Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Vijfheerenlanden

Motorrijschool in Vijfheerenlanden

Zoek jij een auto- of motorrijschool in Vijfheerenlanden die jou zo snel mogelijk aan een rijbewijs helpt? Ben jij het zat om afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer of je ouders, en wil jij deze week nog starten met het halen van je rijbewijs? Of wil jij zo snel mogelijk je haren laten wapperen in de wind terwijl je op je eigen motor rijdt, en zoek een motorrijschool? Dan ben je bij HanoDrive aan het juiste adres. Woon je in Vijfheerenlanden en zoek jij een rijschool met ervaring? HanoDrive zet zich graag in om voor jou een betaalbaar en passend plan te maken, zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak hebt. Neem contact op met motorrijschool HanoDrive en krijg zo snel mogelijk les in Vijfheerenlanden.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijsschool HanoDrive

  Wil jij je hele leven al kunnen motorrijden? Dan heb je een A rijbewijs nodig. Bij onze motorrijschool in Vijheerenlanden geven wij les op motoren die geschikt zijn voor zowel het A, het A1 en het A2 rijbewijs. Voor het behalen van je motorrijbewijs helpt onze motorrijschool in Vijfheerenlanden je graag om je voor te bereiden op 3 examens:

  • Theorie examen
  • Voertuigbeheersing
  • Verkeersdeelname

  Je kunt ons eenvoudig bellen op onderstaand telefoonnummer, dan nodigen we je uit voor een persoonlijk intake gesprek bij onze motorrijschool. Tijdens dit gesprek kunnen we snel en goed inschatten hoeveel lessen jij nodig hebt voor het halen van je A rijbewijs. Uiteraard horen we dan ook graag jouw wensen en mogelijkheden, zodat we een plan kunnen maken dat precies bij jou past. Motorrijschool HanoDrive heeft een eigen oefenterrein, waar onze ervaren instructeurs jouw uitgebreid kunnen begeleiden. Kortom, wil jij je motorrijbewijs halen? Motorrijschool HanoDrive helpt jou aan een rijbewijs in de buurt van Vijfheerenlanden!

  Autorijlessen in Vijfheerenlanden

  Voor degene die op zoek zijn naar een autorijschool in Vijfheerenlanden ben je bij HanoDrive aan het juiste adres. Wil je vandaag nog beginnen? Neem contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden met jou! Wij van HanoDrive werken al meer dan 36 jaar met ons eigen, bijzondere concept. Er zijn bij ons al meer dan 6000 mensen geslaagd voor hun rijbewijs, dankzij de persoonlijke begeleiding van HanoDrive. Wanneer je contact met ons opneemt, plannen we een intakegesprek in. Zo kunnen wij kijken hoeveel lessen jij nodig hebt en kun jij kennis maken met HanoDrive en onze instructeurs. Voor het behalen van je autorijbewijs moet je een theoretisch en een praktisch examen afleggen bij het CBR. Je kunt bij onze motorrijschool ook nog je rijbewijs E halen, zodat je een auto met flinke aanhanger kunt rijden. Het behalen van je E rijbewijs haal je door 1 examen te doen bij het CBR. Dit rijbewijs kun je al halen binnen één of twee dagen! Bel HanoDrive en volg zo snel mogelijk lessen in Vijfheerenlanden!

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Waarom HanoDrive

  Bij HanoDrive kun je terecht als je op zoek bent naar een betrouwbare rijschool met veel ervaring. Bij HanoDrive slagen leerlingen sneller dan het landelijk gemiddelde en daar zijn wij uiteraard erg trots op. Onze motorrijschool verzekert u van een rijbewijs binnen korte tijd. Daarnaast is HanoDrive 7 dagen per week geopend, van 8 tot 10 uur ‘s avonds. We hebben een eigen oefenterrein, waar je rustig kunt oefenen en leren. HanoDrive is transparant in de tarieven die we vragen en dus heb je nooit onverwachte kosten. Daarnaast werken wij met auto’s die allerlei technologische en moderne snufjes hebben. Onze instructeurs leren je hoe je daarmee om moet gaan en hoe je die kunt gebruiken. Deze handige technologieën kun je ook bij je examen gebruiken. En, last but not least, een spoedpakket zorgt ervoor dat je na een paar lessen van onze motorrijschool al heel snel je A rijbewijs op zak hebt!

  Onze aanbiedingen

  Omdat wij het belangrijk vinden dat jij zo snel mogelijk op je motor kunt touren door Vijfheerenlanden, hebben wij van motorrijschool HanoDrive een zogenaamd spoedpakket. De wachttijd is miniem en jij bent met een paar lessen goed voorbereid op de examens. Bij het spoedpakket krijg je ook nog een gratis technische cursus. Het spoedpakket kun je aanvragen als je wilt slagen voor het A, het A1 of het A2 rijbewijs. Uiteraard is het ook mogelijk om voordelig losse lessen aan te schaffen bij onze motorrijschool in Vijfheerenlanden.

  Benader onze motorrijschool in Utrecht

  Onze auto- en motorrijschool heeft een eigen bewezen concept. Door dit concept te hanteren zorgen wij ervoor dat onze leerlingen minder lessen nodig hebben dan het landelijke gemiddelde. Wil je graag een afspraak met ons maken? Bel dan naar 030-2273369 of mail via info@rijschool-hanodrive.nl. De instructeurs van onze motorrijschool in Utrecht zorgen er dan voor dat je zo snel mogelijk je autorijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs of theorie examen kunt behalen.

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19
  Vanaf het eerste moment een enorm gezellige rijschool waarbij Fred en Kris mijn aanspreekpunten waren. Ze nemen de tijd voor je zodat je echt met voldoende ervaring de weg op gaat richting je examen. Fred gaf altijd goede tips met de nodige dosis humor. Ik kom absoluut nog eens langs om te horen hoe het met ze gaat.
  Robbert van der Valk
  Robbert van der Valk
  2023-08-14
  Hanodrive is een prima rijschool waar ik mijn motor rijbewijs heb gehaald. Goede lessen en aardige mensen!
  Marten Kok
  Marten Kok
  2023-08-04
  Prima rijschool, nemen de tijd, vriendelijke instructeurs. En als belangrijkste je slaagt ook daadwerkelijk.
  Bommelsuitje Zaltbommel
  Bommelsuitje Zaltbommel
  2023-07-26
  Een geweldige ervaring gehad bij rijschool Hanodrive! Helaas wilde mijn vorige rijschool mij niet meer helpen na het 2x zakken voor AVD en aangezien mijn Theorie en AVB binnen 1.5 maand zouden verlopen zocht ik met spoed iets anders. En zo kwam ik bij het geweldige hanodrive terecht. Er zijn mij dingen tijdens de lessen verteld die ik nog niet eens wist! Vervolgens slaagde ik gelijk voor mijn AVD! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de echt geweldige service! Het echte motorrijden kan nu beginnen!
  Youri Kok
  Youri Kok
  2023-07-23
  Top rijschool! Alles wordt goed geregeld. Instructors zijn heel professioneel. Rijlessen en examen zijn netjes ingepland. Ik raad Rijschool Hanodrive aan!
  KUN SU
  KUN SU
  2023-07-21
  Half februari begonnen aan mijn motor rijbewijs en afgelopen weekend mogen slagen voor het laatste examen. Prettig geholpen en begeleid door Hanodrive. Fijne rijschool! Zoals voor elke rijschool denk ik wel geldt: hou goed in de gaten voor jezelf wanneer je er klaar voor bent en geef dit op tijd aan zodat er richting een examen gewerkt kan worden. Dit komt niet vanzelf. Ondanks dat zou ik er zo weer naartoe gaan👍 Hanodrive bedankt!
  Daniel van Mil
  Daniel van Mil
  2023-07-16
  Goede rijschool met veel aandacht voor de leerling en goede feedback. Prettige instructeurs en ook fijn dat er snel examens ingepland kan worden
  Malika Bensellam-Bouhtala
  Malika Bensellam-Bouhtala
  2023-07-15