Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Rijbewijs A1, A2 en A.

Voor je A rijbewijs moet je zijn bij HanoDrive!

Wil jij graag je motorrijbewijs A1, A2, A halen? Wij van HanoDrive staan voor je klaar om je te helpen! Al 36 jaar helpt ons familiebedrijf mensen aan hun rijbewijs. Door ons unieke concept zorgen wij dat onze leerlingen minder lessen nodig hebben dan bij andere rijscholen, dat is uit onderzoek bewezen! Wil jij graag rijlessen voor de motor tegen een scherp tarief? Bel dan met rijschool HanoDrive!

Vragen? Neem contact op.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Welke rijbewijs kun je halen met HanoDrive?

  Bij onze rijschool kun je terecht voor allerlei verschillende rijbewijzen. Wij van HanoDrive helpen je graag met je:

  • Rijbewijs A1, A2 en A. Deze rijbewijzen zijn voor motoren van verschillende vermogens
  • Rijbewijs B voor de auto
  • E achter B, oftewel je aanhangerrijbewijs

  Dus welk rijbewijs je ook wilt halen, kom rijlessen bij HanoDrive!

  Voordelen van je rijbewijs A halen bij HanoDrive

  Kiezen voor auto- en motorrijschool HanoDrive heeft ontzettend veel voordelen. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring waardoor jij met een goed gevoel de weg op zult gaan. Een aantal andere voordelen van auto- en motorrijschool HanoDrive op een rij:

  • Wij bieden een spoedpakket waarmee je binnen de kortste keren je motorrijbewijs op zak hebt
  • HanoDrive is 7 dagen per week geopend
  • Je kunt bij ons op de dag dat je belt nog beginnen met lessen
  • Bij ons krijg je examengarantie; geen wachttijd voor je examens dus!
  • Wij zijn transparant over de tarieven, dus geen onverwachte kosten
  • Wij hebben een groot afgesloten oefenterrein voor de deur

  Kortom: door onze jarenlange ervaring, en door alle andere bovengenoemde voordelen, zijn wij van HanoDrive dé specialist om jou te helpen aan jouw rijbewijs A1, A2, of A! Twijfel niet en maak vandaag nog een afspraak voor jouw proefles!

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Bel vandaag nog naar HanoDrive voor Rijbewijs A!

  Wil jij zo snel mogelijk je motorrijbewijs A1, A2, A halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wil je graag nog meer informatie? Bijvoorbeeld over onze scherpe tarieven? Of wil je graag een afspraak maken voor jouw proefles? Neem dan snel contact met ons op met via 030227 3369 of per e-mail via info@rijschool-hanodrive.nl. Via het contactformulier hier op de website kom je snel met ons in contact. Contacteer ons snel en maak vandaag nog een afspraak voor jouw proefles voor je A1, A2 of A motorrijbewijs!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Hier met veel plezier motorrijles gevolgd, Kris en Fred zijn op hun eigen manier top instructeurs!
  Martram24
  Martram24
  2023-11-21
  Wil je ook in 1 keer slagen? dat kan bij HANODRIVE! vandaag mijn AVD motor examen gehaald. Een TOP rijschool met vakbekwame mensen die weten waar ze het voor doen, jou namelijk laten slagen ! Als je je drive zoekt om te slagen vind hem dan bij HANODRIVE!
  soena ramharakh
  soena ramharakh
  2023-11-10
  Vandaag eindelijk mijn motorrijbewijs gehaald. Dankjewel voor alle tips Kris, Fred en Sanne✨️. Zij zal super trots op ons zijn geweest. Deze Rijschool is een echte aanrader.
  vitalis sangoer
  vitalis sangoer
  2023-11-09
  Altijd gezellige en goede rijlessen gehad!
  Sterre Stegink
  Sterre Stegink
  2023-10-25
  Slechte rijschool die HANODRIVE ZEG! -Slechte kleding om aan te trekken. Gescheurd en stinkt! -Spoed is geen spoed Op dag van afrijden krijg je gewoon een factuur voor het rijden op de motor. Ze leren je niets en laten je aankloten. Heb ik letterlijk uit de mond van Kris gehoord tegen zijn collega! Ze willen niets voor je doen, alleen maar dat je extra lessen gaat nemen! Ze reageren heel slecht. Ook krijg je geen feedback na het lessen. Ik was blij toen ik was gezakt voor de AVD. Vervolgens kwam ik bij HALLO MOTO TERECHT. Ersan is de beste coach die er is! Na een paar weken kon ik gelijk afrijden en geslaagd in 1 x. Wat hierboven staat is slecht een klein gedeelte, beter als ie jog even doorzoekt en navraag doet. Andere rijscholen en de motorkledingstore uit vianen zeggen: Als ze je kunnen uitmelken, melken ze je zoveel mogelijk uit. Dit heb ik letterlijk gehoord bij de motorkledingstore, van de meneer dat mij hielp bij mijn motorkleren! ZELFS 1 ster is teveel
  J
  J
  2023-10-19
  Geslaagd voor mijn motorrijbewijs dankzij Fred en Kris. Goede lessen gehad en evaluaties over verbeterpunten! Erg prettige rijschool.
  Fred Diepenbroek
  Fred Diepenbroek
  2023-10-16
  Goede rijschool en goed lesmateriaal. Chris en Fred hartelijk dank voor de goede en wijze lessen. Examen kan snel geregeld worden als je eraan toe bent.
  Patrick Meij
  Patrick Meij
  2023-10-10
  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19