Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Spoedcursus rijbewijs

Snelcurus motor- of autorijbewijs

Wil jij, net als vele anderen, ook snel genieten van de vrijheid die een autorijbewijs of een motorrijbewijs je biedt? Meld je dan vandaag nog aan bij HanoDrive voor je eerste rijles. Je kunt bij ons een spoedcursus volgen voor je autorijbewijs of je motorrijbewijs. Voor het snel halen van je autorijbewijs en motorrijbewijs zit je dus goed bij ons. Mede door onze jarenlange ervaring en ons eigen oefenterrein voor de deur ben je gegarandeerd aan het goede adres. Wil je je rijbewijs met spoed halen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden van het volgen van een snelcursus voor je rijbewijs. Je leest er hieronder meer over.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Spoedcursus rijbewijs auto

  Wil je in snel tempo je autorijbewijs halen? Dan kun je bij rijschool HanoDrive een spoedcursus volgen voor je rijbewijs. Meld je dan zo snel mogelijk aan. We beginnen altijd met een intakeles van twee uur om te kunnen bepalen in hoeveel rijlessen jij je rijbewijs kunt halen. Jij weet dan gelijk waar je aan toe bent, welke kosten er aan de snelcursus verbonden zijn en wanneer jij je rijbewijs op zak hebt. Weet wel dat je dan ook heel snel je theorie examen moet halen.

  Spoedcursus motorrijbewijs halen

  Voor een spoedcursus motorrijbewijs hanteren we dezelfde methode als bij de snelcursus autorijbewijs halen. Dat betekent dat we ook bij de motorrijlessen beginnen met een twee uur durende intakeles om te bepalen hoe goed jij de motor al beheerst en hoeveel lessen je nodig hebt voor het halen van je motorrijbewijs. Let wel: ook als is het een spoedcursus. Je moet voor het behalen van je motorrijbewijs 3 examens doen:

  • Theorie examen (ATH)
  • Voertuigbeheersing (AVB)
  • Verkeersdeelname (AVD)

  Ook voor het halen van je motorrijbewijs moet je in het bezit zijn van je theoriecertificaat. Je kunt bij ons uiteraard ook je theorie examen voorbereiden en via ons je theorie examen doen.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Contact met HanoDrive voor spoedcursus rijbewijs

  Wij van HanoDrive helpen je met een spoedcursus autorijbewijs en motorrijbewijs, zodat jij snel zelfstandig de weg op kunt. Wil je meer weten over onze snelcursussen of wanneer je kunt starten met het volgen van de spoedcursussen? Neem dan snel contact met ons op met via 030-2273369 of per e-mail via info@rijschool-hanodrive.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor een spoedcursus autorijbewijs of motorrijbewijs ga je naar rijschool HanoDrive!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19
  Vanaf het eerste moment een enorm gezellige rijschool waarbij Fred en Kris mijn aanspreekpunten waren. Ze nemen de tijd voor je zodat je echt met voldoende ervaring de weg op gaat richting je examen. Fred gaf altijd goede tips met de nodige dosis humor. Ik kom absoluut nog eens langs om te horen hoe het met ze gaat.
  Robbert van der Valk
  Robbert van der Valk
  2023-08-14
  Hanodrive is een prima rijschool waar ik mijn motor rijbewijs heb gehaald. Goede lessen en aardige mensen!
  Marten Kok
  Marten Kok
  2023-08-04
  Prima rijschool, nemen de tijd, vriendelijke instructeurs. En als belangrijkste je slaagt ook daadwerkelijk.
  Bommelsuitje Zaltbommel
  Bommelsuitje Zaltbommel
  2023-07-26
  Een geweldige ervaring gehad bij rijschool Hanodrive! Helaas wilde mijn vorige rijschool mij niet meer helpen na het 2x zakken voor AVD en aangezien mijn Theorie en AVB binnen 1.5 maand zouden verlopen zocht ik met spoed iets anders. En zo kwam ik bij het geweldige hanodrive terecht. Er zijn mij dingen tijdens de lessen verteld die ik nog niet eens wist! Vervolgens slaagde ik gelijk voor mijn AVD! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de echt geweldige service! Het echte motorrijden kan nu beginnen!
  Youri Kok
  Youri Kok
  2023-07-23
  Top rijschool! Alles wordt goed geregeld. Instructors zijn heel professioneel. Rijlessen en examen zijn netjes ingepland. Ik raad Rijschool Hanodrive aan!
  KUN SU
  KUN SU
  2023-07-21
  Half februari begonnen aan mijn motor rijbewijs en afgelopen weekend mogen slagen voor het laatste examen. Prettig geholpen en begeleid door Hanodrive. Fijne rijschool! Zoals voor elke rijschool denk ik wel geldt: hou goed in de gaten voor jezelf wanneer je er klaar voor bent en geef dit op tijd aan zodat er richting een examen gewerkt kan worden. Dit komt niet vanzelf. Ondanks dat zou ik er zo weer naartoe gaan👍 Hanodrive bedankt!
  Daniel van Mil
  Daniel van Mil
  2023-07-16
  Goede rijschool met veel aandacht voor de leerling en goede feedback. Prettige instructeurs en ook fijn dat er snel examens ingepland kan worden
  Malika Bensellam-Bouhtala
  Malika Bensellam-Bouhtala
  2023-07-15