Proefles aanvragen

Motorrijles

Het motorrijbewijs heeft verschillende categorieën. Afhankelijk van je leeftijd kun je starten op een lichte of zware motorfiets. Klik voor meer informatie voor welk rijbewijs jij kunt gaan.

Meer over Motorrijles

Autorijles

Het behalen van jouw autorijbewijs moet vooral leuk en leerzaam zijn. Deze opleiding kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk, garantie en snelheid (altijd het tempo dat bij jou past). NU OOK AUTOMAAT!

Meer over Autorijles

Aanhangerrijles

Wil je een aanhangwagen gaan rijden waarbij het totaal gewicht van de combinatie boven de 3500 kg komt, dan heb je het rijbewijs E achter B nodig. Binnen 1 dag kun je jouw aanhanger rijbewijs halen.

Meer over Aanhangrijles

Theorie

Theorie blijft voor velen een struikelblok, gelukkig hebben wij een eigen methode waarbij je 99% zeker slaagt. Deze methode is door eigen beheer met jarenlange ervaring ontwikkelt.

Meer over Theorieles

Spoedcursus rijbewijs

Snelcurus motor- of autorijbewijs

Wil jij, net als vele anderen, ook snel genieten van de vrijheid die een autorijbewijs of een motorrijbewijs je biedt? Meld je dan vandaag nog aan bij HanoDrive voor je eerste rijles. Je kunt bij ons een spoedcursus volgen voor je autorijbewijs of je motorrijbewijs. Voor het snel halen van je autorijbewijs en motorrijbewijs zit je dus goed bij ons. Mede door onze jarenlange ervaring en ons eigen oefenterrein voor de deur ben je gegarandeerd aan het goede adres. Wil je je rijbewijs met spoed halen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden van het volgen van een snelcursus voor je rijbewijs. Je leest er hieronder meer over.

Vragen? Stel ze hier.

  Mijn vraag betreft de categorie:


  Spoedcursus rijbewijs auto

  Wil je in snel tempo je autorijbewijs halen? Dan kun je bij rijschool HanoDrive een spoedcursus volgen voor je rijbewijs. Meld je dan zo snel mogelijk aan. We beginnen altijd met een intakeles van twee uur om te kunnen bepalen in hoeveel rijlessen jij je rijbewijs kunt halen. Jij weet dan gelijk waar je aan toe bent, welke kosten er aan de snelcursus verbonden zijn en wanneer jij je rijbewijs op zak hebt. Weet wel dat je dan ook heel snel je theorie examen moet halen.

  Spoedcursus motorrijbewijs halen

  Voor een spoedcursus motorrijbewijs hanteren we dezelfde methode als bij de snelcursus autorijbewijs halen. Dat betekent dat we ook bij de motorrijlessen beginnen met een twee uur durende intakeles om te bepalen hoe goed jij de motor al beheerst en hoeveel lessen je nodig hebt voor het halen van je motorrijbewijs. Let wel: ook als is het een spoedcursus. Je moet voor het behalen van je motorrijbewijs 3 examens doen:

  • Theorie examen (ATH)
  • Voertuigbeheersing (AVB)
  • Verkeersdeelname (AVD)

  Ook voor het halen van je motorrijbewijs moet je in het bezit zijn van je theoriecertificaat. Je kunt bij ons uiteraard ook je theorie examen voorbereiden en via ons je theorie examen doen.

  MOTOR AANBIEDING
  vanaf €1260,-
  Profiteer nu!

  Contact met HanoDrive voor spoedcursus rijbewijs

  Wij van HanoDrive helpen je met een spoedcursus autorijbewijs en motorrijbewijs, zodat jij snel zelfstandig de weg op kunt. Wil je meer weten over onze snelcursussen of wanneer je kunt starten met het volgen van de spoedcursussen? Neem dan snel contact met ons op met via 030-2273369 of per e-mail via info@rijschool-hanodrive.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor een spoedcursus autorijbewijs of motorrijbewijs ga je naar rijschool HanoDrive!

  Wij zijn Geslaagd

  Google reviews van onze leerlingen

  Hier met veel plezier motorrijles gevolgd, Kris en Fred zijn op hun eigen manier top instructeurs!
  Martram24
  Martram24
  2023-11-21
  Wil je ook in 1 keer slagen? dat kan bij HANODRIVE! vandaag mijn AVD motor examen gehaald. Een TOP rijschool met vakbekwame mensen die weten waar ze het voor doen, jou namelijk laten slagen ! Als je je drive zoekt om te slagen vind hem dan bij HANODRIVE!
  soena ramharakh
  soena ramharakh
  2023-11-10
  Vandaag eindelijk mijn motorrijbewijs gehaald. Dankjewel voor alle tips Kris, Fred en Sanne✨️. Zij zal super trots op ons zijn geweest. Deze Rijschool is een echte aanrader.
  vitalis sangoer
  vitalis sangoer
  2023-11-09
  Altijd gezellige en goede rijlessen gehad!
  Sterre Stegink
  Sterre Stegink
  2023-10-25
  Slechte rijschool die HANODRIVE ZEG! -Slechte kleding om aan te trekken. Gescheurd en stinkt! -Spoed is geen spoed Op dag van afrijden krijg je gewoon een factuur voor het rijden op de motor. Ze leren je niets en laten je aankloten. Heb ik letterlijk uit de mond van Kris gehoord tegen zijn collega! Ze willen niets voor je doen, alleen maar dat je extra lessen gaat nemen! Ze reageren heel slecht. Ook krijg je geen feedback na het lessen. Ik was blij toen ik was gezakt voor de AVD. Vervolgens kwam ik bij HALLO MOTO TERECHT. Ersan is de beste coach die er is! Na een paar weken kon ik gelijk afrijden en geslaagd in 1 x. Wat hierboven staat is slecht een klein gedeelte, beter als ie jog even doorzoekt en navraag doet. Andere rijscholen en de motorkledingstore uit vianen zeggen: Als ze je kunnen uitmelken, melken ze je zoveel mogelijk uit. Dit heb ik letterlijk gehoord bij de motorkledingstore, van de meneer dat mij hielp bij mijn motorkleren! ZELFS 1 ster is teveel
  J
  J
  2023-10-19
  Geslaagd voor mijn motorrijbewijs dankzij Fred en Kris. Goede lessen gehad en evaluaties over verbeterpunten! Erg prettige rijschool.
  Fred Diepenbroek
  Fred Diepenbroek
  2023-10-16
  Goede rijschool en goed lesmateriaal. Chris en Fred hartelijk dank voor de goede en wijze lessen. Examen kan snel geregeld worden als je eraan toe bent.
  Patrick Meij
  Patrick Meij
  2023-10-10
  Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool en mede daardoor in één keer geslaagd AVB en AVD. De manier van aanpak is lekker losjes en persoonlijk, geen formaliteiten. Focus ligt op veilig rijden. Veel feedback en gezelligheid tussen de lessen door.
  Jean-Paul Van Haastert
  Jean-Paul Van Haastert
  2023-09-24
  Top rijschool, alles in één keer gehaald! Leuke instructeurs en het bedrijf kan goed met je meedenken!
  P2R
  P2R
  2023-09-15
  Geslaagd!!! voor het motorrijbewijs Fred bedankt voor de lessen en goede adviezen
  Jaco Meerkerk
  Jaco Meerkerk
  2023-08-19