door een zeer ervaren instructeur
  • Transparante tarieven
  • Examengarantie zonder extra kosten (excl. aanbiedingen
  • Je kunt bij ons binnen enkele dagen afrijden
  • Een groot aanbod examendata en korte wachttijden
  • Een oefenterrein voor de deur

  Bij onze motorrijschool is een spoedcursus ook echt spoed. Dat betekent dat wanneer je vandaag belt, je dezelfde dag nog kunt beginnen en eventueel morgen je examen kunt afleggen. Meer weten over onze voordelen? Neem dan contact met ons op!

  Je aanhanger rijbewijs halen

  Ook voor het behalen van je aanhanger rijbewijs (E achter B) kun je terecht bij onze rijschool in Vianen. De aanhanger rijlessen worden gegeven met een gesloten tandemasser met de juiste afmetingen volgens de richtlijnen van het CBR. We beginnen de aanhanger rijlessen met een intakeles van een uur. We bepalen op deze manier hoeveel uur je nodig hebt om het examen te halen. Om het E achter B rijbewijs te behalen moet je één examen afleggen.

  Kies voor onze aanbieding motorrijles

  Wil je binnen zeer korte tijd je motorrijbewijs halen in Vianen? Dat kan bij onze motorrijschool met de zogenaamde motor aanbieding. Dit is een spoedcursus waarbij je snel en zonder wachttijd voor je motorexamen kunt slagen. Je kunt kiezen voor het spoedpakket voor het A, A1 of A2 rijbewijs of een aantal losse lossen. Wil je meer te weten komen over onze aanbieding motorrijles en de kosten? Neem dan gerust contact met ons op.

  Benader onze motorrijschool in Vianen

  HanoDrive hanteert een bewezen eigen concept. Met dit concept zorgen wij al meer dan 36 jaar dat onze leerlingen minder lessen nodig hebben dan het landelijke gemiddelde. Maak vandaag nog een afspraak bij onze motorrijschool in Vianen door te bellen naar 030-2273369 of mail via info@rijschool-hanodrive.nl. De instructeurs motorrijschool in Vianen helpen je dan zo snel mogelijk met het behalen van uw autorijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs of theorie examen.

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Hier met veel plezier motorrijles gevolgd, Kris en Fred zijn op hun eigen manier top instructeurs!
  Martram24
  Martram24
  2023-11-21
  Wil je ook in 1 keer slagen? dat kan bij HANODRIVE! vandaag mijn AVD motor examen gehaald. Een TOP rijschool met vakbekwame mensen die weten waar ze het voor doen, jou namelijk laten slagen ! Als je je drive zoekt om te slagen vind hem dan bij HANODRIVE!
  soena ramharakh
  soena ramharakh
  2023-11-10
  Vandaag eindelijk mijn motorrijbewijs gehaald. Dankjewel voor alle tips Kris, Fred en Sanne✨️. Zij zal super trots op ons zijn geweest. Deze Rijschool is een echte aanrader.
  vitalis sangoer
  vitalis sangoer
  2023-11-09
  Altijd gezellige en goede rijlessen gehad!
  Sterre Stegink
  Sterre Stegink
  2023-10-25
  Slechte rijschool die HANODRIVE ZEG! -Slechte kleding om aan te trekken. Gescheurd en stinkt! -Spoed is geen spoed Op dag van afrijden krijg je gewoon een factuur voor het rijden op de motor. Ze leren je niets en laten je aankloten. Heb ik letterlijk uit de mond van Kris gehoord tegen zijn collega! Ze willen niets voor je doen, alleen maar dat je extra lessen gaat nemen! Ze reageren heel slecht. Ook krijg je geen feedback na het lessen. Ik was blij toen ik was gezakt voor de AVD. Vervolgens kwam ik bij HALLO MOTO TERECHT. Ersan is de beste coach die er is! Na een paar weken kon ik gelijk afrijden en geslaagd in 1 x. Wat hierboven staat is slecht een klein gedeelte, beter als ie jog even doorzoekt en navraag doet. Andere rijscholen en de motorkledingstore uit vianen zeggen: Als ze je kunnen uitmelken, melken ze je zoveel mogelijk uit. Dit heb ik letterlijk gehoord bij de motorkledingstore, van de meneer dat mij hielp bij mijn motorkleren! ZELFS 1 ster is teveel
  J
  J
  2023-10-19
  Geslaagd voor mijn motorrijbewijs dankzij Fred en Kris. Goede lessen gehad en evaluaties over verbeterpunten! Erg prettige rijschool.
  Fred Diepenbroek
  Fred Diepenbroek
  2023-10-16
  Goede rijschool en goed lesmateriaal. Chris en Fred hartelijk dank voor de goede en wijze lessen. Examen kan snel geregeld worden als je eraan toe bent.
  Patrick Meij
  Patrick Meij
  2023-10-10
  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19