Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Rijbewijs A1, A2 en A.

Voor je A rijbewijs moet je zijn bij HanoDrive!

Wil jij graag je motorrijbewijs A1, A2, A halen? Wij van HanoDrive staan voor je klaar om je te helpen! Al 36 jaar helpt ons familiebedrijf mensen aan hun rijbewijs. Door ons unieke concept zorgen wij dat onze leerlingen minder lessen nodig hebben dan bij andere rijscholen, dat is uit onderzoek bewezen! Wil jij graag rijlessen voor de motor tegen een scherp tarief? Bel dan met rijschool HanoDrive!

Vragen? Neem contact op.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Welke rijbewijs kun je halen met HanoDrive?

  Bij onze rijschool kun je terecht voor allerlei verschillende rijbewijzen. Wij van HanoDrive helpen je graag met je:

  • Rijbewijs A1, A2 en A. Deze rijbewijzen zijn voor motoren van verschillende vermogens
  • Rijbewijs B voor de auto
  • E achter B, oftewel je aanhangerrijbewijs

  Dus welk rijbewijs je ook wilt halen, kom rijlessen bij HanoDrive!

  Voordelen van je rijbewijs A halen bij HanoDrive

  Kiezen voor auto- en motorrijschool HanoDrive heeft ontzettend veel voordelen. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring waardoor jij met een goed gevoel de weg op zult gaan. Een aantal andere voordelen van auto- en motorrijschool HanoDrive op een rij:

  • Wij bieden een spoedpakket waarmee je binnen de kortste keren je motorrijbewijs op zak hebt
  • HanoDrive is 7 dagen per week geopend
  • Je kunt bij ons op de dag dat je belt nog beginnen met lessen
  • Bij ons krijg je examengarantie; geen wachttijd voor je examens dus!
  • Wij zijn transparant over de tarieven, dus geen onverwachte kosten
  • Wij hebben een groot afgesloten oefenterrein voor de deur

  Kortom: door onze jarenlange ervaring, en door alle andere bovengenoemde voordelen, zijn wij van HanoDrive dé specialist om jou te helpen aan jouw rijbewijs A1, A2, of A! Twijfel niet en maak vandaag nog een afspraak voor jouw proefles!

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Bel vandaag nog naar HanoDrive voor Rijbewijs A!

  Wil jij zo snel mogelijk je motorrijbewijs A1, A2, A halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wil je graag nog meer informatie? Bijvoorbeeld over onze scherpe tarieven? Of wil je graag een afspraak maken voor jouw proefles? Neem dan snel contact met ons op met via 030227 3369 of per e-mail via info@rijschool-hanodrive.nl. Via het contactformulier hier op de website kom je snel met ons in contact. Contacteer ons snel en maak vandaag nog een afspraak voor jouw proefles voor je A1, A2 of A motorrijbewijs!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19
  Vanaf het eerste moment een enorm gezellige rijschool waarbij Fred en Kris mijn aanspreekpunten waren. Ze nemen de tijd voor je zodat je echt met voldoende ervaring de weg op gaat richting je examen. Fred gaf altijd goede tips met de nodige dosis humor. Ik kom absoluut nog eens langs om te horen hoe het met ze gaat.
  Robbert van der Valk
  Robbert van der Valk
  2023-08-14
  Hanodrive is een prima rijschool waar ik mijn motor rijbewijs heb gehaald. Goede lessen en aardige mensen!
  Marten Kok
  Marten Kok
  2023-08-04
  Prima rijschool, nemen de tijd, vriendelijke instructeurs. En als belangrijkste je slaagt ook daadwerkelijk.
  Bommelsuitje Zaltbommel
  Bommelsuitje Zaltbommel
  2023-07-26
  Een geweldige ervaring gehad bij rijschool Hanodrive! Helaas wilde mijn vorige rijschool mij niet meer helpen na het 2x zakken voor AVD en aangezien mijn Theorie en AVB binnen 1.5 maand zouden verlopen zocht ik met spoed iets anders. En zo kwam ik bij het geweldige hanodrive terecht. Er zijn mij dingen tijdens de lessen verteld die ik nog niet eens wist! Vervolgens slaagde ik gelijk voor mijn AVD! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de echt geweldige service! Het echte motorrijden kan nu beginnen!
  Youri Kok
  Youri Kok
  2023-07-23
  Top rijschool! Alles wordt goed geregeld. Instructors zijn heel professioneel. Rijlessen en examen zijn netjes ingepland. Ik raad Rijschool Hanodrive aan!
  KUN SU
  KUN SU
  2023-07-21
  Half februari begonnen aan mijn motor rijbewijs en afgelopen weekend mogen slagen voor het laatste examen. Prettig geholpen en begeleid door Hanodrive. Fijne rijschool! Zoals voor elke rijschool denk ik wel geldt: hou goed in de gaten voor jezelf wanneer je er klaar voor bent en geef dit op tijd aan zodat er richting een examen gewerkt kan worden. Dit komt niet vanzelf. Ondanks dat zou ik er zo weer naartoe gaan👍 Hanodrive bedankt!
  Daniel van Mil
  Daniel van Mil
  2023-07-16
  Goede rijschool met veel aandacht voor de leerling en goede feedback. Prettige instructeurs en ook fijn dat er snel examens ingepland kan worden
  Malika Bensellam-Bouhtala
  Malika Bensellam-Bouhtala
  2023-07-15