Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Motorrijschool Zeist

Haal je motorrijbewijs bij een motorrijschool in Zeist

Ben je op zoek naar een motorrijschool in Zeist omdat je snel je rijbewijs wilt halen? Dan ben je bij HanoDrive aan het juiste adres! Wij hebben, in de meer dan 36 jaar dat we actief zijn, een bewezen concept ontwikkeld waardoor onze leerlingen hun rijbewijs sneller halen dan het gemiddeld in Nederland. Al meer dan 6000 mensen gingen je voor! Je kunt bij onze motorrijschool overigens niet alleen terecht voor het halen van je motorrijbewijs. Ook voor je auto- of aanhanger rijbewijs ben je bij HanoDrive aan het juiste adres. Snel je rijbewijs halen? Dat doe je met een van onze spoedcursussen. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden van rijles door de ervaren instructeurs van onze motorrijschool in Zeist te bespreken.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Motorrijles in Zeist

  Wil jij je motorrijbewijs halen in Zeist bij motorrijschool HanoDrive? Neem contact met ons op, en we nemen het proces met je door. Zo weet je wat je kunt verwachten, en weten wij ook wat jouw wensen zijn. Wil je je motorrijbewijs bijvoorbeeld extra snel halen? Dan bespreken we graag de mogelijkheden voor een spoedcursus. Een van onze ervaren instructeurs zorgt dan voor dat je snel je A rijbewijs krijgt. De eerste les is altijd een intakeles waarin we verschillende basisoefeningen van het motorrijden bespreken en ook een inschatting maken van hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben. Na de intake weet je dus helemaal waar je aan toe bent. Tijdens de lessen kunnen we motoren gebruiken die geschikt zijn voor het halen van het A, A1 of A2 rijbewijs. Om je motorrijbewijs te halen, moet je uiteindelijk drie examens afleggen: het theorie examen (ATH), een examen voertuigbeheersing (AVB) en een examen verkeersdeelname (AVD).

  Rijbewijs halen bij HanoDrive

  Wil je dus je rijbewijs halen in Zeist? Bel dan met motorrijschool HanoDrive. Onze instructeurs helpen je graag verder, bijvoorbeeld met het behalen van:

  • Motorrijbewijs (A1, A2 of A rijbewijs)
  • Autorijbewijs (B rijbewijs)
  • Aanhanger rijbewijs (E achter B)
  • Motor theorie
  • Auto theorie

  Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van het behalen van je rijbewijs bij onze motorrijschool. Neem contact op voor een proefles in Zeist.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Ook voor autorijlessen

  Je kunt echter ook in onze motorrijschool terecht voor andere rijlessen in Zeist. Wanneer je bijvoorbeeld je autorijbewijs wilt halen, kun je ook terecht bij HanoDrive. Wij hebben ons gespecialiseerd in spoedcursussen. Zo heb je al binnen enkele weken je rijbewijs. Ook de autorijlessen beginnen met een intake van ongeveer 2 uur, en we maken een inschatting van het aantal lessen dat je nodig zult hebben. Voor het halen van je autorijbewijs hoef je een examen minder af te leggen dan wanneer je gaat voor je motorrijbewijs. Je hoeft alleen een theorie- (BTH) en een praktijkexamen (B) af te leggen. De theoriekennis die je opgedaan hebt, passen we tijdens de lessen in Zeist toe in de praktijk. Voor de lessen gebruiken we de comfortabele Mercedes A Klasse lesauto’s. Omdat ze helemaal uitgerust zijn met de nieuwste technologische voorzieningen, leer je tijdens de lessen ook met nieuwe technieken om te gaan.

  Waarom kiezen in Zeist voor HanoDrive?

  Wanneer je kiest om je auto-, motor- of aanhanger rijbewijs te halen in Zeist bij motorrijschool HanoDrive, kun je onder andere het volgende verwachten:

  • Persoonlijke lessen door een instructeur met jarenlange ervaring
  • Transparante tarieven
  • Examengarantie zonder extra kosten (exclusief aanbiedingen)
  • Afrijden binnen enkele dagen
  • Groot oefenterrein voor de deur

  Wil je je rijbewijs extra snel halen? Ook dan kun je terecht bij motorrijschool HanoDrive! Bel je ons vandaag en start dezelfde dag nog met rijlessen in Zeist. Neem voor het halen van je rijbewijs, het volgen van theorie cursussen, lessen door ervaren rijinstructeurs, het afleggen van examens en andere vragen contact op met HanoDrive.

  Rijden met een aanhanger

  Heb je al een autorijbewijs, en wil je met een aanhanger leren rijden? Schakel onze motorrijschool dan in Zeist in om je aanhanger rijbewijs (E achter B) te halen! Wij leren je om te rijden met een gesloten tandemasser. Wat betreft afmetingen van de aanhanger houden we de richtlijnen van het CBR aan. Ook de lessen voor E achter B beginnen met een intake en een inschatting van het aantal lesuren. De cursus wordt afgesloten met slechts 1 examen. Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Zeist? Neem voor meer informatie contact op met HanoDrive!

  Motorrijschool met leuke aanbiedingen

  Bij HanoDrive hanteren we altijd leuke aanbiedingen. Ben je op zoek naar een motorrijschool in Zeist? Dan is het dus zeker een aanrader om hier rekening mee te houden. Met onze aanbiedingen voor motorrijlessen stel je zelf een zogenaamd spoedpakket samen, of kies je een aantal losse lessen. Onze ervaren instructeur spreekt de mogelijkheden graag met je door, en samen kiezen jullie een methode die helemaal bij je past. In Zeist kun je terecht voor spoedcursussen voor zowel het A, A1 of A2 rijbewijs. Neem eens contact met ons op voor meer informatie over de aanbieding, en natuurlijk ook de exacte kosten.

  Contact met de motorrijschool bij Zeist

  Zoek je een motorrijschool in Zeist? Profiteer van het eigen, bewezen concept van HanoDrive en haal je rijbewijs sneller dan het landelijk gemiddelde! Neem contact met ons op via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 030-2273369 of mail via info@HanoDrive.nl. Met de hulp van de ervaren rijinstructeurs van motorrijschool HanoDrive haal jij in Zeist snel je rijbewijs!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Hier met veel plezier motorrijles gevolgd, Kris en Fred zijn op hun eigen manier top instructeurs!
  Martram24
  Martram24
  2023-11-21
  Wil je ook in 1 keer slagen? dat kan bij HANODRIVE! vandaag mijn AVD motor examen gehaald. Een TOP rijschool met vakbekwame mensen die weten waar ze het voor doen, jou namelijk laten slagen ! Als je je drive zoekt om te slagen vind hem dan bij HANODRIVE!
  soena ramharakh
  soena ramharakh
  2023-11-10
  Vandaag eindelijk mijn motorrijbewijs gehaald. Dankjewel voor alle tips Kris, Fred en Sanne✨️. Zij zal super trots op ons zijn geweest. Deze Rijschool is een echte aanrader.
  vitalis sangoer
  vitalis sangoer
  2023-11-09
  Altijd gezellige en goede rijlessen gehad!
  Sterre Stegink
  Sterre Stegink
  2023-10-25
  Slechte rijschool die HANODRIVE ZEG! -Slechte kleding om aan te trekken. Gescheurd en stinkt! -Spoed is geen spoed Op dag van afrijden krijg je gewoon een factuur voor het rijden op de motor. Ze leren je niets en laten je aankloten. Heb ik letterlijk uit de mond van Kris gehoord tegen zijn collega! Ze willen niets voor je doen, alleen maar dat je extra lessen gaat nemen! Ze reageren heel slecht. Ook krijg je geen feedback na het lessen. Ik was blij toen ik was gezakt voor de AVD. Vervolgens kwam ik bij HALLO MOTO TERECHT. Ersan is de beste coach die er is! Na een paar weken kon ik gelijk afrijden en geslaagd in 1 x. Wat hierboven staat is slecht een klein gedeelte, beter als ie jog even doorzoekt en navraag doet. Andere rijscholen en de motorkledingstore uit vianen zeggen: Als ze je kunnen uitmelken, melken ze je zoveel mogelijk uit. Dit heb ik letterlijk gehoord bij de motorkledingstore, van de meneer dat mij hielp bij mijn motorkleren! ZELFS 1 ster is teveel
  J
  J
  2023-10-19
  Geslaagd voor mijn motorrijbewijs dankzij Fred en Kris. Goede lessen gehad en evaluaties over verbeterpunten! Erg prettige rijschool.
  Fred Diepenbroek
  Fred Diepenbroek
  2023-10-16
  Goede rijschool en goed lesmateriaal. Chris en Fred hartelijk dank voor de goede en wijze lessen. Examen kan snel geregeld worden als je eraan toe bent.
  Patrick Meij
  Patrick Meij
  2023-10-10
  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19