Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Zeist

Haal je motorrijbewijs bij een motorrijschool in Zeist

Ben je op zoek naar een motorrijschool in Zeist omdat je snel je rijbewijs wilt halen? Dan ben je bij HanoDrive aan het juiste adres! Wij hebben, in de meer dan 36 jaar dat we actief zijn, een bewezen concept ontwikkeld waardoor onze leerlingen hun rijbewijs sneller halen dan het gemiddeld in Nederland. Al meer dan 6000 mensen gingen je voor! Je kunt bij onze motorrijschool overigens niet alleen terecht voor het halen van je motorrijbewijs. Ook voor je auto- of aanhanger rijbewijs ben je bij HanoDrive aan het juiste adres. Snel je rijbewijs halen? Dat doe je met een van onze spoedcursussen. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden van rijles door de ervaren instructeurs van onze motorrijschool in Zeist te bespreken.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijles in Zeist

  Wil jij je motorrijbewijs halen in Zeist bij motorrijschool HanoDrive? Neem contact met ons op, en we nemen het proces met je door. Zo weet je wat je kunt verwachten, en weten wij ook wat jouw wensen zijn. Wil je je motorrijbewijs bijvoorbeeld extra snel halen? Dan bespreken we graag de mogelijkheden voor een spoedcursus. Een van onze ervaren instructeurs zorgt dan voor dat je snel je A rijbewijs krijgt. De eerste les is altijd een intakeles waarin we verschillende basisoefeningen van het motorrijden bespreken en ook een inschatting maken van hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben. Na de intake weet je dus helemaal waar je aan toe bent. Tijdens de lessen kunnen we motoren gebruiken die geschikt zijn voor het halen van het A, A1 of A2 rijbewijs. Om je motorrijbewijs te halen, moet je uiteindelijk drie examens afleggen: het theorie examen (ATH), een examen voertuigbeheersing (AVB) en een examen verkeersdeelname (AVD).

  Rijbewijs halen bij HanoDrive

  Wil je dus je rijbewijs halen in Zeist? Bel dan met motorrijschool HanoDrive. Onze instructeurs helpen je graag verder, bijvoorbeeld met het behalen van:

  • Motorrijbewijs (A1, A2 of A rijbewijs)
  • Autorijbewijs (B rijbewijs)
  • Aanhanger rijbewijs (E achter B)
  • Motor theorie
  • Auto theorie

  Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van het behalen van je rijbewijs bij onze motorrijschool. Neem contact op voor een proefles in Zeist.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Ook voor autorijlessen

  Je kunt echter ook in onze motorrijschool terecht voor andere rijlessen in Zeist. Wanneer je bijvoorbeeld je autorijbewijs wilt halen, kun je ook terecht bij HanoDrive. Wij hebben ons gespecialiseerd in spoedcursussen. Zo heb je al binnen enkele weken je rijbewijs. Ook de autorijlessen beginnen met een intake van ongeveer 2 uur, en we maken een inschatting van het aantal lessen dat je nodig zult hebben. Voor het halen van je autorijbewijs hoef je een examen minder af te leggen dan wanneer je gaat voor je motorrijbewijs. Je hoeft alleen een theorie- (BTH) en een praktijkexamen (B) af te leggen. De theoriekennis die je opgedaan hebt, passen we tijdens de lessen in Zeist toe in de praktijk. Voor de lessen gebruiken we de comfortabele Mercedes A Klasse lesauto’s. Omdat ze helemaal uitgerust zijn met de nieuwste technologische voorzieningen, leer je tijdens de lessen ook met nieuwe technieken om te gaan.

  Waarom kiezen in Zeist voor HanoDrive?

  Wanneer je kiest om je auto-, motor- of aanhanger rijbewijs te halen in Zeist bij motorrijschool HanoDrive, kun je onder andere het volgende verwachten:

  • Persoonlijke lessen door een instructeur met jarenlange ervaring
  • Transparante tarieven
  • Examengarantie zonder extra kosten (exclusief aanbiedingen)
  • Afrijden binnen enkele dagen
  • Groot oefenterrein voor de deur

  Wil je je rijbewijs extra snel halen? Ook dan kun je terecht bij motorrijschool HanoDrive! Bel je ons vandaag en start dezelfde dag nog met rijlessen in Zeist. Neem voor het halen van je rijbewijs, het volgen van theorie cursussen, lessen door ervaren rijinstructeurs, het afleggen van examens en andere vragen contact op met HanoDrive.

  Rijden met een aanhanger

  Heb je al een autorijbewijs, en wil je met een aanhanger leren rijden? Schakel onze motorrijschool dan in Zeist in om je aanhanger rijbewijs (E achter B) te halen! Wij leren je om te rijden met een gesloten tandemasser. Wat betreft afmetingen van de aanhanger houden we de richtlijnen van het CBR aan. Ook de lessen voor E achter B beginnen met een intake en een inschatting van het aantal lesuren. De cursus wordt afgesloten met slechts 1 examen. Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Zeist? Neem voor meer informatie contact op met HanoDrive!

  Motorrijschool met leuke aanbiedingen

  Bij HanoDrive hanteren we altijd leuke aanbiedingen. Ben je op zoek naar een motorrijschool in Zeist? Dan is het dus zeker een aanrader om hier rekening mee te houden. Met onze aanbiedingen voor motorrijlessen stel je zelf een zogenaamd spoedpakket samen, of kies je een aantal losse lessen. Onze ervaren instructeur spreekt de mogelijkheden graag met je door, en samen kiezen jullie een methode die helemaal bij je past. In Zeist kun je terecht voor spoedcursussen voor zowel het A, A1 of A2 rijbewijs. Neem eens contact met ons op voor meer informatie over de aanbieding, en natuurlijk ook de exacte kosten.

  Contact met de motorrijschool bij Zeist

  Zoek je een motorrijschool in Zeist? Profiteer van het eigen, bewezen concept van HanoDrive en haal je rijbewijs sneller dan het landelijk gemiddelde! Neem contact met ons op via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 030-2273369 of mail via info@HanoDrive.nl. Met de hulp van de ervaren rijinstructeurs van motorrijschool HanoDrive haal jij in Zeist snel je rijbewijs!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19
  Vanaf het eerste moment een enorm gezellige rijschool waarbij Fred en Kris mijn aanspreekpunten waren. Ze nemen de tijd voor je zodat je echt met voldoende ervaring de weg op gaat richting je examen. Fred gaf altijd goede tips met de nodige dosis humor. Ik kom absoluut nog eens langs om te horen hoe het met ze gaat.
  Robbert van der Valk
  Robbert van der Valk
  2023-08-14
  Hanodrive is een prima rijschool waar ik mijn motor rijbewijs heb gehaald. Goede lessen en aardige mensen!
  Marten Kok
  Marten Kok
  2023-08-04
  Prima rijschool, nemen de tijd, vriendelijke instructeurs. En als belangrijkste je slaagt ook daadwerkelijk.
  Bommelsuitje Zaltbommel
  Bommelsuitje Zaltbommel
  2023-07-26
  Een geweldige ervaring gehad bij rijschool Hanodrive! Helaas wilde mijn vorige rijschool mij niet meer helpen na het 2x zakken voor AVD en aangezien mijn Theorie en AVB binnen 1.5 maand zouden verlopen zocht ik met spoed iets anders. En zo kwam ik bij het geweldige hanodrive terecht. Er zijn mij dingen tijdens de lessen verteld die ik nog niet eens wist! Vervolgens slaagde ik gelijk voor mijn AVD! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de echt geweldige service! Het echte motorrijden kan nu beginnen!
  Youri Kok
  Youri Kok
  2023-07-23
  Top rijschool! Alles wordt goed geregeld. Instructors zijn heel professioneel. Rijlessen en examen zijn netjes ingepland. Ik raad Rijschool Hanodrive aan!
  KUN SU
  KUN SU
  2023-07-21
  Half februari begonnen aan mijn motor rijbewijs en afgelopen weekend mogen slagen voor het laatste examen. Prettig geholpen en begeleid door Hanodrive. Fijne rijschool! Zoals voor elke rijschool denk ik wel geldt: hou goed in de gaten voor jezelf wanneer je er klaar voor bent en geef dit op tijd aan zodat er richting een examen gewerkt kan worden. Dit komt niet vanzelf. Ondanks dat zou ik er zo weer naartoe gaan👍 Hanodrive bedankt!
  Daniel van Mil
  Daniel van Mil
  2023-07-16
  Goede rijschool met veel aandacht voor de leerling en goede feedback. Prettige instructeurs en ook fijn dat er snel examens ingepland kan worden
  Malika Bensellam-Bouhtala
  Malika Bensellam-Bouhtala
  2023-07-15