Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Woerden

Motorrijschool in Woerden

Ben je op zoek naar een goede motorrijschool in Woerden? Dan kun je terecht bij HanoDrive! Wij zijn al meer dan 36 jaar actief als rijschool en hebben in die tijd ons eigen, bewezen concept ontwikkeld. Met dit concept slagen leerlingen bewezen sneller dan het landelijk gemiddelde! Al meer dan 6000 mensen profiteerden van ons concept en hebben hun rijbewijs gehaald bij HanoDrive. Wil jij ook snel slagen voor je auto-, aanhanger of motorrijbewijs bij motorrijschool HanoDrive? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van onze rijlessen in Woerden te bespreken.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijlessen in Woerden

  Wanneer je in Woerden je motorrijbewijs wilt halen, is motorrijschool HanoDrive de aangewezen plek! Wanneer je contact met ons opneemt nemen we eerst alle afspraken met je door, en vertellen we wat je kunt verwachten. Als je je motorrijbewijs extra snel wilt halen, vraag je naar een van onze spoedcursussen. Vervolgens maak je een afspraak voor een intakeles. Tijdens deze les nemen we een aantal basisoefeningen met je door. Vervolgens maken we een inschatting van het aantal lessen dat je ongeveer nodig gaat hebben. Bij onze motorrijschool in Woerden kun je terecht voor zowel je rijbewijs A, A1 en A2. De verschillen tussen deze rijbewijzen zit hem in het vermogen van de motor waarmee je mag rijden. Wanneer je voldoende lessen gehad hebt, worden drie examens afgenomen. Dat zijn het theorie examen (ATH), voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

  Rijlessen door instructeurs van HanoDrive

  Wil jij je rijbewijs halen bij een motorrijschool in Woerden? Dan moet je dus bij HanoDrive zijn! Door de jaren heen hebben we een concept ontwikkeld waardoor onze leerlingen sneller slagen dan het landelijk gemiddelde. Onze instructeurs helpen je dus met het snel behalen van je:

  • Motorrijbewijs (A1, A2 of A rijbewijs)
  • Autorijbewijs (B rijbewijs)
  • Aanhanger rijbewijs (E achter B)
  • Motor theorie
  • Auto theorie

  Wanneer je contact met ons opneemt, vertellen we je graag meer over hoe jij je rijbewijs snel kunt halen bij motorrijschool HanoDrive in Woerden. Plan dan ook meteen een afspraak in voor een proefles!

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Ook je autorijbewijs snel gehaald

  HanoDrive is niet alleen de motorrijschool waar je in Woerden terecht kunt om je motorrijbewijs te halen; je kunt ons ook inschakelen voor autorijlessen. We hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in spoedcursussen. Zo kun je al binnen enkele weken in het bezit zijn van een rijbewijs! Net als de motorrijles begint ook een autorijles met een intakegesprek waarin we basisoefeningen doornemen, en waar we een inschatting maken van het aantal lessen dat je nodig gaat hebben. Deze intake duurt ongeveer 2 uur. Voor het behalen van je autorijbewijs hoef je slechts twee examens te doen: het theorie- (BTH) en het praktijkexamen (B). Tijdens de lessen in Woerden passen we natuurlijk alle kennis die je uit de theorie hebt opgedaan in de praktijk toe. Bij HanoDrive maken we gebruik van de comfortabele Mercedes A Klasse lesauto’s. Deze auto’s zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Dat is voordelig, want tijdens het lessen leer je dus al hoe je hiermee om moet gaan.

  Waarom je kiest voor HanoDrive

  Maar waarom kies je nu juist voor HanoDrive en niet voor een andere motorrijschool in Woerden? Wij zetten de voordelen van onze service op een rij:

  • Persoonlijke lessen door een instructeur met jarenlange ervaring
  • Transparante tarieven
  • Examengarantie zonder extra kosten (exclusief aanbiedingen)
  • Afrijden binnen enkele dagen
  • Groot afgesloten oefenterrein voor de deur

  En natuurlijk het feit dat je een spoedcursus kunt volgen bij rijschool HanoDrive, en zo je rijbewijs extra snel haalt, is een groot voordeel. Neem contact op en begin vandaag nog met rijlessen bij onze motorrijschool in Woerden. Ook voor meer informatie over de lessen door onze ervaren rijinstructeurs, het volgen van theorie cursussen, het afleggen van examens en het behalen van je rijbewijs kun je ons benaderen.

  Aanhanger rijbewijs halen

  Ben je al in het bezit van je autorijbewijs, maar wil je ook je aanhanger rijbewijs halen? Neem ook dan contact met ons op! Onze instructeurs geven in Woerden namelijk ook rijlessen voor E achter B, oftewel een aanhanger. Voor het behalen van dit rijbewijs hoef je slechts een examen af te leggen. Net als bij het motor- en autorijbewijs kun je contact met ons opnemen voor een proefles waarin we een inschatting maken van het aantal uren dat je nodig zult hebben. Wil je meer weten over het behalen van je rijbewijs voor een aanhanger in Woerden? Neem dan contact op met motorrijschool HanoDrive!

  Aanbiedingen bij motorrijschool HanoDrive

  Wanneer je wilt beginnen met lessen bij een motorrijschool in Woerden, is het natuurlijk fijn als je gebruik kunt maken van een leuke aanbieding. Bij HanoDrive hebben we speciale aanbiedingen voor motorrijlessen. Zo stel je eenvoudig een zogenaamd spoedpakket samen. Je kunt ook kiezen voor een aantal korte lessen. Wanneer je contact met ons opneemt, kun je met een van onze instructeurs bespreken welke methode het beste voor jou geschikt is. Wil je bijvoorbeeld snel je motorrijbewijs halen? Dan kun je bij ons terecht voor een spoedcursus A, A1 of A2 in Woerden.

  Contact met jouw motorrijschool in Woerden

  Wil jij ook beginnen met rijlessen bij onze motorrijschool in Woerden? Neem dan contact op met HanoDrive! Dat kan door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 030-2273369, of stuur een mail naar info@HanoDrive.nl. De ervaren rijinstructeurs van motorrijschool HanoDrive zorgen ervoor dat jij in Woerden snel je rijbewijs haalt!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19
  Vanaf het eerste moment een enorm gezellige rijschool waarbij Fred en Kris mijn aanspreekpunten waren. Ze nemen de tijd voor je zodat je echt met voldoende ervaring de weg op gaat richting je examen. Fred gaf altijd goede tips met de nodige dosis humor. Ik kom absoluut nog eens langs om te horen hoe het met ze gaat.
  Robbert van der Valk
  Robbert van der Valk
  2023-08-14
  Hanodrive is een prima rijschool waar ik mijn motor rijbewijs heb gehaald. Goede lessen en aardige mensen!
  Marten Kok
  Marten Kok
  2023-08-04
  Prima rijschool, nemen de tijd, vriendelijke instructeurs. En als belangrijkste je slaagt ook daadwerkelijk.
  Bommelsuitje Zaltbommel
  Bommelsuitje Zaltbommel
  2023-07-26
  Een geweldige ervaring gehad bij rijschool Hanodrive! Helaas wilde mijn vorige rijschool mij niet meer helpen na het 2x zakken voor AVD en aangezien mijn Theorie en AVB binnen 1.5 maand zouden verlopen zocht ik met spoed iets anders. En zo kwam ik bij het geweldige hanodrive terecht. Er zijn mij dingen tijdens de lessen verteld die ik nog niet eens wist! Vervolgens slaagde ik gelijk voor mijn AVD! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de echt geweldige service! Het echte motorrijden kan nu beginnen!
  Youri Kok
  Youri Kok
  2023-07-23
  Top rijschool! Alles wordt goed geregeld. Instructors zijn heel professioneel. Rijlessen en examen zijn netjes ingepland. Ik raad Rijschool Hanodrive aan!
  KUN SU
  KUN SU
  2023-07-21
  Half februari begonnen aan mijn motor rijbewijs en afgelopen weekend mogen slagen voor het laatste examen. Prettig geholpen en begeleid door Hanodrive. Fijne rijschool! Zoals voor elke rijschool denk ik wel geldt: hou goed in de gaten voor jezelf wanneer je er klaar voor bent en geef dit op tijd aan zodat er richting een examen gewerkt kan worden. Dit komt niet vanzelf. Ondanks dat zou ik er zo weer naartoe gaan👍 Hanodrive bedankt!
  Daniel van Mil
  Daniel van Mil
  2023-07-16
  Goede rijschool met veel aandacht voor de leerling en goede feedback. Prettige instructeurs en ook fijn dat er snel examens ingepland kan worden
  Malika Bensellam-Bouhtala
  Malika Bensellam-Bouhtala
  2023-07-15